Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PociAti

őstag

válasz dzsidzsas #22160 üzenetére

"Ezért jó olvasni a fórumot rendszeresen , én csak olcsó rollert rendelek kínából, pont a gariztatás hiánya miatt. Nem véletlen, hogy a Kirin g3-t itthon vettem meg."

Te jobban ismered ezt a típust, de pont egy podcaster járt úgy a Kugoo Kirin G3-mal, hogy itthon megvette, de szériahibája volt, nem lehetett megfelelően adagolni a gázt. Webshopos rendelésre hivatkozva 14 napon belül visszaküldte, majd jött a hadakozás a kereskedővel, mert a visszafizetendő ár messze elmaradt a vételi ártól. Végül békéltető testületnél kötöttek ki, ahol a kereskedő a frissen módosított ÁFSZ-re hivatkozott, hogy joga van sokkal alacsonyabb áron visszavásárolnia a használt rollert. Szerencsére a vevő szemfüles volt, és kinyomtatta azt az ÁFSZ-t, amit vásárláskor kapott.

Amúgy a visszaküldést követő napokban a vevő megrendelte Kínából ugyanannak a rollernak az újabb, javított változatát lényegesen olcsóbban. És elégedetten használta (legalábbis az első időszakban, azóta nem nagyon került már elő a műsorban a téma).

---

Szerintem pont a rizikósabb márkák kereskedői a bevállalósabb - feltételezésem szerint tisztességtelenebb - kereskedők. Egy stabil márka inkább megköveteli a stabil hátteret. És erre jön rá, hogy a magyar piac elég kicsi, nem tud minden hibát megfelelően kitáncolni.

Új hozzászólás Aktív témák