Új hozzászólás Aktív témák

• Peaceliker

addikt

válasz h1mpi #26996 üzenetére

"hogy még 300-500e Ft-ot ráköltött az illető"
    1, mert hobby és az meg ilyen
    2, sok madárra rá lehet melegíteni a sok szart ;]
    3, dualtron tényleg vicc, hogy 800e ért nincs rajta lábtámasz :W

"Ne pálcika szintet, hanem mondjuk a 2000W-os kategóriában."
    G4 maga egy kategória, mert nem létező kategória valójában. És szerintem nem véletlen. 6-800w elég hátra. Onnantól marha sok stabilitást (és amúgy dinamikát ad, egy dual 2x1000w rommá fog verni egy 1x2000w gépet ez tuti) ad egy első motor.

"Mondj egy olyan rollert"
    tudom, hogy a méreten rugózol nagyon, de szerintem ekkora teljesítmény mellett nem előny hogy +10 kiló.
    Ha a trepni méretét elengedjük (ebben tényleg csak nagyobb gépeket lehet mellé tenni, de kevesek szerint előny ha egy hajód van), akkor mantis. Árban sincs nagy difi. Költeni kell rá bár nem must have, de egy jobb kormány bilincs dukál. 12-15k asszem.

Amúgy no offense de marha uncsi már ez a g4 es önigazolási kényszer. :(
    Mindenki tudja, hogy ha ekkora bálna kell olcsón nincs más. De ha nincs 50es lába az embernek akkor bármi is kényelmes. Emellett g4 futómű geometriája gáz. Nyilván össze lehet kalapálni élhetőre, de több gép van ami sokkal stabilabb. Ez persze olyan, hogy mantis is jónak tűnt (amúgy c futóművön belül tényleg nagyon jó), de amint mész egy wolf-al onnantól már fos. Mókás.
    Emellett g4 fékje miatt kb büntetnék...az nem vicc hanem botrány, hogy rá merik tenni.
    Attólk meg nem lesz robosztus valami, hogy nyomorult technologia miatt (vas+3 zsák csavar alu elemek helyett) 15 kilóval nehezbb mint indokolt. Persze ez fillérbaszás és ha ez nem lenne drágább lenne ez a gép is.

...szerintem... :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés