Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz hermanyi #48897 üzenetére
Mennyi idő telik el a partra érkezés és az első bedobás között?
Én nem lennék képes ennyit cuccolni, pakolni, cipelni.Legutóbb mértem az időt házunk előtti kocsiindítástól az első bedobásig 20 perc volt
Ha kiérkezek nekem már viszket a tenyerem, ha van halmozgás még kapkodok is, alig várom, hogy pecázhassak.Mondjuk amikor harcsázni megyek, akkor más a hozzáállás.Először megy a para, hogy lesz-e csalihal, ha igen, akkor mennyi idő alatt. Utána igyekszek versenyt futni a naplementével, hogy még világosba húzzam be a stupekokat. Ritka amikor első dobásra sikerül mind a 2 ólmot megfelelő helyre juttatni. Kitekerni meg macera, mert egyszerre 2 botot és zsinórt kell ilyenkor csévélni.
Ha mindennel megvagyok meg csend béke nyugalom, végre pihenhetek.Minden tiszteletem azoknak, akik hajlamosak bevállalni a rakózás minden előnyét és hátrányát.
Elég volt látnom tavaly Steady-t, minden kedvem elvette ettől a műfajtól.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest