Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• f3rdzs0

senior tag

válasz B-L-A-C-K #2362 üzenetére

ha normális a táv persze. de én a halálomon szoktam lenni az Ecseri és Határ út között, ahol 10-20 centi széles lyukak vannak a járdán és a szervíz út az Üllői mellett se jobb.
    annyira nem volt vészes, és ha lesz még ilyen napom, akkor valszeg jövök vonatozás helyett ezzel. de ha van alternatíva (nekem a vonat az), akkor nem preferálom ezt. főleg hogy nem tudok mindenhol kényelmesen jönni.

egy biciklis közben lekiabált hogy miért nem a járdán megyek. úgy volt megoldva a bicikli út, hogy néhol úton felfestve de néhol gyönyörűen elkülönítve. azért nem vettem észre hogy jön mert mint később láttam, ő csak az utat használta, sose fordult le az elkülönített részre. így azért nehéz észrevenni. van benne némi irónia hogy pont ilyenért szól, főleg hogy normális tempóban mentem, amivel előzgettem a biciklisek többségét addig.

amúgy 36V-ra ment le 38 perc alatt 2/5 töltöttségre 10km-en (etwow hátsó kerékkel)

szerk: (#2363) BITBOYS 10km-en nekem kicsit az is jön hozzá, hogy azért 40 percig aszalódsz a napon, ami nem fun

Új hozzászólás Aktív témák