- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Megérkezett a szitálás gátló. Végül nem az lett, amit mutattam, hanem a német amazonról egy olyan, aminek a tengelye nitrides kezelést kapott. Egyébként ezt a felületkezelést ( speckó sárga szine alapján, mert a leírásba ilyet nem tettek) nagyon drága motor tuning telókba használják, mert kopásállóbb, jobban csúszik, tartósabb stb. Meg hamarabb is megérkezett, ugyan egy picit drágább volt, de így is megállt háznál 25 ropiba.

Közben elkezdtem a konzolt is...

Meg a konzol helyét előkészítettem coilozásra...

ami eredetileg a kürt felfogatására szolgált. A két csavarhely látszik a képen, a duda már leszerelve.
És mivel lusta vok.

a kereket felkötöttem, mert útban volt, és mert nem akartam kikötni a féket, meg a vezetékeket...Folyt. köv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest