Új hozzászólás Aktív témák

• PociAti

őstag

válasz ferenck #17516 üzenetére

Érdekes egy kasztráló szerkezet, én a kormányrúdra nem szívesen tennék ilyen kiálló kemény tárgyat.

A villanyoszlophoz lakatolás nem tűnik szabályosnak, vagy elfogadhatónak. A kiinduló hozzászólásra is reagálva, közlekedési táblához való lakatolás szintén nem hangzik szabályosnak, de ami lényegesebb, hogy ötlet szintjén sem jó. Gyakori kerékpárlopási gyakorlat volt, hogy az emberek kresztáblához lakatolták a bicajt, csak a táblát ki lehetett emelni a lyukból. Tiszta ruhában, kesztyű nélkül én biztos nem állnék neki cibálni a táblát minden alkalommal. Mert az nem különösebben nyugtatna meg, ha előző héten még nem lehetett kiszedni.
    És ha a lakatot a merev résznél nehéz is elvágni, ezeket a közlekedési táblákat tőben akkus flexel szerintem pillanatok alatt el lehet nyírni.
    Végül pedig egy bizonyos lakat szilárdság után már nem az U rész, vagy maga a lánc / sodrony a gyenge keresztmetszet, hanem a zár rész. Ezért olyan mindig ügyelni szoktam rá, hogy nehéz legyen a kulcsnyíláshoz hozzáférni, ne lehessen lock pick eszközzel babrálni. Nyílt helyen lévő oszlopokhoz való lakatoláskor ezt nem könnyű megvalósítani.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés