Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
én oxeloról váltottam (analóg/manuális), és azon elméletileg ugyanilyen a rugó setup de ez sokkal de sokkal kényelmesebb mint az volt (szerintem csak mert nagyobb az első kerék). hosszútávon lehet érdemes nézelődni valami nagyobb hátsó kerék ügyben, mert azzal voltak nekem gondjaim (be-be akadt dolgokba).
most elkészültem a griptape applikációjával (tanulás helyett...). nem lett túl szép, nem igazán volt erőm méregetni úgyhogy van ahol két három darab lett egymásmellé rakva és csak átdörzsöltem őket

holnap tesztelem, de lehet hogy még majd át kell smirglizni hogy ne tapadjon túlságosanviszont a roller logó nélkül szerintem jobban néz ki (elöl leragasztottam fényvisszaverővel)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +keményfedeles hátizsák +extrák
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- DJI AVATA drón (3 akku, töltőhub, Motion Controller, táska)
- Edox Grand Ocean Automatic Chronograph, dobozában
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest