- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
geryboro #26469 üzenetére
Mint már írtam, vagy írtuk, teljesen ugyan az a két roller. Egyszerűen más firmware van rátelepítve.
Ugyan az a motor, de a Global változatnál (051501U) a Sport módban nagyobb áramot engednek rá a motorra. És a 32 km/h sebességnél (vagy a gyári applikációval feloldva 35 km/h sebességnél) ez indokolt is. Ritkán szoktak eltérni a kettes szorzónál, ami a nominális és maximális teljesítményt illeti, de ennél a modellnél eltértek.
A ScooterHacking Utilityben és más hasonló CFW készítő alkalmazásokban szinte szabadon állíthatod a teljesítmény értékeket. Ha 3 mód van, akkor talán beállítható a 300 W, 1500 W és 2000 W összeállítás, ha az alkalmazás ezt lehetővé teszi. A Xiaomi Mi 1S rolleremnél a gyalogos mód beállítás kissé korlátozott, másik kettőt szabadon állíthattam. (Vannak ott is észszerű határok.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest