Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rushty
őstag
Ezeket ők találták ki, hogy valami komolyabbnak tűnjön.
Kinek van tapasztalata lemerült aksis / kifogyott üzemanyagos rollerezésben? Vagy hogy lehet spórolni ezen, menet közben kikapcsolhatom, lejtőn stb.?
Pl. úgy van megadva, hogy 1órás időtartam.[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
rushty
őstag
Akku élettartama, csere költsége, ugyanez ólomnál? Kíváncsi lennék ezekre, addig nehezen költök el még 60ezret is. Pont az új technológia lehet a húzós tétel, számomra irreálisan. De lehet hogy van olyan balek, aki megveszi 10%-os aksival használtan, akkor megéri cserélgetni.
[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
rushty
őstag
Fellépő. Különbségeket nem tudom, de nekem az nem tetszik, hogy gondolom mind elakad padkán fel-le. Kivéve, ha jól jön ki a lépés, akkor nem kell megállni. Ugyanez megvan gördeszkánál is. Görkorinál viszont nem akadály, de hát a stabilitás.
B-terv újonnan 10-12ezerbe kerülő roller 20mm kerekekkel milyen lehet?
(lehet h nem jól emlékszem az árra, vagy annak nem 20mm kereke van, de legalább felnőtt méret) Majd újból megnézem, de addig is elméleti kérdés.
C-terv Van amúgy elfekvőben egy 10k-s rollerem, de markolat kéne rá, zörög is (valami csereérett?), a kereket azon is megnövelhetném (hogy ne akadjon fenn a legkisebb kinövésen), amíg olyan állapotban van csak sétatempó az átlag. +10k?[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
rushty
őstag
Swifty 600Ł
Revolut meghívó pü-ben
-
rushty
őstag
Terhelhetőség nem gond. Felnőtt van otthon, ez is az volt, de most már nem láttam, illetve 17-ert árulják talán azt amit láttam 200mm. na annyiért nem jó vetel. Egy Toldy sport 20k rugosan.
145mm kicsi szerintem. Az enyém is akkora vagy 120.
Vettem volna egy újat 200mm, vagy a mostanit fejleszteni nagyobb kerékre 200 meg markolat, csapágy, szóval arra is el kellene költeni úgy 10-et.
Ezt a 10-est akkor majd egy újba.A kormány magasság a számít inkább vmi 106 az enyém? És éppen hogy
Van 98 és felnőtt idézőjelben? Nonszensz nekem. Max vmi alacsony nőnek...[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
rushty
őstag
Ha nekem lenne minden nap megtennék vele 30km-t. Oda-vissza. Thomasa azt írta ezt tudja. Sőt, ha közben tudom tölteni, márpedig ahol laptopot lehet, ezt is, gondolom, akkor többet is egy nap. Valamit nem tudok, ami miatt nem ilyen szép a történet?
[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
rushty
őstag
válasz geotigris9 #631 üzenetére
Húzni én is próbáltam (összecsukva hátsó kerekén gurul), de még az is megterhelő volt (gyenge fizikummal).
Mégis egy kifordított testhelyzet nincs tricepszem. Magam előtt talicskázni sem az igazi, de gyenge fizikummal semmi sem az. Vállpánttal több száz métereket gyalogolni belegonolni is rossz, az csak arra jó, hogy elrejtse a kíváncsi szemek elől szerintem.[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
rushty
őstag
válasz freddirty #2008 üzenetére
Időjárás. Mivel elektromos nem izzadsz szarrá még a mostani 35 fokban sem, tehát nem kell öltöző/zuhanyzó a mhelyen.
az izzadás a napon tartózkodó felhevült testet nem kíméli. Minden tömegközlekedő is megizzad. Azok is fürgyenek le?
[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
rushty
őstag
Ha a Kugoo pro a gumija miatt kevésbé ráz, az M365 viszont csak tömörrel megbízható, akkor nem látom miért M365
(ha nem érdekelnek az apró tuningolási lehetőségek).
Praktikusabb a K.Esetleg pl az ülés kiegészítő hiánya. Látott már valaki hozzá ilyet?
[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
rushty
őstag
Markolat beszerzésére kérek ötletet.
Revolut meghívó pü-ben
-
rushty
őstag
Valaki az autómegosztóban hagyta a rollert.
Revolut meghívó pü-ben
-
-
rushty
őstag
Eltűnt az informatív táblázat
Revolut meghívó pü-ben
-
rushty
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest