Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Eves lomtalanitasnal rendszeresek a defektek a kornyeken, mert a sok katranyos helyzetu elvezi a kijelzok osszetoreset es az osszegyujtott falecekbol/butorokbol is szetszorjak a szogeket. En meg a fube se hajtottam, csak mentem a lebetonozott uton a hazak kozott es ketszer kaptam autoval defektet tavaly, lomtalanitasok idejen, pedig elotte 5 evig egy defektem se volt. De kerekparral is konnyu osszeszedni, volt amikor ket het se volt ket defekt kozott, pedig csak a kerekparuton(budai rakpart) mentem es nem becsipodes volt, hanem beleallt az uvegszilank. Olyan meg nincs, hogy mesz 30-40-nel es minden apro szart ki tudsz kerulni, mert ugyes vagy. Az meg eleg ciki, hogy ha meg 20 percnyi utad van hatra a munkaig, de kapsz egy defektet, aztan lehet bkvzni, taxizni, utana meg meg a kerekjavitassal/cserevel is szarakodhatsz, stb.. Egyszerubb a tomor kerek, es nem hogy aggodnom nem kell, de biztos lehetek benne, hogy garantaltan soha nem kapok defektet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest