Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pescara
aktív tag
Na, alakul ez, mar minden eu orszagban fo tema lett. Gorogorszagban kb abban egyeztek meg a rolleresek es a kormany kepviseloi, hogy kulon lesznek valasztva a jogsival es jogsi nelkul rollerezok (ez szerintem nagyon okos) Ez a berrolerekre is ervenyes. A jogsi nelkuliek max 20 km/h es kizarolag kerekparuton, ahol nincs, ott jardan max 10 km/h , az utakon, autok kozott zero tolerancia . Akiknek van jogositvanyuk, azok mellekutakon max 25km/h , ahol nincs kerekpar ut, ahol van kizarolag a kerekpar uton, vagy jardan max 10km/h. Minden mas fouton valo hasznalat tilos lesz. Valami hasonlo lesz allitolag az eu javaslat is. Ez szerintem logikus is, mivel a nagy hulyeseg az volt eddig, hogy a rollereket akartak kategorizalni es nem a rajtuk allo embereket. Igy gondolom a rendorok dolga is egyszerubb lesz es a szabalyok betartatasa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Nintendo Switch 2
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen program, ami...?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Boya BY-M1 mikrofon
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest