Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• partytime25

tag

Sziasztok.
    Gondoltam hátha van itt valaki aki kötött már e rollerre kötelező felelősség biztositást.... Ha igen melyik biztosító vállalta? Egyre több fele hallom ha nem a sima pálcika rollert használja ember feltétlen köss kötelezőt segédmotorra... Nekem ezzel semmi bajom szívesen megkötöm de eddig akivel beszéltem: netrisk , biztositásokhu, meg 1-2 kimondott biztosító és mind egyöntetűen azt tanácsolta hogy mivel ez még nem segédmotoros kerékpár hivatalosan nem javasolják hogy kössek nehogy kidobot pénz legyen... Mert ha épp szerencsém van épp jó kedve van talán a rendőr lehet elfogadja,de az sem biztos.. ha meg baj történik nem fog fizetni a biztosítóm mert ez igazából még nem segédmotoros kerékpár nincs hivatalos alvázszáma stb... Mert minden megköthető mondták, de ha baj van ember várja a segítséget és akkor fog kiderülni hogy nem ér semmit amit kötöttem.. esetleg önmegnyugtatásnak lehet jó egyelőre... Furcsa hogy a biztosítók ezt mondják a rendörség meg azt hogy feltétlen köss rá mert ha 25km/h nál többet mész akkor az már segédmotor és kell ennyi... biztosítók meg nem javasolják :)... kicsit vicces ez az egész...

Igazából csak arra lennék kiváncsi valaki kötött e hivatalos kötelezőt segédmotorra (e-rollerre) ha igen melyik biztosítónál? Nem egy nagy tétel csak én eddig nem találtam olyan biztosítót akin érezhető lenne hogy.... ja persze igy meg úgy kell beírni dolgokat ezt azt itt ott feltüntetni és akkor semmi gond ez hivatalos lesz megnyugodhatok...

(hello bringás biztosítást mondták még de ott meg alapból leírásukban ki is zárja amennyiben segédmotor kategóriába sorolandó e rollered van akkor ne kösd meg mert azt nem fogják sehol elfogadni kötelezőként!)

Ha van valakinek tapasztalata ossza meg velem hátha előrébb jutok :)...
    További szép napot... és köszi...
    :R

Új hozzászólás Aktív témák