- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LG OLED48CX TV mint monitor
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
Amerre munkába járok, ott a kétsávos kerékpárút mellett van egy széles járda, amin elég ritka jelenség a gyalogos.
| K1 | K2 | járda |
K2 sávban közlekedem, és jobbra szeretnék (kis ívben) kanyarodni. Ha hátulról a K2 sávban jön egy gyorsabb jármű, akkor választhat a szűkebb (szabályos) K1 sáv és a szélesebb járda között. Ha K1-en jön szembe kerékpáros, akkor biztosan a járdát fogja választani, ha nem jön, akkor is lehet a szélesebb út felé megy... instant csattanás, mert közben én jobbra kanyarodnék irányjelzés nélkül. Értem én azt hogy ő is szabálytalan, de nem ez lenne a fő problémám. Ezért van az, hogy rolleren is jelezni szoktam a kanyarodási szándékomat. Nem jelent problémát a kormány elengedési jó minőségű úton normál tempó mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Interactive Brokers társalgó
- XPEnology
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Star Trek
- Bekebelezte az Untether AI mérnökeit az AMD
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged