Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

válasz gbela #21482 üzenetére

Ennek a úgy mi értelme van?

Gurul mögötted egy rendőrautó, észre se veszed, 35-el mész folyamatosan, szépen követnek, majd megállítanak, és nekiállsz megmagyarázni, h a roller csak 25-el tud menni, miközben nyilvánvalóan nem? :F
    Vagy hogy? :F

Ha bicikliúton mész 30km/h felett, és az úton követve ezt észreveszik, az kb még rosszabb sztem, pláne ha bicikliseket is kerülgettél a 30-nál nagyobb tempóval.

Én ilyenkor még a rendőrök hülyének nézése miatt extra büntetést is kiszabnék. Sőt, szándékosan módosítottam a sebességkijelzőt, a hatóságok félrevezetése miatt, ezt is jópontként értékelném.

Én bukósisak nélkül járok, de jogsim azért van legalább. Maximálisan próbálok betartani minden szabályt, mintha autóval közlekednék.
    Ha felbukkan egy egy rendőrautó szemből, vagy becsatlakozó útról, sietek visszavenni az esetlegesen magasabb (40-50-es tempóból) 25-re.

Sajnos nálunk nincsenek bicikliutak, kénytelen vagyok az úton haladni. :(

A rollerem pálcikaroller kinézetű (G30), bízom benne, h nem szúrok szemet a bukósisak hiánya miatt, de ha megállítanak majd egyszer, nem fogok vitatkozni, el fogom ismerni, h ekkora sebességnél illene már sisakot is hordanom, és vállalom a büntetést.

Új hozzászólás Aktív témák