Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo
aktív tag
Ne hulyeskedjetek, 2x5km-re (plane minimalis szintkulonbseggel) villanyroller...
Egy hagyomanyos rollerral iranyonkent kb. 20 perc kenyelmesben es meg sem izzadsz, 5-od aron.Ninebotnal amugy hajlik valamelyest a platform, igy nem teljesen "rugozasmentes", egyebkent mind2 jol ossze van rakva, m365-nel jogos a defekttol valo tartas (altalaba gyorsan lecserelik mehsejtesre a tulajok a tomlos kereket), illetve idonkent figyelni kell az aljara (plusz a ponthegesztett akksikra a kerekcsere utan), de a ninebotnak meg kenyelmetlenebb a sulyelosztasa...
Probald ki a lime-ot, az nagyon ninebitra hajazo cucc, amugy meg sz@rd le es 5-5km-re kis emelkedokkel vegyel egy hagyomanyosat
-
B-L-A-C-K
titán
Én is a súly miatt is vettem inkább Kugoo S1-et, 120 kilóig bírja, elöl hátul lengéscsillapító, tömör gumi, és már ~90 ezerért tiéd úgy hogy pár nap alatt itt van. Elég laikus vagyok még a témában, enyém is péntek óta van meg, de eddig nagyon bejön. ES2-vel mentem egy kört hétvégén, annál nekem jobban adja, pedig azt akartam venni előtte.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
Én úgy számoltam ki a megtérülést, hogy a havi BKV bérlet illetve a helyi kis büdös járat árát összeadva kb. 6 hónap alatt visszahozza az árát, utána konkrétan minden hónap ajándék.
Villanyból minimális a fogyasztása, amikor csak tudom cégnél töltöm, itthon pedig alkalmazotti tarifa miatt nem releváns a fogyasztását számolni."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Dr.Zoo
őstag
Nem akarlak meggyőzni, csak leírtam nálam a matekot.
Akkor van cumi, ha a beválasztott típus, nem bír ki fél évet sem, és teszem azt kínából jött "lábon".
A Kugoo-nál ugye Lengyel raktárból jött, oda 1 éven belül vissza tudom küldeni, nem kokain áron...
Csilliárdra reagálva, egy közhelyt idézve: - amíg van lócitrom, lesz veréb is. Ha el tudja adni ennyiért Kínai barátunk, nem fogja 40.000.-ért árulni. Az egy érdekes kérdés, hogy mibe kerülhetnek ezek mondjuk Shenzenben."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
B-L-A-C-K
titán
A karbont egybe kell rárakni normálisan, és nem folyik bele úgy az víz, mint írtam nem búvárkodni megyek vele. A gombok azok tömítve vannak, szóval attól nem félek.
A kijelző meg szerintem fasza, mutat mindet aminek rajta kell lennie. Ha meg tegyük fel megfő, van rá 1 év gari, küldenek hozzá alkatrészt, így lékáka, de amit írtam azt azért megcsinálom hozzá, és nekem így elég.
-
B-L-A-C-K
titán
A Kugoo S1 ennek a kompontása, ezt dicsérik nagyon, viszont eső ellen nem tudom hogy véd, de ez akár ilyen 8-10e km-t is kibír nagyobb gondok nélkül.
-
Dr.Zoo
őstag
1: kicsit visszaolvasol, valahol már leírtam.
2: van ellenállás, nincs szabadon futó üzemmód
3: gyorsul, de az ellenállás amit a motor kifejt ha az 1 pontot aktiválod fogja
4: finoman szabályozható mindkettő"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
berobi78
tag
Van regenartív fék, de annyira elenyésző a hatása (a visszatöltésnek), hogy én pl. észre se veszem. Pedig szoktam lejtőn gurulni. És értelemszerűen csak akkor működik, ha a fékkarral aktiválod. Egyébként pedig simán gurul, de nagyobb az ellenállása mint egy hagyományos rollernek.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
Akkor próbálok pontosabban fogalmazni.
Sebesség függvényében, lehet vele finoman is fékezni, de ha mondjuk 28km/h próbálod ugyanezt, ott nehéz finoman adagolni. (Ott arra koncentrálsz, hogy rajta maradj.)
A gázt szintén sebesség fokozat függvényében lehet finoman adagolni, 1 fokozatban el lehet vele nagyon lassan indulni, és alacsonyabb sebességet tartani is egyszerűbb, 3-as fokozatban 5km/h alatt nem lehet menni vele normálisan. Azt a fokozatot nem arra találták ki.
Szerintem van benne KERS, ezt a féket picit használva lehet aktiválni."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
B-L-A-C-K
titán
Kijelző:
Alá sima telefon kijelző fólia, fölé a vágott üveg, köré vékony sziló, és ment rá M3 ragasztó szalag.
Rugó: Ruhába táskával 95 kiló vagyok, ráálltam utána alig rugózott, így keményebb, de nekem jobb.
Kormány: Szerintem megvan, csak nem fértem hozzá...Ha a kereket és kormányt leszeded, közte van egy rúd amit meglehet húzni, a 2 rúd végén anyák vannak, hogy meghúzd mind2 az egyiket meg kell ugye fogni, és alul olyan kicsi a lyuk, hogy nem tudok mivel ráfogni, 10-es anya van benne, de minden szerszámom szélesebb mint a lyuk, szóval nem férek oda.
-
f3rdzs0
senior tag
nekem még falhoz támasztva nem is sikerült összecsukni eleinte próbálkoztam mindenhogy, aztán ráéreztem hogy az előrelökdösősdi hogy megy.
mondjuk kicsit olyan mint az oxelo rollerek, csak nehezebb, és lehet lábbal is kiakasztani (bár szerintem az oxelon meg segített ha lehajol az ember, akkor vállal meg lehet tolni pont jó irányba)
én rendeltem egy olcsó biciklis kulcsot majd a szétszereléséhez, nem árt ha van. de addig megy simán. holnap már remélem tudok azzal munkába jönni. addig még felrakok otthon rá extra grip tapet a deckre
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
én oxeloról váltottam (analóg/manuális), és azon elméletileg ugyanilyen a rugó setup de ez sokkal de sokkal kényelmesebb mint az volt (szerintem csak mert nagyobb az első kerék). hosszútávon lehet érdemes nézelődni valami nagyobb hátsó kerék ügyben, mert azzal voltak nekem gondjaim (be-be akadt dolgokba).
most elkészültem a griptape applikációjával (tanulás helyett...). nem lett túl szép, nem igazán volt erőm méregetni úgyhogy van ahol két három darab lett egymásmellé rakva és csak átdörzsöltem őket
holnap tesztelem, de lehet hogy még majd át kell smirglizni hogy ne tapadjon túlságosanviszont a roller logó nélkül szerintem jobban néz ki (elöl leragasztottam fényvisszaverővel)
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
freddirty
senior tag
-
f3rdzs0
senior tag
hát nem lett valami szép, de legalább kényelmes
[kép]
még maradt bőven griptape, úgyhogy ha nagyon kezd szétjönni a vágásoknál, akkor majd megcsinálom normálisan is, de tegnap csak annyit akartam hogy ma működőképes legyen.amúgy meglepően jól bírta nekem az akksi. kedden hazavittem 5km-t és most vissza, és 36,5V-on egy kockát vesztett csak a töltöttségből 10km alatt. én meg most bruttó 100kg vagyok, a cuccokkal mindennel együtt szerintem bőven 110. így mondjuk csak 26km/h-t tud (bőven sok), de emelkedőn is felhozott szépen 10-15-tel (Lágymányosi hídra)
f3rdzs0
-
B-L-A-C-K
titán
Én ha megjönnek a fóliák szétszedem az egész hátsó részt, lezsugorcsövezem végig a kábeleket, plusz a lámpa kap egy ilyen csatit (ez is full zsugorcsöveze lesz), úgy akarok megcsinálni hogy ne kelljen már hozzányúlni többet.
-
B-L-A-C-K
titán
Váza nem biztos ugyan az, pl napokban volt aki rendelt, és eltört neki, bár az anyaghibás volt.
Nekem a következő olyan lesz ami minimum 35-40nel tud menni valósan, mert amúgy nincs értelme lecserélni.
djadji: Nekem már kevés a 28, kereket biztos nem cserélem le, engem nem zavar, az viszont idegesítene ha defektet kapnék, amúgy az E-twow sokkal komfortosabb ebből a szempontból, teljesen más a gumija.
[ Szerkesztve ]
-
djadji
senior tag
Erdekes ez a ninevot max. Ugy fest mint egy xiaomi. Ezek szerint a ninebot is eldobja a kormanyba rakott akksi megoldasat? Igy mar nekem nem tetszik annyira.
Nekem az tetszik ebben a olcso rollerban higy hordozhato. Ha nagyobb, nehezebb az mar inkabb robogo. Nem tudom bevinni a kocsmaba, nem tudom folvinni a lepcson, stb. Szoval en ugy erzem az mar tul nagy lenne nekem, fizikailag, a suly, merete... sztem ez pont jo nekem. Persze kinek mire kell...
http://djadji.fw.hu
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Na megnéztem, nekem is 25 volt beállítva, de ha le, ha feljebb vettem (és le is okéztam, balról 2. gomb hosszan), ki bekapcsoltam, de maradt 33 a max minden esetben 3-asban.
Amúgy tudod a menüben mi mit jelent még, az érdekelne. Ha fel lehetne kicsit húzni azt se bánnám.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Én néztem telefon GPS sebességmérővel, elég reálisat mutat, szóval jól mér. 350 ezer forintos E-twow viszont sokat csal mint írtam, de ez tényleg nem.
Igen, nem az a + kiló nálad a bibi. Próbáld meg hogy a rugókat sokkal feszesebbre veszed hától (az anyát kell csavarni a rugó felé), mivel ha 100 kilóval ráállsz semmi rugózása nem lesz hátul, mivel egyből csontig lemegy, ha feszesebbre veszed meg gyorsulhatsz is, én ezzel nyertem 1km/h-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest