- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dojt
csendes tag
válasz
Memmaao
üzenetére
Már kettőre leszűkítettem a potenciális kört, ezt a #5233 hozzászólásomban jeleztem is. Félreértesz, senki nem kérte, hogy bárki döntsön helyettem, csupán érveket és ellenérveket kértem egyik vagy másik mellett/ellen. De ha csak az elektromos téma pörög és a hagyományos pedig el van hanyagolva, akkor talán át kellene nevezni a topik címét Elektromos roller topikra...
Úgy talán világos lenne minden új, a témában kezdő látogató számára előre, hogy itt csak az elektromos járgánnyal kapcsolatos témájú kérdésére kap reakciót könyörgés nélkül, mert csak arra vevők az itt lévő régi tagok, aki nem lusta és mozogni szeretne a roller használata közben, az máshol várjon tanácsot.BerserkGuts: Vannak még olyan retro, elvetemült emberek akik vágynak még mozogni közlekedés közben. Világosan említettem korábbi hozzászólásomnál, hogy 50 ezer a keret.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest