- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
PACSA75
őstag
Nálam szintén SGW4C - t váltott ez az óra. Én imádtam, sőt most először éreztem azt, hogy soha nem lesz már szükségem WearOS vagy WatchOS okosórákra. Az, hogy naponta kellett tölteni órát és telefont, borzalmas volt.
Nekem nagyon bejött a Redmi Watch 4, tökéletesen elég volt, ami tudott.
Ami miatt mégis eladtam:
1. Nem találtam számomra megfelelő/tetsző óraszámlapot
2. Nem tetszett a teljesen sík képernyőMost Huawei Watch Fit 3 - at vettem, ez viszont egy számomra fontos funkcióban gyengébb (értesítés törlése órán, nem kezeli telefonon is = ezt a Redmi tudta).
Erősen gondolkozom, hogy veszek egy Redmi Watch 5 - öt. Ennek már szebb, ívelt kijelzője van.
-
sziasztok!
sajnos nekem ez eléggé csalódás lett 2025 áprilisában. ok, persze elég olcsó 40k alatt, de khmm.. olyan is. (igaz, csak átmeneti cuccnak vettem, mivel a Galaxy Watch 4C idő előtt elhalálozott, aztán bepróbáltam ezt addig, mire megint lesz fizikai lünettás generáció abból...)
- a crown az szinte csak dísz. home screenről semmit nem csinál - ha valamelyik widgeten vagyok, akkor lehet csak vele váltogatni... amíg körbe nem pörögsz vele a home screenre, és onnan megint ilyen szabatonfutó semmi. eleve semmi fizikai visszajelzést nem ad önmagában. ahová leprogramozták a rezgést, ott rezeg. hát kösz, szuper.
- valszeg csak az én hibám, de nem találtam még olyan számlapot, ahol az adott complicationre rábökve előhozná a hozzá tartozó részletező appot. (eddig még csak a moss blocks az, ami legalább a vekkert meg a pulzusmérőt felhívja... de az meg ronda, mint a salói-köztársaság.) ajánljatok légyszi valami olyasmit, amit tényleg funkciókkal bír, és nem csak csicsa! mert eddig amit letöltöttem rá, az még ennél is kevesebbet tud
- a pántról nem is beszélek...összességében... én megbántam, hogy nem túrtam utána jobban egy kifutó GW 6C-nek, hanem ezt bepróbáltam. olcsó hús, de nekem nagyon zavaros a leve.
(SZERK: mondjuk az aksi az nyilván leveri a tényleg okos órák üzemidejét, mint vak a poharat. nem always on kijelzővel, de azért elég intenzív csesztetés (fw frissítés, össze-vissza próbálgatás, állandó health monitoring, stb.) után ment le 12 óra alatt 2%-ot... azt azért a korábbi cumókhoz képest üdvösnek találok.
-
tfklv
csendes tag
Sziasztok!
Miért van az ha üzenet jön az órára, (sms, Messenger) vagy bármi más, rögtön tegnapi üzenetként jelzi az óra.
Valamit rosszul állítottam be?
Kérem a segítségeteket.
Köszi -
kreg
aktív tag
A Mi Fitnessben átvariálták az óraszámlapok csoportositását és ahogy nézem van jó pár új is.
-
Jocy
aktív tag
válasz
Jack Oneill #761 üzenetére
Az sem rossz.... Én egy tv-vel jártam így, magától sehogy sem akarta az igazságot. Ma délután amúgy meggondolta magát, és feldobta a frissítést az órára.
Jobb később mint soha. -
Jocy
aktív tag
válasz
Jack Oneill #759 üzenetére
Ez oké, de itt páran már megkapták, én meg még mindig nem. Magyar régión vagyok applikációban. Fura minden esetre. Igazából mindegy, működik minden rendesen.
Majd egyszer jön, ha akar. -
Jocy
aktív tag
válasz
Jack Oneill #756 üzenetére
Nálam nem jelez semmit, azt írja hogy naprakész.
-
Doki42
őstag
válasz
Jack Oneill #750 üzenetére
Nálam se volt, meg egy kettő számlap jött még.
-
ratobi
senior tag
válasz
Jack Oneill #750 üzenetére
Előtte is jelzett nálam..
-
Doki42
őstag
Nekem is megjött.
Talán egy kicsivel gyorsabban jönnek az értesítések. -
Jocy
aktív tag
válasz
Jack Oneill #745 üzenetére
Nekem még mindig semmi.. egyszer csak ideér gondolom.
-
ratobi
senior tag
válasz
Jack Oneill #745 üzenetére
És van valami lényegi változás? 😀
-
Jack Oneill
veterán
Nekem most jott meg a frissites!
-
kreg
aktív tag
Tegnap jött egy frissítés az órára.
-
ratobi
senior tag
válasz
Jack Oneill #739 üzenetére
-
ratobi
senior tag
Sziasztok!
Az "élérted a cél" értesítéseket ki lehet valahogy kapcsolni? -
Doki42
őstag
Nem jött, de jó így is.
-
kreg
aktív tag
Valaki kapott mostanában frissítést erre az órára?
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Mi a lényeges különbség ez és a Redmi Watch 5 Lite között ?? -
ERPY
őstag
Ugyanez a meglátásom nekem is. Mintha gyerekek készítenek ezeket, akik semmilyen designnal, szépérzékkel sem rendelkeznek. Semmi elegancia. Pedig a felbontás, a kijelző mérete és minősége adott, de mintha nem tudnának élni vele. Ez persze csak az én személyes véleményem. Nagyon sok számlap van, de számomra 1-2 maximum, ami használható.
-
PACSA75
őstag
Sajnos semmi extra. Sok van már, de valahogy egyik sem jön be igazán, nincs wao hatás. Ami szép, azon kevés az infó, amelyiken megvan minden ami kell, az meg csúnya. Valahogy mindig a Green with envy - re térek vissza, mert rajta van minden infó (ami nekem kell), nagyok a karakterek (szemüveg nélkül is megfejtem), de nem túl szép.
-
PACSA75
őstag
Vannak már új óraszámlapok a gyári MiFitnessben, érdemes visszarakni?
-
kreg
aktív tag
Érdekes bugra (?) lettem figyelmes. A telefonon az ünnepekre tekintettel kikapcsoltam az ébresztést,ennek ellenére az óra minden reggel ébresztőt fúj... csakhogy az órán nincs beállítva ébresztés. Amikor megvettem beállítottam egyet hogy kipróbáljam,pár napig használtam aztán töröltem. Az időpont ugyanaz volt mint a telefonon,így fel sem tűnt eddig hogy miért brekeg minden reggel.
Elég furcsa. -
Jack Oneill
veterán
A telefonkonyvet nem is fogja latni, neked kell kedvenceket hozzaadni. Talan 10 kedvencet lehet hozzaadni. Illetve sajat hivaselozmeny listaja van, amennyiben oran kezeled a hivasokat, ott elozkenyekben lathatod, kikkel beyzeltel. De konkretan a telefonkonyvhoz nem fer hozza.
-
Gaben19
csendes tag
Sziasztok vettem egy ilyen órát a feleségemnek.Az első probléma hogy nem látja a telefonkönyvben a névjegyeket és az üzeneteket sem.Ha hívom akkor kiírja névvel de akkor miért nem látja a névjegyzéket?Engedélyek megadva mindenre.Telefon Samsung A52s 5g.Köszi
-
Arageus
tag
válasz
Dottorei #717 üzenetére
az 5-ösön ha jól láttam ívelt a kijelző védő üvege. Szóval ha 4es a sík üvegével "beleakadtál mindenbe", akkor az ívelten tuti nem marad meg még a fólia sem xD
Egyébként nekem hofi üveg (üveg, nem fólia) van rajta már fél éve. most kezdett el egyik sarkában fél mm-en pici bubi megjelenni. ha folytatja akkor pedig felrakom a tartalékból a kövit ( alis, 5db-os pakk
)
Pedig pulcsi, kabát alatt is van, annyira nem figyelem hogy ne akadjon bele semmibese. A szilikon szíj hamarabb megakad pulcsiban.De tény hogy ekkora óraméret nem mindenkinek jön be / kényelmes
-
PACSA75
őstag
Én már régen meguntam, elengedtem az órás fizetést. Azaz a covid elvette a kedvemet, mikor mindenféle plexin, lyukon át kellett dugjam / elfordítsam a karom, hogy óralappal lefele nézzen a terminál irányába. Számomra a telefonnal kényelmesebb a fizetés. Úgyhogy amiatt biztos nem fogok órát cserélni.
-
válasz
kárátékutyá #708 üzenetére
Nekem a Wear OS-es Samsungom is elketyeg két napot, általános felhasználás mellett (éjszaka nem hordom), szóval nem hiszem, hogy az új Redmi 1 napot tudna.
-
válasz
kárátékutyá #708 üzenetére
Szerintem a 24 órát elírták. Max ha minden be van kapcsolva, még a gps is akkor 24 óra. Aktív használattal kb 4-5 nap szerintem, de majd ha kiadják és tesztelik kiderül. Egy almás, vagy a Galaxyk egy naposak. Nekem a 4-es 6-8 nap volt.
-
PACSA75
őstag
válasz
Jack Oneill #705 üzenetére
Én már mindent engedélyeztem, és ahogy írtam, néha mutatja az üzenet tartalmát, máskor meg bizalmasnak írja.
Az üzemidő azért ennyi, mert minden aktív rajta + AOD (ha már okosóra, akkor ne legyen buta😁). Teljesen jó ez így, én elégedett vagyok, főleg az 1 naphoz képest, ami a többivel volt.
-
válasz
kárátékutyá #706 üzenetére
Milyen rendszert kapott az új óra? Úgyanúgy butított Hyper OS-t, nem?
Láttam, hogy már az NFC alap, és adott az eSIM támogatás is. -
kárátékutyá
őstag
Az 5-ös felejtős ha fontos az üzemidő. Mivel az új rendszert kapja, becsatlakozik az igazi okosóra vonalra, és 1 napos üzemidőt fog produkálni.
Amikor megvettem a 4-es órát, még a Huawei Watch Fit 3 volt számításban. Az nagyjából fele üzemidőt tud 4 -hez képest, cserébe kicsit kompaktabb méret, pontosabb monitorozás.
-
Jack Oneill
veterán
Nalam regebben volt hasonlo, arra panaszkodtam itt. De vegul a letezo osszes engedelyt megadtam az alkalmazásnak, onnantol mukodik rendesen.
Amit irsz, 1 hetes uzemidot, ott vakami nagyon nem stimmel. 1 honapot bir nekem, de az allando veroxigen meres kikapcsolva. Azzal egyebkent 2-3 hetet ment legalabb. -
PACSA75
őstag
Semmi gond nincs (a fenti zavaró tényezőn kívül). Ez az óra szuper. Éppen azt tudja, amire szükségem van. Soha még nem dobta el a bt kapcsolatot. Minden értesítés azonnal bejön órán is. Imádom, hogy ha az értesítést "mellőzöm" órán, akkor telefonon is eltűnik az értesítési sávból.
A telefon ébresztőjét le tudom állítani óráról. És az egy hetes üzemidő, isteni. Ezelőtt Samsung és Apple óráim voltak, de az, hogy naponta kellett az órát is tölteni a telefonnal együtt, az borzalmas volt.
Meglepő, de ez a 30 ezer forintos óra nekem jobban bejön, mint a csúcs szarok😁.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Sokkal többet tud a Redmi filléres GPS órája, mint amit az ára sejtet.
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest