Új hozzászólás Aktív témák

• Jozsó

tag

További adalék ehhez az Okai Neon témához. Tegnap élesben is használtam: munkahely oda-vissza. Ez kb. 15 km. Ez alatt merült 45%-ot, vagyis majdnem 30 km lehetne a vége.

Gondolom részint segített rajta, hogy felfújtam a kereket. (ki gondolta, hogy 1,7 barral szállítják? Tapintásra teljesen jónak tűnt... Mind1, most 4 bar ment bele), meg kicsit óvatosabb is voltam a nagykörúton mint random városszéli biciklis utakon.

Ezt azért is írtam, mert van erről a szerkezetről egy videó YT-on, Tamás Zsolt előadásában. Ő egy 3 km-es útból számolgat, és jön ki neki 15 km. Namost azért annál biztos több...

A másik, hogy emlékeztem a videóból, hogy azért elég sokmindent lehetne appból állítani és mintha én nem annyit tudnék. Aztán raktam össze a dolgot, hogy volt vmi app frissítés, amivel kiszedték a fícsörök 60%-át. Szóval ez elég vacak. Próbáltam apkpure-ról, meg máshonnan a régi verziót leszedni, de az meg csak china mainland telefonokkal működik.
    Erre van vkinek ötlete? Honnan lehetne esetleg a valid régi appot megszerezni?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés