Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Metacska #997 üzenetére
Én egy Xiaomi M365 rollerrel járok Budapesten munkába, ami napi kétszer 5,3km-t jelent. A tömegem 108kg és 190cm magas vagyok. Tehát kapja keményen a terhelést. Nagyjából a felét enyhe folyamatos emelkedőn (pár fok lehet), másik felét ugyan ilyen enyhe lejtőn teszem meg. Sőt eközben átmegyek egy felüljárón a bringa úton, de ott azért rásegítek a lábammal.
Az előttem szólót megcáfolom, mert az átlag sebességem 18-20km/h (25km/h a max, ott le is tilt) és kb 18-20 perc alatt érek be. Ez ajtótól-ajtóig mért idő, immáron lassan egy hónap alatt megfigyelt átlaggal.
Szóval végeredményben az ES2-t szerintem extra akku pakkal vedd meg, vagy inkább vegyél egy M365-t. Az én meglátásom szerint az ES2 fun kategória, kényelmes és kezelhető, de ha utazni akarsz távolabb és már inkább egy járműként funkciónál, akkor M365. Nem szólva a fékről, ami ha járműként használod igen-igen fontos. M365 féke sem egy csoda, ütöttem is már el embert miatta (bringa féktávhoz vagyok szokva...).
Viszont 20km-nél távolabb nem nagyon jutsz vele egy töltéssel. Tehát itt minden összeomlott..
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
batagy
őstag
Oxelo Town 9 EF v2 termék lapja már elérhető a magyar oldalon, de a termék még nem elérhető.
-
UberMutant
őstag
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék a munkába járáshoz egy elektromos rollert venni (tudom, lusta vagyok ).
Nagyon sok hazai és külföldi cikket elolvastam a témában, a youtube is tele van tesztekkel, de csak némiképp jutottam előre a választással. Nem tudom, hogy itt hány aktív fórum tag használ elektromos változatot, de a személyes vélemények, tanácsok jók lennének.
Tudok néhány támponttal szolgálni:
- A fővárosban fogom használni, a pesti oldalon (sík terep).
- 96 kg vagyok és 193 cm magas.
- A napi ingázás mértékéből kiindulva max. 25-30 km-es hatótávra van szükségem.
- Fontos, hogy gyorsabb "legyek", mint a tömegközlekedés, ezért a 25-30 km/h körüli sebesség fontos
- Tudom, hogy 300e Ft-ért is kapni üléses, elől-hátul tárcsafékes, böhöm terepgumis szörnyeket, de nekem 130-150e Ft a keretem rá.Kinéztem a Ninebot ES2-t (by Segway), ami bővíthető + akkuval is. Ár - érték arányban jobbat - rosszabbat egyelőre nem találtam.
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Doosa
aktív tag
Sziasztok!
Roller vásárlás előtt állok viszonylag durva terepre, de a szállíthatóság is fontos.
Olvastam itt a fórumon, hogy többen elgondolkodtak a Razor 5 Air-en. Végül volt aki megvette? Vannak tapasztalatok? -
Dr.Zoo
őstag
A 30km/h még oké, a hatótávolságot beáldoztam a kényelem érdekében. Először 2,3bárra fújtam a kerekeket, de ez kirázta a nemlétező vesekövem is. Így visszaengedtem 1 bárra. Így sokkal komfortosabb. Így is tud egy töltéssel kb. 30-35km megtenni, full gázzal, meg az én 95 kilómmal.
Szerk: ezen energia visszanyerős fékek vannak, így elsősorban az akku visszatöltésére használja. Ha viszont satut fékezek, igen harapós a fék ..
[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
addikt
Én nagyon rég óta szemezek vele és várom, hogy lejjebb menjen az ára. Abban reménykedek, hogy majd ősszel talán már mérséklődik az ára.
Milyen sebességet érzel vele stabil utazósnak? Gondolok itt pl arra hogy merev villás és kirázza az agyad is 30 felett. Bár lehet a rugós tag előbb utóbb megnyekkenne és jobb is a merev. Azért az első fék hatása a bal villanyakra ekkora terpeszben...[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
Az jó kérdés, hogy miképp lehetne "kuponozni"...
Eddig nem volt összetűzés, a rend őreivel, igyekszem a bicikli utat használni. Alaphelyzetben itt faluban megyek vele, a robogóm cseréltem le erre.
De voltam már bele a Váci úton, a munkahelyen. Ott is főleg a kerékpárúton mentem.
Ha most vennék, akkor a rugótagosat venném."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
addikt
Engem érdekelne, hogy hol lehet egy ilyet 200k alatt megvenni... Mert a felett igencsak sajnálnám rá a pénzt.. Illetve a rendőrök hogy állanak hozzád? Kis utcákban mész inkább vele? Forgalmasabb úton járdára fel? Ott meg gondolom a gyalogosok dobálnak banánnal...
-
Dr.Zoo
őstag
válasz UberMutant #989 üzenetére
Szia!
60kg, bár még nem mázsáltam le..
-
maláj
addikt
épített rollerrel foglalkozik valaki köreinkben ?
-
3L1T3
addikt
Sziasztok,
Rollert szeretnék vásárolni és először az elektromos megoldásban gondolkodtam a Xiaomi M365-ben de nem szeretnék ennyit adni érte.
Így valószínűleg maradok a sima megoldásnál, amiből 2 db-ot néztem de nem igazán tudok dönteni.
Amire használnám:
- Munkába járás.
- Sokszor nem tudok a lakásomnál parkolni mert más zónába van a parkolójegyem. Ezért minimum gyalog 10-15 perces távolság megtételére.
- Legtöbbször bicikli úton használnám.
- Fontos lenne számomra, hogy minőségi legyen és ne kelljen fél év múlva visszavinnem hogy valami baja van.Town 7 XL & Town 9EF
Dechatlonba néztem ezeket, melyiket érdemesebb választani?
Köszönöm
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
batagy
őstag
Oxelo 7 KL kapcsán, ezen én is gondolkodtam korábban. Elmentem megnézni pénteken.
De, először ezt a biztonsági kart kell kihajtani. Úgy tűnik, bármelyik oldalon lehet ez a kar. A bolt fotókon bal oldalon van, az áruházban a kirakott példányon jobb oldalon.Utána kell az említett kart lenyomni. Előtte a kormányoszlopot picit előre kell billenteni.
Visszafelé, ezt a második kart lenyomni, majd a biztonsági kart behajtani.
Nekem tetszett a hátsó rugózás a 7 XL-en. Szerintem az összecsukás sem probléma.
Ami nem tetszett , hogy összecsukva az első keréken áll, tehát nincs olyan fix talp mint a 9 EF-nél, összecsukott állapotban. A kormányrúd sem rögzül, így elfordul mindig. Tehát inkább ez a gond, összecsukva állva tartani a földön.A fellépő panel a 9EF-en 1.5 cm-rel szélesebb és 3 cm-rel hosszabb, mint a 7XL-en. Lemértem.
Amúgy a 7 XL nem egy rossz.A 9EFv2 lesz még érdekes majd.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
Sziasztok!
Ide elfér az elektromos roller is? Nem találtam külön Piedone roller topikot...
-
Hami33
aktív tag
Sziasztok ! Aki vacillál az oxelo town 7xl és 9 ef között annak bátran ajánlom a 7 xl. Kipróbálva mindkettőt határozottan jót tesz a hátsó felfüggesztés a 7 xl nek. Rossz úton sem ráz szét csendben suhan ! Nagyon meg vagyunk elégedve vele és mindenkinek ajánlom ! Könnyen össze lehet csukni ! Nem ér szerintem többet annyival a 9 ef ! Aki azt írja hogy nem ér semmit a rugózás nem értem,mit nem érez,előtte sima rollerrel próbálkoztunk ,de nagyon rázott ,döcögött rossz útfelületen ! Sokkal jobban kíméli az ízületeket !Nagyon élvezzük a rollerezést !
Megéri a gyermek fellépők is megvenni ! Ha van kisgyermek simán fel tud állni előre!
A 9 ef nek rövidebb kicsit a fellépő rész a 7 xl nek hosszabb és van letámaszto is! -
batagy
őstag
Üdv!
Na, még annyit utánajártam, hogy a két felni nem kompatibilis. Azaz ez a gumi nem kompatiblis ezzel a felnivel.
Tehát elvileg csak ez a kerék jöhet szóba. Az asszimetrikus felni kialakítás , (a kerék súlypontja nem a középvonalon van) nem okoz gondot?
Az Oxelo tengelye 8 mm, és a csapágy külső átmérője elvileg 22 mm (utóbbi nincs megerősítve).
A FreeSport hibrid kerámia csapágyak 6 vagy 7 mm szélesek, így azokból több darabot is a kerékbe kell tenni? Az utóbbi kerék HUB-ja 25 mm, így legalább 3 db, de lehet hogy 4 db csapágy is belemegy egy tengelyhez.
-
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Én is vettem egy Oxelo Town 9-et.
Felfújható gumis kereket keresek rá. Megmértem, a kerék 200 mm átmérőjű és 35 mm-es széles.Amit találni lehet Aliexpress és társain, az ez a 210x35-ös kerék. Papíron a gumi 200x45, de azt írják 210x35-re fújódik fel. Viszont így már nem fér az Oxelo 9-be, hozzáér valszeg a sárvédőhöz és a fékhez. Ezt írja az eladó.
Valaki esetleg próbálta a valóságban is ezt a kereket?
Vagy van-e másik kerék ajánlás?Köszönet!
-
hioz
csendes tag
válasz gergo7311 #971 üzenetére
Szia!
Nekem alapvetően rendben volt a roller összerakáskor, talán minimálisan kotyogott a kormányrúd mikor először a lakásban gurulgattam / fékezgettem, ezért alul a befogó anyát kicsit megszorítottam, de attól még lehetett forgatni. Elvileg OK most is! :-)A "dicsért" tárcsafék azért negyedszerre már némileg elállítódott, de legalább fog is elég jól - bár ez téged nem érint. :-)
-
gergo7311
csendes tag
Megoldódott 1/8" golyóskosár kell, kemény 760 forintért beszerváltam 4 darabot. Holnap szerelés. Végre.
Gergő-Budapest
-
gergo7311
csendes tag
Az 1/8" -as csapágyak, (golyóskosarak) villacsapágy, jók ezekbe a kínai rolikba általában? Mert tolómérőm nincs.
Gergő-Budapest
-
gergo7311
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Ma jött meg a ToldySport CityPro rolim. Nézegetem, forgatom, háááát szorul a kormányrúd.... Mondom, ajjajjjj, ez nem jó jel, a csapágyhibás cuccok ilyenek, vagy ha görbült a cső. Nosza, szedjük szét.
Szétszedtem. Kapaszkodjatok, az alsó golyóskosár benne van, némi kencével, de felülről, ahol a kónusz csavar van, NINCS benne se golyó, se golyóskosár, se semmi! Jó ugyi?))
Én nem variálok velük, veszek bele valahol normális golyóskosarat, vagy csapágygolyókat méret szerint és kap bőven líthiumos csapágyzsírt.
A kerekek csapágyai látszatra jók, nem kotyognak, de majd holnap kiderül hogy mi van belül...
RöhejÍgy egyelőre marad a Yedoo Mezeq V-brake roller, megmondom őszintén... nem is bánom, csak az ugye nem összecsukhatós
Gergő-Budapest
-
Ateszpapa
addikt
válasz PapírVilla #966 üzenetére
Tetszetős, vajon mennyibe fog kerülni?
Ezt jobban lehet cipelni ahogy elnézem. -
őstag
Üdv !
Szeretnék tanácsot kérni mit ajánlanátok milyen elektromos rollert vagy unicyclit vagy esetleg xiaominak a mini pro segway ? Kb 160 k van rá és nem tudok dönteni csak nézegettem őket .
Remélem olvassátok köszönöm."Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
hioz
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam Toldysport FlexPro rollert! Megosztom eddigi tapasztalataimat, ha valakit érdekelne!Google segítségével találtam rá erre a modellre, miután az egyszerűbb kivitelek mellett képbe kerültek a lengéscsillapítósak is – többen kimondottan ajánlják. Elolvastam a véleményeket, értékeléseket, ez alapján választottam, illetve figyelembe vettem a felszereltséghez képest igen kedvező árat. (Decathlon-ban, Hervis-ben azért megnéztem és kipróbáltam pár elérhető modellt, de 30.000 Ft körüli vagy nagyobb összeget nem kívántam a célra szánni.)
Remekül néz ki a roller, valóban mutatós darab, könnyen sikerült összeállítani, az egyes vásárlóknál problémás nyitó-összecsukó mechanizmus rendben működik (be kell gyakorolni a helyes mozdulatsort, nyilván nem egy EasyFold szisztéma), kormánycsapágy probléma nem mutatkozott. A csavarok gyárilag erősen meg lettek húzva, pár perc ellenőrizni.
A kivitelezés rendben van, ezért az árért nem vártam csodákat, a relatíve nagyobb súly engem nem zavar.
A tárcsaféket igazgattam picit, de aztán egy közeli bringaboltban rendesen behangolták, így elég jól fog, és 2-3 használat után nem állítódott el. Manőverezgetésnél jól jön, ha picit lassítani kell, és nem kell mindjárt a lábfékre lépni.
Ami igazán tetszik az eddigi használat alapján: kiválóan gördül a roller, ezek szerint tényleg sokat számít a mások által emlegetett kerékcsapágy, amit a konkurensek Abec-jeinél jobbnak tartanak.
Jól lehet irányítani, a fellépője nem túl magas, és jól el tudom helyezni a 44-es "patáimat", akár egymás mellé is, igaz, olyankor nem teljes felületükön.(5 éves unokaöcsém pikk-pakk rárabolt, hogy kipróbálhassa, és 10-15 perc után már egész szépen ment vele, simábban, mint az egyszerű gyerekrollerrel – azzal többször bizonytalankodott, pont a gyenge, kiegyensúlyozatlan gördülés miatt. A felnőtt rolleres gyakorlás után azzal is mindjárt jobban ment – nem is baj, mert egyelőre az a méret való neki!)
Első használatkor egyszer lejjebb csúszott a kormány az alsó rögzítési pontba, utána jobban megszorítottam a kormányrögzítő bilincs csavarját, többet nem csúszott lejjebb - rosszabb úton tartósabb haladás után azért lehet érdemes olykor ellenőrizni, a rezgések miatt hátha kicsit lazul a csavar. A kis bekattanó pöcök a kormányszáron lehetne talán hosszabb picit, de alapvetően úgyis a bilincs tartja meg.
Jó sebességet lehet elérni a rollerrel, szerintem sík terepen 8-10 km/h-ig maximum kicsit kimelegszel, nem izzadsz! Viszont igaz, amit mások megjegyeztek: nem kell hozzá rossz burkolat, elég a kicsit érdes felületű, standard út és picit magasabb tempó (kb. 10 km/h felett), és eléggé zörög mind az első mind a hátsó rezgéscsillapító. Direkt írom így, rugózási komfortot érzésre nem ad, valamelyest nyilván csillapít, bár egy ismerősöm azzal cukkolt, hogy a csillapítás rezgése majd átterjed rám is… Nagyon nem terhelem a rendszert 73-74 kilóval.
Kevés összehasonlítási alapom van sima, csillapítás-mentes rollerekkel, de ezeknél nem emlékszem zajra - majd tartósabb használat után (illetve majd lesz lehetőségem sima rollerrel menni) kiderül, volt-e értelme ezt választani, vagy elég lehetett volna egy CityPro modell, vagy egy olyan roller, amiben csak elöl van csillapítás. Mindenesetre, azt a kis felárat nem sajnáltam érte, és a zaj-kompromisszummal szemben vélhetően dominál majd a remek gördülés, és remélem igazolódik, hogy jobban kíméli az ízületeket!
[ Szerkesztve ]
-
szücsi80
csendes tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni roller vásárlás ügyben. Nemrég vettem a gyerekeimnek rollert a decatlonban és szerencsére nagyon szeretnek menni vele. Sajnos nekem marad a kocogás. Ezen szeretnék változtatni, így kinéztem a decathlonban egy Oxelo Town 7 XL típusú rollert, azonban elég soknak találom az árát. Tovább böngészve a netet erre bukkantam: Worker Span roller. Találkozott már ezzel a márkával/típussal valaki? Vélemény? Tanács?
Előre is köszönöm a segítséget! -
thomasa
senior tag
Ninebot ES1 No. 9 a Xiaomi-tól, nézegette már valaki? A kormányban elhelyezett aksi miatt még laposabb a teste, mint a M365-nek.
-
nyipp
csendes tag
válasz Sirandrish #953 üzenetére
Az egy picit más műfaj, amikor húzatják a bicajt a kutyával (bikejöring), és van rolleres megfelelője is (dog scootering), de ahhoz más árkategóriában vannak a rollerek. Amennyire tudom, nem is szabad összekötni állattal a bicajt közúton, bár a roller esetében ez zűrösebb, mert ugye nem jármű
A gép, amit linkeltél szerintem közútra egyébként jó lehet, terepre nem mennék vele. Sem a gumi, sem a fék, sem a teleszkóp hiánya nem fogja élvezetessé tenni az utat. -
Hami33
aktív tag
Sziasztok ! Aki esetleg oxelo 9 ef Rollert szeretne venni és visszatartotta a hátsó felfüggesztés hiánya ,akkor örülhet mert jön az új modell ! Oxelo town 9ef v2 néven ! Nem lesz sokkal drágább,mint a régi modell. Sajnos nehezebb lesz kicsit . (L:/dl/upc/2018-07/17/353599_milqb17u560pfnzb_3d24f84e-5599-4343-b1e0-158cbe42564c_2.jpg)(/L)
[ Szerkesztve ]
-
gabor20
tag
Sziasztok! Oxelo town 7xl és Toldysport flexpro között vacilálok. 22 vs 18 eFt. Jobb a tarcsafék, nem? A "ralépős" fék egy kis lapkát nyom a kerékhez...az a kis lapka nem kopik el?
-
Sirandrish
legenda
Nem láttatok még bicóval futtatni kutyákat? Ez pont ugyanaz csak Rollerrel. Természetesen nem a kutya húzza a Rollert, hanem csak fut mellette egy kellemes tempóban amit a gazda diktál...
A rollerről is tudtok valamit mondani?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Td48Vii
csendes tag
válasz Sirandrish #950 üzenetére
Itt a kutyák kvázi kétütemű motorként funkcionálnak? Vagy ez így egy kétszer négy hengeres konstrukció?
[ Szerkesztve ]
-
thomasa
senior tag
válasz Sirandrish #950 üzenetére
Ez nettó kínzás
-
Sirandrish
legenda
Hasonló módosításon esne át a Roller a kutyasétáltatás előtt. Most csak arra lennék kíváncsi hogy "terepre" hasonló árban van-e ennél jobb vétel, illetve érdemes lehet-e ezt megvenni?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
thomasa
senior tag
válasz Sirandrish #948 üzenetére
Rollert 2 kézzel kell fogni, nem opció kutyasétáltatáshoz.
-
Sirandrish
legenda
Heyho!
Erről mi a véleményetek?
Asszonykának kéne, kutyasétáltatáshoz "terepre"...földút nah..nem ilyen downhill pályára kell gondolniEsetleg ilyen árban van jobb választás?
-
juditluc
csendes tag
Kedves Rollertársak!
Ti mivel/hogy szoktátok rögzíteni a rollert pl.biciklitárolóban? Adott ugye a lakat helye,de nem nagyon tudom,működik-e igazán. Tapasztalatot/tanácsot kérek szépen.
Köszönöm! -
joergie
őstag
Vitézy Dávid beszél a "tömegközlekedés" megújulásáról. 1.5 órás....de a 25. perctől érdekes nekünk. Bár inkább bicikliről van szó, megosztós formában, de van ilyen már elektromos rollerből is.
[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
thomasa
senior tag
Jóféle paripa kapható.
-
juditluc
csendes tag
Ma használom először a Town 9-emet. Szeretem
Viszont egy kérdés,ami miatt lehet,hogy nem fogok IQ-bajnoknak tűnni,de felteszem,mivel eltérő válaszokat kaptam már. Le kell szedni az első kerékről (kerékből) a műanyag "védőlapot"? Vagy mi az
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Zoo123
senior tag
Amúgy csak annyi lett volna a "hivatal" dolga hogy biciklinek számítson az elektromos roller/segway/gördeszka és akkor ugyanazok a szabályok vonatkoznak rá mint a kerékpárra, járdán pl max 10 Km/h stb.
De nyilván egyszerűbb betiltani.''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
Zoo123
senior tag
És vajon ki is lesz táblázva hogy elektromos rollerral behajtani tilos, vagy majd azt nekem tudnom kell alapból?
Ha nem lesz kitáblázva akkor semmit nem ér a tiltás, közteresek fogják gyalogosan üldözni az elektromos járműveket?
Megannyi kínzó kérdés...''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
jucco02
csendes tag
Oxelo town 7xl-re lehet tárcsaféket szerelni...esetleg fújható kereket?
Vagy erről tapasztalat/vélemény?
http://www.sportszert.hu/detail/Roller/Felnott_roller/Spokey_Cursor_roller[ Szerkesztve ]
-
thomasa
senior tag
-
jucco02
csendes tag
Sziasztok!
Rollert szeretnék vásárolni és kicsit elakadtam. Helyi kisvárosban nincs bolt. Nagyáruház a környéken sincs. Lejtő, emelkedő viszont igen és a járdák helyenként romokban..:/A rollert többen használnánk de leginkább ketten a kislányommal. Ő játszani, én meg oviba kíséréshez illetve ha bicikliznek a gyerekek kísérni tudjam őket. (Mind pici még. Most tanulnak kétkerekűzni.) Futóbicikli megy tehát a rollert sem törnék már.
- Olyan kellene amit egy 5éves méretére/magasságára is be lehet állítani. (110cm/15kg) és az enyémre is (162/50kg) Anyuka vagyok.
- Legyen terhelhető mert ha a legkisebb ha elfárad séta közben felléphetne elém.
- Jardák,döccenők,bukkanók,repedések, miatt legyen lengéscsillapítója és/vagy fújható kerekei.
- Legyen rajta plusz fék/vagy hely a kialakításra/ itt jó meredek lejtők is vannak, szandálba/papucsba vagy lehet cipőben sem tudnék akkorát taposni hogy ha meglódulunk súlyból a gyerekkel meg bírjak állni mielőtt kigurulunk az útra.
- A lehető legszélesebb fellépője legyen (páros lábbal álláshoz - a kicsinek és ha elférnék nekem is.
- Ne legyen nagy a fellépés nem szeretnék egyfolytában "izmozni" és jó lenne ha az 5évesem is tudná érdemben hajtani
Ár mindegy mert típust sem nagyon találtam. Használtan is keresem.
Tudtok ajánlani ilyen típust?
[ Szerkesztve ]
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
A roller. Hu nak vagy a shoppingallnak van valahol boltja ahol meg lehet nézni a rollereket, vagy csak webshopok?
Esetleg tudtok valami helyet ahol van széles roller választék és meg lehet nézni? Megyek Pest felé és megnézném amikről itt már sokat olvastam.Üdv: Fishor
-
urbi107
tag
Ez milyen ? http://www.rollers.hu/hu/felnott-roller/15016-street-surfing-xpr-205mm-roller-burst.html
A magasságom 186cm testsúlyom 97kg.
Milyet ajánlatok 30ezerig? -
joergie
őstag
FB marketplacen van egy spartan jumbo II egy 10esért, elég gatyán néz ki. Akinek van ilyen(és kizárólag ilyen ember véleménye érdekel), megérheti? Csapágycsere esedékes lehet rajta, de más komolyabb baja lehet a kopáson/használtságon túl? Továbbá milyen tartozékok hiányozhatnak? doboz, válpánt...más?!
Vennék aldi-sat, de márciusban volt utoljára akciós, remélhetőleg még a nyáron, vagy szeptemberben lesz kapható, de ki tudja?![ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
gergo7311
csendes tag
válasz Project: A #705 üzenetére
Megvetted a Yedoo M. rolit? Nekem is az van, a nagyobb, 150 kg. teherbírással. A Kenda abroncsokat jó keményre kell fújni, valamint nem árt a csapágyakat megkenni spéci zsírral és beállítani a kónuszukat. Szuper gép, elnyűhetetlen, bár a sztenderdben néha fenn tud akadni Tettem a kormányra fehér ledes villogót/lámpát. Hátra pirosat, sötétben nem árt.
Gergő-Budapest
-
thomasa
senior tag
Elektromos roller kedvcsináló.
-
djfantom
tag
Ismeritek ezt a rollert? Playshion D-Max-9 umajdnem ugyan az mint az Oxelo TOWN 9EF .
Csak ez öszteleszkópos és a kormányon nincs fék és másabb a kormányfelfogatás. -
djfantom
tag
Ezt a rollert ismeri valaki? https://www.emag.hu/felnott-roller-playshion-d-max-9-200-mm-dupla-teleszkopos-night-black-101414/pd/DY8TH0BBM/
[ Szerkesztve ]
-
thomasa
senior tag
Toldysport Flexpro-ba keresek csapágyakat, esetleg aki cserélt már, milyet érdemes venni bele? 6000 2RS a gyári, ennél van jobb? Eléggé leharcoltam axiális irányú ütésekkel a padkáról fel-le, kezd hangos lenni. Másik érdekessége, hogy a rugók elkezdtek nyikorogni, nyöszögni úgy másfél év használat után, még nem tudom, hogy férek oda valami olajozóval.
[ Szerkesztve ]
-
Fishor
senior tag
válasz tomboy0013 #902 üzenetére
Szia!
Ilyen kis kerekűt ne vegyél szerintem. Jobban jártok egy 200-as kerekűvel.
Üdv: Fishor
-
djfantom
tag
vagy esetleg erről mia véleményetek: [link] ?
-
djfantom
tag
Sziasztok.Segítséget kérnék roller vásárlás ügyben.Oxello TOWN 7 XL -t néztemki.Hastnáltan venném.Az lenne a kérdés ,hogy érdemes-e a régitipust venni használtan vagy inkább az újat?Minőségben vannak e külömbségek a kettő közt?Mert külsőre amit látok,hogy külömbözik a kormány,az álófelület és,h az új változatnál a kormányon is van fékkar a fékhez.
Valaki van aki használta már mind kettőt?Előre is köszönöm a véleményeteket.[ Szerkesztve ]
-
válasz tomboy0013 #902 üzenetére
Bnőd mekkora termet hány éves? Próbálom viccesre fogni.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
tomboy0013
veterán
Sziasztok, segítséget kérek. Szeretnék egy költséghatékony rollert vásárolni barátnőmnek.
Ezt néztem ki. Úgy látom ahogy nézegettem neten a rollereket, hogy ezek igen olcsónak, gyanítom minőségre sem az igaziak, de azért olyat szeretnék ami nem csuklik össze alatta 2 hét alatt Mivel abszolút nulla közöm van a témához így kikérem a véleményeteket. Mée mérjék venni egy ilyet? Hébe hóba lenne csak használva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest