Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SOAD19
    addikt

Korábban írtam, hogy a Proxima-mban meghalt a szerkezet, nem lehetett beállítani. Az lett a vége, hogy visszaküldtem még júniusban. Eltűnt, már letettem róla, hogy meglesz, de most az előbb csengetett a postás...
    A csomagra, ez volt ráírva kínaiul: [kép]
    Mi lehetett vajon a gond, a cím volt rosszul megadva? A proxima-s emberke írta, hogy írjam rá a csomagra, hogy óra javításra visszaküldve és 25 dolláros értéket adjak meg.

Lehet, hogy direkt rossz címet adott meg? :U Mi lenne a legjobb megoldás, próbáljam megint feladni? Lehet megpróbálok egy új szerkezetet kérni, hátha küldenek egyet ingyen, vagy kedvező áron. Egy órás kb. mennyiért cserélne ki egy ilyen szerkezetet?
    Kezdetben, csak az óramutató nem forgott, hiába forgattam a koronát, de most már el se indul a szerkezet. Pedig egy kis fém dobozba raktam, jól becsomagoltam bubis zacskóba is, úgy, hogy ne tudjon mozogni a dobozban. Majd egy szintén bubis borítékba tettem. A fém doboz sértetlen. Esélyes, hogy túl nagy rázkódást kapott. Arra is gondoltam, hogy elviszem egy óráshoz, nézzen rá, hátha meg tudja csinálni, vagy elmondani, hogy mit kell kicserélni.

Új hozzászólás Aktív témák