Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- aquark: Flipper PC-n!
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék elektromos rollert venni. 1 éve nagyon beleástam magam, de akkor végül nem jött össze a szerelem.
Sokféle típust megnéztem. Kugo S1, Ninebot ES2 (plusz akksival), M365, M365 Pro.
Egy strapabíró modellt keresek, ugyanis 193 cm vagyok és 96 kg. Mindenképpen olyanra van szükségem, ami 300 km után sem törik ketté alattam, illetve kellően lendületesen tud mozgatni, nem kell 40 másodperc, hogy felgyorsuljon velem 20 km/h-ra.
Akárhogy is nézem az M365 tűnik a legjobb vételnek (talán a garancia miatt is). Ugyanakkor nagyon jónak tűnik a Pro verzió is. Annak ellenére, hogy a kijelzőt leszámítva csak a teljesítménye nőtt. Láttam, hogy neten elérhetőek hozzájuk "kit"-ek, amikkel a típushibákat orvosolni lehet (lötyögő rúd, kidörzsölődő hátsóvilágítás kábel, könnyen beázó töltőcsatlakozó elől, stb stb.
Kíváncsi lennék a véleményetekre, ha van itt sima M365, illetve ha van M365 Pro tulaj, aki nagyobb testsúllyal van megáldva, hogy mik a hosszútávú tapasztalataik.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest