Hirdetés
- Syl: UPS - te áldott!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- PXL_20260113_121044409
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Ha már vízterítő:
A Lelit a pogácsa tetején mindig hagy egy szép 5ágú "nyomot" - nem tudom hogy ez mi miatt lehet, de ez normális? Képet csak holnap tudok, középen a csavar körül marad a pogácsa felszínén 5 kis mélyedés (lyuk, repedés nincs).
2 féle felsőszűrő "upgrade"-et találtam, az AVX-es IMS "nanotech", meg a BuleStar hálós-rácsos megoldását.Más: Ehhez az 57mm-es kosárhoz milyen leveler kell? Találtam motta 57 miliset de abból a tamper is kisebb egy fél milivel mint a kosár, valószínű 57.5-es tamper kell bele, de levelerből ilyen nincs - igazából ezen a Motán kívül csak 58-ast találtam. Sajnos nincs tolómérőm hogy megmérjem a kosarat, csak ezért meg nem vennék

Megint más: a korábban fényképezett AltWien- féle indonéz cucc nagyon bejött, ezt a mogyorós-csokis vonalat jobban szeretjük mint a savas-gyümölcsöset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.15
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest