Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csƵ
addikt
Hétvégi peca ugrott.
Hétfőn adtam le a horgászkártyát, és még most sincs kész. Talán jövőhét vége felé.
Köszi 50 ezerért... -
A Zéé
addikt
Egyesületi tag vagy pedig te is, maximum nem hangoztatták, vagy neked nem tűnt fel eddig.
Mohoszon van fenn táblázat, abban benne van, hogy 2000 Ft a minimum egyesületi tagdíj, amit szedni kell, + ehhez jön a gban által írt 4200 Ft, és így jön ki a 6200 Ft-os állami jegy díja. -
Batib
őstag
Akkor nem tudom.
Nálunk így van hirdetve. -
bilon73
aktív tag
értem amit írsz, és igazad is van.
ellenben nálunk 40 év óta a területi engedély az éves területi engedélyt jelentette, a napijegy meg a napijegy...
magyarán, ha bementem és mondtam hogy kell területi a dunára, meg a "szabira", akkor kaptam éves területi engedélyt.
a kiskunságira ha átmentem, ott napihegyet, vagy heti jegyet vettem, nem napi terültit, meg heti területit
de mondom izgazad, van, csak a mi "szelngünket" használtam...
-
gban
veterán
válasz
bilon73 #48182 üzenetére
területi engedély nekem nem kell, annyit nem horgászom, megoldom heti vagy napi jeggyel...
Pici képzavar van. Nem az éves jegy neve területi hanem mindegyiké - a napijegyé, a hetijegyé, és az évesé is.
A területi jegy szolgál arra hogy egy adott vízterületen horgászhass, függetlenül a jegy érvényességének hosszától.Batib: az állami jegy kiváltásának feltétele az egyesületi tagság, ára pedig:
Állami jegy + Fogásinapló 2200 Ft
Egységes Szövetségi Hozzájárulás 2000 Ft
A többi az egyesületi tagság díja.
Nem arra gondoltál hogy az egyesület vizére nem veszel területit?Duplakukacnál pl. az állami + tagsági összesen 6900 Ft.
-
bilon73
aktív tag
Sziasztok,
kérdésem lenne:
Muszáj egyesületi tagnak lennem? vagy anélkül is lehet állami jegyem?
illetve újpesten vagy a közelében hol tudom intézni az állami jegyet?területi engedély nekem nem kell, annyit nem horgászom, megoldom heti vagy napi jeggyel...
köszi
üdv
p -
Spoon16
tag
Köszi a rodpodos véleményeket, veszek is egyet a napokban.
-
partxxx
tag
válasz
Zoli bácsi #48166 üzenetére
Néztem ezt is, elsőre tetszett, viszont ~30 centi szállítási hossz különbség tetszetős
annyira nem drága, lehet rápróbálok
-
Spoon16
tag
Urak,mennyire szentségtörés feederbothoz rodpodot használni? Nem szeretem a leszúrókat és vacillálok,hogy rodpod vagy tripod legyen. A rodpod talán kompaktabb,hordozhatóbb megoldásnak tűnik.
-
hunited88
tag
Sziasztok!
Valaki hasznalt mar Tubertini Todat? Mi a velemenyetek rola? -
Zoli bácsi
őstag
válasz
partxxx #48155 üzenetére
Én ilyen allround botnak ezt használom: [link] Kicsire csukható, elsősorban pergető bot, de úszózni is jó, sőt könnyebb fenekező szereléket is elbír.
Van ennél kisebbre csukható 3,30-as botom is, valami Angel Star, de a saját súlyától hajlik, libeg, lötyög.....Ez, amit linkeltem feszes, könnyű, és 70cm körüli szállítási hossza van.Szerk: Szállítási hosszban nem sokat, de tévedtem, most nézem, 87 cm.....De ez sem vészes!
-
jansky1
senior tag
Én csak uni, nem keverem.
-
partxxx
tag
Travel botnak ez jó lehet?
Delphin Zephyr Travel
hossz : 215cm súly : 140g tagok : 4 dobósúly : 30g tagok : 4 száll.méret : 62cm -
@mriya@
őstag
Tegnap felkurbliztam a fenekezős orsóimra új damilt, a hét végén el kéne kezdeni az idei horgászatot!
Már csak előkének való friss damil kell, és néhány (beszakadós) etetőkosár.
De még van tavalyról néhány darab, szóval semmi nem tarthat vissza (maximum a lumbágóm). -
zeus_2k14
senior tag
Na horgász kártya megigényelve , szerintetek mennyi idő, mire kézhez kapom?
-
partxxx
tag
válasz
busman #48153 üzenetére
tavaly nyár végén kipróbáltam, nekem bejött
rendeltem idénre 25kilót haverral felesbe, de én is felütöttem unival és starterrelmás:
tudtok ajánlani valami értelmes teleszkópos allround botot ?
ilyen táskába eltevős, ha utazok és látok valami jó vízet alkalmakra kellene műcsalikhoz javarészt, de ha itthon jön velem vendéghorgász akár egy fenekező szereléket is rá tudjak tenni neki -
busman
veterán
Aqua Garantból a Classicot pontyra?
Most tervezek rendelni,nem akarok mellényúlni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil klíma Tarrington House eladó!
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller! Hétfőig jegelve!
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest