Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Egy hete használom a Xiaomi Pro 2-es rollert, és eddig elégedett vagyok vele. Azon az útvonalon ahol járok probléma mentesen tudok közlekedni, egy bajom van csak. Naponta 4x kell összecsuknom, hogy feltudjam vinni vonatra/lépcsőn, de gyakran nagyon nehezen sikerül a csatot kiengednem, hogy letudjam hajtani. Húzom felfele, és elkezdem közben hajtani, de nagyon nehezen mozdul. Ez másnál is ilyen, vagy nálam szorul jobban? Elhiszem, hogy nem vagyok annyira erős, de mikor másik férfi családtag se bírt vele beláttam, hogy talán nem az én hibám.
(ez különösen vonatnál problémás, ha ott szenvedek vele és közben már fel kéne szállnom...)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Gitáros topic
- 3D nyomtatás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- Sí, sielés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(ez különösen vonatnál problémás, ha ott szenvedek vele és közben már fel kéne szállnom...)