- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Szerintem nincs olyan, hogy minimum típus. Legfeljebb az elvárásokban lehet minimum, például nem összehajtható kormányrudak, x méretű kerekek stb. A tiédnél írni szokták, hogy időnként érdemes áthúzni a csavarokat - hogy ez minden alkalom után érvényes-e, azt nem tudom. Nekem is volt egy szinte ugyanilyen, ugyanennyiért, csak nem Auchanos. Annak a két kormnyrúdja zavart, mivel lehajtható lévén kotyogósnak éreztem. Ezért cseréltem le egy Street Surfing XPR-re, amivel lejtőn lefelé gyorsulva már elmúlt a veszélyérzetem. Csak egyszer kellett meghúzni az alsó csavart, ami az összecsukó mechanizmusál van, azóta rendben tart, pedig nem tükörsima márványon gurulok vele. Igaz, az első kereket mindig megemelem menetközben egy-egy repedésnél a járdán (jobb lábam a guruló rolleren, a ballal lelépek és az úthibánál megemelem az elejét, így csak a hátulja megy bele). Lehet ez is számít, ahogyan talán az is, hogy sosem csukom össze, nem tudom. Mindenesetre a linkelt járgányt nyugodt szívvel tudom ajánlani, amelynek a stabilitása mellett érezhető előnye a nagyobb átmérőjű kerék. Nem akarok utólag okoskodni, de ha a vásárlás előtt rákrdeztél volna, akkor biztosan nem tartottam volna magamban a vémeményemet arról, hogy minimális ráfizetéssel jobbat vegyél, hiszen magam is megjártam ezt az utat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fujifilm X
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bestbuy játékok
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- Sérült DJI Mini 2 és DJI Mini 2 SE eladó egyben.
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4534
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs