Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1851) Tin válasza B-L-A-C-K (#1849) üzenetére


Tin
veterán

nekem most olyan 130 km körül, de mostantól fogom rendesen melóba árásra használni. az idő már jó hozzá, max ha esik, akkor megyek bkv-val, de amúgy ez a leggyorsabb.

a fél misi nekem fájt volna:) de ezt már beszéltük:) nekem akkor inkább motor.

(#1852) B-L-A-C-K válasza Tin (#1851) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Nekem nem fájt, de ezt már leírtam mint mondtad, motor kocsi többe lenne amúgy is, de úgye tárolás volt az elsődleges.

(#1853) #07746304


#07746304
törölt tag

Hecht 5125 roller

https://tesztvilag.hu/2019/03/22/elektromos-roller-teszt-hecht-5125/

A topicban nem nagyon olvasok róla, ennyire nem lenne mégis pozitív?

(#1854) Tin válasza #07746304 (#1853) üzenetére


Tin
veterán

volt mar a topikban rola szo, de nincs vele senkinek tapasztalata. jo az ara, de a vegsebessege gyengus, es csak 100 kg-ig terhelheto. plusz, ha megnezed a konstrukciot, ket "problema" is van vele. az egyik a zsaner, ahol osszecsukod, nem lehet tudni, mennyire tartos es massziv. a masik, sokkal nagyobb gond a hatso lengescsillapito elhelyezese: egyszer vered oda ott az aljat pl. egy padkara valo felhajtaskor, es konkretan leszakad. plusz, mivel eleg vekony a fellepoje, azt sem lehet tudni, mennyire tartos (meg lehet csinalni masszivra, csak itt jon a kepbe az ar).
radobsz 10e-t es annyiert vehetsz egy kugoo s1-et. minden parametereben sokkal jobb, van rola tapasztalat, kiprobald darab, amirol koppintottak (e-twow) a vilagbol kimenos massziv rollerkent ismert, szoval sokkal jobb vetel.

(#1855) Dr.Zoo válasza #07746304 (#1853) üzenetére


Dr.Zoo
senior tag

Vagy rádobsz plusz 30 ezer körül, és veszel egy M365-öt.
Ha ez a pénzügyi limited, keresel a jófogáson vagy használt Kugoo-t, vagy M365-öt.
A használt ezekben szerintem kicsit lutri, mert aki eladja vagy korrekt, vagy nem.
Mire gondolok?
Mennyit futott, mennyire volt mordorban használva, egészen véletlenül nem-e kölcsönzős volt, stb.
Szóval a használt ezekből kb. olyan, mint a használtautó, de ki lehet fogni tényleg megkímélt darabot is.

"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."

(#1856) EgySrac


EgySrac
tag

Sziasztok!

[link]
Erről mi a véleményetek?

(#1857) rushty válasza BITBOYS (#1837) üzenetére


rushty
senior tag

közroller

Revolut meghívó pü-ben

(#1858) f3rdzs0


f3rdzs0
senior tag

nektek mennyire szokott meleg lenni a roller miután mentetek vele?

ma néztem hogy olyan 3km után már elég forró, pont annyira hogy nem kellemes megfogni (az ha jól emlékszem olyan 50 fok körül szokott lenni a PC-mnél). remélem azért egy hosszabb úton nem fog kigyulladni alattam :D bár azért menetközben meg ugye van menetszél ami kéne hogy segítse

f3rdzs0

(#1859) B-L-A-C-K válasza f3rdzs0 (#1858) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Normális jelenség.

(#1860) Dr.Zoo válasza EgySrac (#1856) üzenetére


Dr.Zoo
senior tag

Szia!

Kicsit visszaolvasol, volt ilyenem.
Kényelmes, nagy, nagyon megy, de ha leszed róla a Rendőrség, feljelent.
Ez az, ami abszolút nincs kategorizálva ma Magyarországon.
Se nem bicikli, se nem segédmotor.

Hozzáteszem, a "sima" elektromos roller sem. Az is addig használható, amíg a közeg úgy nem dönt, hogy leszed róla, teszem azt a bicikli úton.....

[ Szerkesztve ]

"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."

(#1861) #07746304 válasza Dr.Zoo (#1860) üzenetére


#07746304
törölt tag

(#1863) Tin válasza Dr.Zoo (#1860) üzenetére


Tin
veterán

ja, ez olyan, mint a tuningautók. 10 éve a kutyát nem érdekelte, ha pimpeled a kocsid, ma meg már mindenhez papír kell. hozzáteszem, helyesen.

roller ugyanez. főleg ezek a monstrumok. mert egy kugoo-t még kidumál az ember, azon annyira nem is látszik, hogy elektromos cucc, lábbal is rúgható, de ezek nem azok. amúgy az elektromos rollerek nagyobb részénél pont azért kell berúgnod, hogy elinduljon, amiért az elektromos bicikli is csak rásegíteni tud, de nem tud magától menni.

ugyanis jogilag más kategória a rásegítős, de önerővel hajtható jármű (elektromos bicikli), és az önerőből közlekedni képes változata (a motor). a rollerek is ezért "önerőből hajtottak rásegítéssel" akkor, ha egy rúgással indul.

nem akarok ám baromságot mondani, ha valakinek van kedve és leguglizza, ossza már meg, már nem emlékszem, hol olvastam, és talán nem is biztosan magyar oldalon, de jogilag különbözik a kettő.

(#1864) B-L-A-C-K válasza Tin (#1863) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Na akkor fasza, mert az OXO-t is meg kell hajtani kicsit, nem megy egyből... ;] :P

(#1865) #07746304 válasza B-L-A-C-K (#1864) üzenetére


#07746304
törölt tag

de mivel 300 W-nál erősebb a motorja, elkap a rendőr, ha vitatkozol, tesztpadon egyből kiderül mennyire erős...

(#1866) B-L-A-C-K válasza #07746304 (#1865) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Igen, biztos tesztpad lesz belőle, sőt börtön...Te szerintem kicsit túl gondolod ezt az egészet, úgy beszélsz róla mintha agyon lenne már szigorítva, és bujkálni kellene a rendőrség elől, közbe meg még semmi nincs. Ha lesz majd tudni fogunk róla, de az nem most van még...Ha lesz szabályzás, vagy kell hozzá valami az lesz az első megcsinálom, de még most felesleges erről beszélni.

(#1867) mekkGyver válasza #07746304 (#1861) üzenetére


mekkGyver
aktív tag

Amit te is bemásoltál, azt egy jogifórumos kapta válaszként a levélre, de vagy a kérdés volt helytelenül feltéve, vagy az illetékes nem szánt a válaszra elég időt, mert kapásból járműként említi a rollert, holott az sem tisztázott még, hogy milyen kategóriába sorolható. Már rengeteg órát szántam a dologra, hogy felkészüljek, mit mondok majd a rendőrnek, ha véletlenül megállítana.
Sajnos az utóbbi időben elszaporodtak azok a (clickbait) cikkek, amik azt hirdetik, hogy "mi majd most megmondjuk, hogy mi a helyzet...", de össze-vissza keverik a fogalmakat és írogatnak marhaságokat.
Úgy vélem (bár ez a rendőrt nem érdekli), hogy elsősorban a jogalkotók sara a kialakult helyzet, mivel már bőven lett volna idő szabályozni ezt a kategóriát a Segway-ek felbukkanása óta. Ugyanis sem megengedő sem tiltó érvényű szabályozás nincs sem a rollerre, sem az elektromos meghajtású "rollerre", így jelenleg olyan "szürke" zónában van ez a kategória, amit még jogászként sem tudnék egyértelműen meghatározni.
Aztán a gyártó (vagy importőr) felelőssége is megkérdőjelezhető, hogy olyan "eszközt" forgalmaz, amit a leírás alapján nem lehet besorolni, illetve nem rendelkezik konformitási tanúsítvánnyal és típusjóváhagyással.
Annak hiányában ugyanis nem nevezhető járműnek, így az közúti forgalomban (úttest,kerékpárút,járda) nem vehet részt. Kerékpárnak azért nem nevezhető, mert a motor nem rásegít a hajtásra, tehát emberi erő nélkül is képes haladni. Viszont! (És itt a csavar.) Mivel nem sorolható sem a kerékpár sem a segédmotorkerékpár kategóriába (még csak nem is jármú), ezért a KRESZ szerint a "gyermekkocsi" kategória illik rá (végsebességét ne firtassuk). "Az ilyen eszközökkel közlekedő személyek gyalogosoknak minősülnek." Ennek fényében a gyalogosokra vonatkozó szabályok szerint kell vele közlekedni (járdán, úttest szélén, gyalogátkelőn, kerákpárúton...).

A szabályozás hiányosságaival a rendőrök többsége is tisztában van, de sajnos ha kialakult egy peres eljárás, tuti nem fognak a mi kedvünkért nagy köröket menni, ha egy kinevezett szakértő megállapítja mondjuk azt, hogy a közúti forgalomban vettél részt egy engedély nélküli "járművel", vagy az adattábla szerinti végsebesség / teljesítmény miatt műszaki tanusítvány nélküli segédmotornak sorolja. Ilyenkor sajnos lehet mélyen a zsebbe nyúlni...

[ Szerkesztve ]

Idegeskedni nem más, mint mások hülyesége miatt magunkon bosszút állni.

(#1868) rushty válasza Tin (#1863) üzenetére


rushty
senior tag

Electric,
Moped (power assist system) and
manpower modes

A pedelec az a "moped"

Revolut meghívó pü-ben

(#1869) rushty válasza #07746304 (#1862) üzenetére


rushty
senior tag

Fb poszt alapján Pesten is ez volt csak milliós kár az autóban.

Revolut meghívó pü-ben

(#1870) rushty válasza B-L-A-C-K (#1866) üzenetére


rushty
senior tag

Szürke zóna, bármikor elkaphatnak.

Revolut meghívó pü-ben

(#1871) B-L-A-C-K válasza rushty (#1870) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Tudom, már összevon készítve a kis táska a börire.

[ Szerkesztve ]

(#1872) Tin válasza B-L-A-C-K (#1871) üzenetére


Tin
veterán

nyilvan nem lesz ilyen, de azert keszulj fel ra, hogy barmikor lehet gixer. ezert is mondtam, egy konnyu kis "olcso" rollert konnyebb kimagyarazni es azt mondani, hogy nem tudtad, vagy hogy ez igazabol labbal rugos. max nem veszik be.

de ha mondjuk csak "kertek alatt" hasznalod, sokkal kisebb a lebukas eselye. en pl csak bicikliuton megyek meloba es vissza, ki se megyek rendes forgalomba a rollerrel. nem hianyzik, hogy elkapjanak, pedig itt mar legalizaltak, es megfelel az eloirasoknak is, de meg nincs ra tipusengedely, es biztositas. szoval ha engem elkapnak, szinten buntetnek.

(#1873) berobi78 válasza B-L-A-C-K (#1871) üzenetére


berobi78
tag

:DD :DD :DD

(#1874) B-L-A-C-K válasza Tin (#1872) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Milyen kertek alattról beszélsz? Nem érted itthon nem büntetnek meg jelenleg érte, ha meg lesz valami szabályzás, be fogom tartani hidd el, ha esetleg meg olyan lesz abszolút nem használhatom, akkor eladom külföldre és kész. Nem tudom mit izgultok olyanon ami még nincs is.

Témát lezárom itt róla, mert tényleg nonszensz, ha itthon lesz róla valami hír, vagy engem megfognak b@szcsizni azt megírom, de addig felesleges izgulni a semmin.

Inkább beszéljünk arról hogy megjött az új sítyka:

[ Szerkesztve ]

(#1875) stellaz válasza dz99 (#1824) üzenetére


stellaz
addikt

Én klasszikus roller után váltottam elektromosra, de kis idő után eladtam és most megint a hagyományos rollert használom.

Ha hagyományosat szeretnél akkor a Decathlonban vegyél szerintem, jó minőségűek és van hozzá pótalkatrész, hordtáska, gyerekfelálló, miegymás. Nekem egy Oxelo Town 9-es van, még a hátul merev kivitel, műszakilag nagyon átgondolt, minőségi cucc.

[ Szerkesztve ]

Hifiman fejhallgatóhoz keresek ballanced kábelt

(#1876) Ksix válasza mekkGyver (#1867) üzenetére


Ksix
tag

Valószínű azért említi annak, mert a KRESZ alapján egyértelműen jármű a roller, hiszen közúti szállítóeszköz. Még a babakocsi és a talicska is jármű lenne, mert azok is szállítóeszközök, de azokat kimondottan kiveszi a járművek közül a KRESZ (és kizárólag ezért számítanak csak gyalogos közlekedésnek), a rollert viszont nem, így az bizony jármű.
És például az M365 egyértelműen kerékpár a járműveken belül, mert van legalább két kereke, mert emberi erő hajtja (hiszen lehet hagyomámyos rollerként használni), és mert az ezt segítő motor is 300 W alatti. Márpedig a magyar törvények szerint csak ezek kellenek ahhoz, hogy valami kerékpár legyen. (Az EU-ban van, ahol részletesebb a meghatározás, és elő van írva, hogy le kell álnia a motornak, ha leáll az emberi hajtás, de nálunk ilyen nincs.) Ami azért jó, mert lehet így vele kerékpárúton közlekedni, de azért rossz, mert a szükséges kötelező tartozékokkal rendelkeznie kellene (és amikkel tipikusan nem rendelkezik, így azért büntethet a rendőr).
A gond inkább 300 W feletti teljesítményű rollerekkel van, mert azokra nem lehet egyik járműkategóriát se ráhúzni, nagyjából törvényen kívüliek, de éppen ezért nem is tiltottak (kb. mint az újabb és újabb dizájnerdrogok). De kerékpárúton egyértelműen nem közlekedhetnek, ott joggal büntethet a rendőr, viszont típusjóváhagyás biztos nem kell nekik, anélkül is mehetnek közútra, az úttesten közlekedésükbe szerintem nem lehet belekötni.
Amint viszont ülése is van, akár az M365-nek is, onnantól teljesen egyértelmű a helyzet, az már nem roller, nem is szürke zóna, hanem minimum segédmotoros kerékpár, amire már mindenféle szabályok vonatkoznak, és a KRESZ is tartalmazza, mint járműkategóriát, rengeteg jogos okkal büntethet a rendőr.

(#1877) stellaz válasza jeromosi (#1832) üzenetére


stellaz
addikt

Town 9 az jó, lásd előző hozzászólásomat ((#1875). Esetleg town 7, abban nincs hátsó rugóstag, ezért nem is fog leérni, mikor a padkának odavered, de meg kell nézni.

(#1876) Ksix

Most, hogy a Lime is megjelent és nagyon sok lett az elektromos roller, plusz a járdán is ész nélkül mennek szerintem várható egy tiltás (Bp. belső kerületeiben már van is talán) és időszerű is lenne.

Valamelyik nap is legalább 25-el ment el mellettem a fazon a szűk járdán, hátulról, a gázt sem vette el, nem is csengetett, de minden nap látok vadbarmokat, akik végsebességen cikáznak az emberek között, kapualjakhoz, boltokhoz szorosan közel mennek, stb.

Egyébként járdára nagyjából alkalmatlanok ezek a cuccok, ha biztonságosan akarsz menni, akkor talán a sima rollernél is lassabb lesz, mert még tohonyábban is irányíthatóak.

Kerékpár út/sáv és az úttest az viszont korrekt hely nekik, én ott mentem vele, ahol volt rá lehetőség. Jó lenne ha a városban minél többen mennének ilyenekkel és lenne is hely nekik, mert a járdára nem valóak.

Egyébként egységes szabályozás kellene a végsebességre és kötelezővé tenném a két, egymástól független fékrendszert is, mint a kerékpáron + lámpa, csengő, stb. Ezeket főleg a többiek védelmében :)

[ Szerkesztve ]

Hifiman fejhallgatóhoz keresek ballanced kábelt

(#1878) stellaz válasza mekkGyver (#1867) üzenetére


stellaz
addikt

Amennyire tudom ugyanaz érvényes rá, mint a gördeszkára görkorcsolyára vagy egyéb ilyen dolgokra. Logikusan a sima rollert nem kell szabályozni, mert ott nem fogsz tudni tartósan 12-14 km/h-nál gyorsabban menni, ezért gond sincsen velük.Még lejtőn sem, olyan szar fék van rajta, hogy senki nem meri elengedni neki :D

Az elektromosokkal pedig látjuk, hogy mi a baj. Gyakorlatilag villany robogók, amin történetesen állni kell. Pl. a Xiaomi m365-nek a teljesítménye alapján szerintem egyértelműen segédmotoros járműnek kéne, hogy legyen. Egy ötvenes robihoz képest annyi a különbség, hogy nincs rajta nyereg, meg burkolat.

Hifiman fejhallgatóhoz keresek ballanced kábelt

(#1879) #07746304 válasza B-L-A-C-K (#1874) üzenetére


#07746304
törölt tag

Nekem is ma jött meg :)

(#1880) B-L-A-C-K válasza #07746304 (#1879) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Faja.

(#1881) stellaz válasza Tin (#1863) üzenetére


stellaz
addikt

Ezek nem rásegítősek, hanem maguktól mennek.

Berúgni azért kell az elindulásnál, hogy a jóember mikor véletlen rányom álló helyben ne szaladjon szét a ménes :D

Hifiman fejhallgatóhoz keresek ballanced kábelt

(#1882) Tin válasza stellaz (#1881) üzenetére


Tin
veterán

persze, az IS egy valasz, de szerintem ennek inkabb jogi okai vannak. ugyanis ha a jarmu onerobol keptelen elindulni, az egesz mas, mintha csak rasegit. marpedig ha be kell rugnod, onerobol nem tud menni.

(#1883) stellaz válasza Tin (#1882) üzenetére


stellaz
addikt

a rásegítés az úgy értendő, hogy folyamatosan hajtani kell és arra segít rá, nem az hogy egy rúgással elmész 40 km-t

ilyen erővel ha kiszedem az önindítót vagy lemerül az aksi és betolom az autót, vagy a GSX-R-t akkor az is már csak rásegítős :D

A Babettáról nem is beszélve :D

[ Szerkesztve ]

Hifiman fejhallgatóhoz keresek ballanced kábelt

(#1884) EgySrac


EgySrac
tag

Kugoo S1 és Xiaomi M365 között vacillálok :((
Picit segítsetek dönteni :) Kicsit rémiszt a tömör gumi és az összeszerelési minőség az S1-nél

(#1885) Tin válasza stellaz (#1883) üzenetére


Tin
veterán

ja hogy most van az, hogy megprobalunk gunyt uzni belolem. bocs, az nem igazan erdekel.

(#1886) B-L-A-C-K


B-L-A-C-K
titán

Mondtam téma off erről rendőrösdiről, de jöttem haza most a Margitszigeten, és 2 biciklis rendőr mellett elhúztam, beszélgettek, le se kakiltak, de gondoltam visszamegyek és kicsit beszélgetek velük. Kérdeztem, hogy büntethető e egy akármilyen rolleres. Azt mondták jelenleg nem, mert nincs rá szabály, és ahogy ismerik a szabályozást nem is lesz még 1-2 évig biztos, esetleg ha valami nagyobb baleset lenne ebből. Megkérdeztem akkor akárhol lehet használni ugye, azaz járdán, bicikli úton, úton, mondták igen, nyugodtan használhatom, nem fognak megbüntetni ezért.

Illetve ebben a dög melegben felvettem az új sisakot kipróbálni bele sül e fejem, de semmi, tök jó volt, vettem rá egy kamerát is, szigetre bemenni a legjobb, a kis Kugoo 31-32km/h-ig felgyorsul.

(#1887) f3rdzs0


f3rdzs0
senior tag

akkor hogy váltsunk témát nekem van egy gyökér kérdésem.

a teleszkópot hátul melyik irányba kell húzni hogy merevebb legyen? :D gondolkodom hogy szétszedem mert a súlyom alatt már simán összecsuklik csak ha állok rajta. de nem fér be a kulcsom, szóval szét kell szedni és nem akarom többször megcsinálni :D

f3rdzs0

(#1888) rushty válasza B-L-A-C-K (#1886) üzenetére


rushty
senior tag

Köszönjük, hogy megkérdezted. Alapozni mondjuk nem lehet rá.

Egy hagyományos jobban be tud gyorsulni itt, ez próbálja visszafogni a gurulást? Ergo kikapcsolva nagyobb sebességet lehet elérni.

Revolut meghívó pü-ben

(#1889) Ksix


Ksix
tag

Nyilván az, hogy miért büntet ténylegesen a rendőr, és miért büntethetne, az két külön dolog. Az összes járdán biciklizőt, zebrán nem leszállva és tolva átkelőt büntethetnék, de sosem hallottam, hogy bárkivel is történt volna ilyen. De attól szabály még van rá, meg erre is, KRESZ:
„Kerékpárút (26. ábra); a tábla a kétkerekű kerékpárok közlekedésére kijelölt utat jelez; a segédmotoros rokkantkocsi, a gépi meghajtású kerekes szék és a kétkerekű segédmotoros kerékpár lakott területen kívül a kerékpárutat igénybe veheti, ha ezt jelzőtábla nem tiltja. A kerékpárúton más jármű közlekedése tilos;

[ Szerkesztve ]

(#1890) B-L-A-C-K válasza rushty (#1888) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Nem, ez nem olyan mint pl az M365, itt nem fogja vissza.

(#1887) f3rdzs0: Kugoo S1? Ha ki tekered könnyebb lesz, ha beljebb feszesebb.

[ Szerkesztve ]

(#1891) stellaz válasza Tin (#1885) üzenetére


stellaz
addikt

Te kötötted ebet a karóhoz, én csak ravilágítottam az érvelésed hibájára.

[ Szerkesztve ]

Hifiman fejhallgatóhoz keresek ballanced kábelt

(#1892) f3rdzs0 válasza B-L-A-C-K (#1890) üzenetére


f3rdzs0
senior tag

thx. lehet majd csak holnap csinálom meg.

ma késett a vonat ezért gondoltam végig hazajövök 10km-t. volt benne minden, népligeti salakos offroad meg random parkolóra rávezető bicikli út :D

a vége teljesen jó, 52 perc, amiben benne volt hogy letoltam az emeletről a biciklit meg vonatot nézhegettem (szóval az minimum 10 perc)

az egyetlen bajom hogy eltört a sárvédőm. a csavar tényleg kicsit túl feszes lehet mert ott tört meg. csináltam fotót, leragasztom aztán küldök geekbuyingnak valamit hogy akarnak e garanciáztatni.
neked küldtek csere motort?

f3rdzs0

(#1893) stellaz válasza Ksix (#1889) üzenetére


stellaz
addikt

Bringásokat pedig szokták bünteti járdázásért, lámpa vagy macska szem hiányáért vagy ha kerékpár út helyett az úton mennek, engem is intettek már félre. Igaz, ezt kampányszerűen szoktak mikor mire rászállni. Legutóbb múlt héten büntették a bringásokat az óbudai bringa útnál, aki nem szállt le a felüljárón, még fotózták is a delikvenseket, jó hogy nekem egy pank időben szólt, mert én is beszívtam volna :)

Mondjuk azt én sem hiszem, hogy bringa úton büntetnék a rollereseket, egyrészt örülnek ha nem a járdán számláznak, másrészt még gyalogost soha életemben nem láttam, hogy rendőr büntetett volna, mert a kerékpár úton ment a járda helyett. Max motorosokat basztatják ott.

[ Szerkesztve ]

Hifiman fejhallgatóhoz keresek ballanced kábelt

(#1894) B-L-A-C-K válasza f3rdzs0 (#1892) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

10km 52 perc? Ha levonjunk a 10-et még akkor is sok nekem. Én 6km-t 15 perc alatt teszek meg.

Gari: Kicsit hosszú levelezés volt, de végül küldenek egy új motort.

(#1895) f3rdzs0 válasza B-L-A-C-K (#1894) üzenetére


f3rdzs0
senior tag

hát a 10 az egy alsó becslés. de amúgy akartam a topikban kérdezni hogy kinek mire jön ki az átlag trip sebesség. alattam csak 26-7et megy a roller (még egy motiváció hogy fogyjak :D) de általában 12-15 kmh az átlagom. rettenetesen sok helyen kell megállnom jelzőlámpák miatt. meg mondjuk általában ha gyalogos mellett nem tudok normálisan elmenni akkor vagy leszállok vagy megyek az ő sebességükön. szóval annyira nem rohanós soha a tempóm

amúgy megvan a hiba. alul az egyik csavar hiányzik. szóval gondolom kirázkódott és a sárvédő meg nem bírta hogy csak 3 csavar fogja így ott repedt meg ahol fogja még csavar felül de alul nem. találtam egy HDD csavart az pont jó oda csak nem fekete :D

f3rdzs0

(#1896) djadji válasza f3rdzs0 (#1895) üzenetére


djadji
senior tag

Nekem egy hosszútávú utam volt (oda-vissza, szval 2). Mindkét esetben 12 km volt 40 perc. kb fele városban, a többin jól haladós részek voltak. Nekem bejön.

MÁS: Sisakot szeretnék a rollerra, de nem akarok venni egy bazi nagyot, ami motorra való, S1-en hülyén festene, ráadásul jobb az ha látok-hallok rendesen. Van valakinek jó ötlete, elérhető áron, amit lehet is használni?

MÁS: valaki írta fentebb, hogy az S1 hátsó felfüggesztését kellene keményenyíteni? Nekem lágyítani kellene, mert ha ugrok rajta csak akkro mozdul meg. :DD

[ Szerkesztve ]

http://djadji.fw.hu

(#1897) stellaz válasza djadji (#1896) üzenetére


stellaz
addikt

Decathlonban van egész sokféle kerékpáros sisak, van ami zártabb, tarkót is véd. Hidegben pedig sí sisak.

Nekem 9 km 40-45 perce jött ki, lámpák, gyalogosok sokat lassítottak, pedig elég sok részen az úton mentem. Átlagsebesség alig változott ha normál vagy Eco fokozaton mentem a xiaomival.

A vicc az, hogy sima rollerrel ez 45-50 perc. Igaz, visszafelé már lanyhul a lelkesedés.

[ Szerkesztve ]

Hifiman fejhallgatóhoz keresek ballanced kábelt

(#1898) Tin


Tin
veterán

4 km 13p végig bicikliút, meg se kell állnom.

(#1899) mekkGyver válasza B-L-A-C-K (#1890) üzenetére


mekkGyver
aktív tag

Szerencsére az M365-höz van egyedi szoftver sütöde, és úgy állítod be a fékezés mértékét (visszatöltés, KERS...), ahogy neked tetszik. A letölthető moddolt szoftverek többségében is ki van akasztva (40km/h), így lazán lehet vele gurulni.

Én is gondolkodtam, hogy felveszem a felnyitható, beépített napellenzős, bluetooth intercomos motoros sisakomat (ami a roller árával vetekszik), de így is megmosolyognak a kollégák a rolleren, abban úgy néznék ki, mint egy guruló gyufaszál... :D

Idegeskedni nem más, mint mások hülyesége miatt magunkon bosszút állni.

(#1900) zoltanz


zoltanz
nagyúr

ERoller 100 km/óra :)

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.