- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
mekkGyver #2017 üzenetére
Rá tudok költeni én is ennyit, nem ezzel van a gond. Csak nekem az egész "rollerezés", ami másnak "életérzés (szerűség)", nálam csak egy használati tárgy/eszköz, ami kiváltaná a BKV-t. olyan eszközt képzeltem el, amivel nem igazán kell foglalkozni a feltöltéseken túl. Tehát minden extrát mellőznék és csak a menethez szükségesekkel foglalkoznék.
100 ezerért inkább veszek egy 50cm3-s dio-t vagy jog-ot itthonra vidékre. Mégis komfortosabb/gyorsabb/minőségibb stb stb., mint egy roller, igaz ezzel még a BKV helyettesítése nincs megoldva
VAz akkuk mennyi töltést bírnak? És egyáltalán cserélhetők? Illetve biztos hülyeséget kérdezek, de ha az akku már nulla, akkor nem lehet őket emberi erővel hajtani ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest