Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdav88
aktív tag
válasz
mézespálinka
üzenetére
Fragola az elsődleges, ha ő nem vállalja, akkor magam is szoktam ilyet művelni.
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan emberről, akinél van lehetőség GaggiaClassic:
-átnézésére belülről
-esetlegesen bojler cserére
-"rézcső tuning" elvégzésére
Mindezt futáron keresztül?
-
jdianis
újonc
válasz
stereofan
üzenetére
Köszönöm, nagyon hasznos amit küldtél! Úgy látom, ha cserélni kella szelepet, akkor azt csak a gőzkarral együtt lehet. 60Eur az ára... nem éppen baráti. Viszont a videó szerint, lehet elég lesz szétkapni és az O gyűrűs tömítést cserélni. Nem tűnik bonyolultnak, neki is állok

-
mdav88
aktív tag
Hölgyek és urak!
Az Ascasora teljesen megcsappant az érdeklődés, aminek a miértjét nem igazán értem, de utolsó ajánlatként KIEGÉSZÍTŐK NÉLKÜL 150k-ért vihető. Ez kb egy natúr QM Silvano ára tuningok nélkül. Érdemes átgondolni.
*nem jár hozzá a fa kar, sem tamper, szűrőkből is csak a sima szimpla és dupla.
-
soldier2
őstag
válasz
soldier2
üzenetére
Megvolt a Pizza, Kávé, Világbéke Miskolcon. A kávé egy finoman elkészített olasz espresso volt, a körülötte lévő hye-ot nem értem de ha arrafelé járok tudom hol kávézzak megint. A környéken lévő kávézók közül mindenképp kiemelkdik (a Ház nagyon kiesik, Mokka coffe & Panini szintén nem központi helyen van). A személyzet segítőkészségére, kedvességére meg nem találni szavakat (erre elég finnyás vagyok, de nálam simán az elvárható szint felett teljesítettek. Ugyanez elmondható a Mokka coffee-s személyzetről is). A Pizzák közül többet kóstoltunk, azok is renkívül finomak voltak, és mivel a Bestillo pálesz ára verte a webshopot ezért egy üveggel abból is elhoztunk. 
-
-
jdianis
újonc
Sziasztok, Quickmill 0820 as gép kávéfőzésnél is a gőzkaron nyomja ki a vizet. Valakinek tippje, mi lehet a gond? Szelephibára gyanakodom, de jó lenne valaki, aki már látott ilyet. Illetve milyen alkatrészt keressek?
Köszönöm. -
zolnagy
őstag
-
Etióp Yirgacheffe kávét szeretnék venni. Korábban a Csészényiben volt, de most nincs kínálatban. Van olyan hely ahonnan jó minőséget lehet kapni? (Lehetőleg közepes pörkölés és kotyogósra őrölve.)
-
gtr313
csendes tag
-
LaMarzocco KB90-es gépe új rögzítési megoldással.[link]
-
sz.zs.
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
107-8 fokos termosztát van a gépben. Ahogy én kimértem, 98-99 fokról indul csapolásnál a kilépő víz hőfoka [link]. Ezen lehet némileg segíteni hűtő csapolásokkal, de ez azért igencsak vaktában lövöldözés. Ez a 98-99 fok minden kávénak igen sok(k), ezért mondják, mondjuk azt, hogy a pid az alap, ajánlott tuningok közé tartozik.
-
adp
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
en ezt a kavet inkább 40g vagy fole engednem 25-30mp korul
-
bl4ze
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Fotók alapján ez már nem tűnik égettnem, "bőrösnek".
A kávét nem ismerem, de a fotó alapján a shot-ok rendben vannak. -
válasz
Szabász
üzenetére
Hosszabb távon full tuning-ot szeretnék a gépre.
(#83458) mutyi:
Nem tudom, figyelgessem is meg minden, inkább bekapcsolom és az időt nézem.Más:
Jól értelmezem, hogy azért ég meg a kávé, mert túl meleg víz éri a pogácsát. Vagy ez a mordori kávé ennyire finnyás? Arról volt szó, hogy a GC ajánlott gép, de most ugye odafigyelés nélkül égeti a kávét. Vagy túl jól sikerült a felújítás, vagy alapból ilyen a gép? Értem én, hogy a full tuning-gal lehet a megfelelő hőmérséklettel jó kávét főzni, csak így meh.
Reggeli adag:
17g őrlemény, 10-es fokozat a darlón, 33g kávé. Időt nem tudok, mivel a Barista Timer
app[link] nem mérte az időd tökéletesen.
10 perc utáni kávé(katt) hozzá tartozó kávépogi(katt)
16,5g őrlemény, többi ugyanaz, mint előtte.
utána következő kávé +2 perc(katt) hozzá tartozó kávépogi(katt)Második volt az én kávém, holland kakaópor íze nem volt, kellemes csokis ízt éreztem, valami citrusos ízzel talán. Jól gondolom itt már nem égett meg a kávé és közeledek az igazsághoz?
-
sz.zs.
őstag
válasz
soldner
üzenetére
Ebben az esetben akkor a 802 a jobb választás ebből a szempontból. Viszont a 8xx, 9xx szériában van egy kis lemezke, ami a sztatikus feltöltődést hivatott megszűntetni, viszont felfog egy csomó őrleményt, sok pangó marad az őrlőben. Ez a 702-ben nincs.
Hát igen, igazi jó eszpresszó nyomásfokozós géppel nem igazán készíthető sajnos.
-
soldner
tag
válasz
sz.zs.
üzenetére
Valahol azt olvastam, hogy a CM802 ugyanazt a tartományt tudja mint a CM702, csak több lépésben, tehát finomabb beosztásokkal.
.Utána olvastam a "nyomásfokozós" dolognak is. A Krups gyári állapotú, amiről eddig azt gondoltam jó gép.
Delonghi kiesett, valamelyik Graef lesz. Köszönöm a segítséged! -
Deer76
aktív tag
Most láttam a Sparban a L'Or szemes kávéit. Nem olcsók, de próbálta már valaki?
-
soldier2
őstag
válasz
üzenetére
A Ház nagyon kiesett az útvonalból, talán holnap... A Mokka coffe-t próbáltam, volt "specialty Columbia" a Manueltől, kicsit szerintem sok hőt kapott meg specilatynek sötét is, de egész jó volt, a Pannini meg rendkívül finomra sikerült. Kedves kiszolgálás, holnap reggel vsz ott kezdem a napot, de majd egy klasszikus Manuellel. Du meg Pizza, Kávé, Világbéke. Talán.
-
törölt tag
válasz
soldier2
üzenetére
Spec igazából nem nagyon van. Talán Diósgyőrben A Ház. Igaz én tavaly nyáron jártam ott, de azóta kávégépet cserélték és pörkölő gépet is. Saját pörkölésük van. Ez a Bartók Béla úton van. Olasz vonalban meg a Mokka Caffe House & Panni Bár nyílt tavaly decemberben. Ott Manuel van. Ez a Pesti úton van.
-
mutyi
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Én régen amíg nem volt Pid a gépemben (Gaggia Baby Twin) addig azt alkalmazzam, hogy figyeltem a fűtés ki/bekapcsolásának idejét.
Ami nekem bevált, hogy miután kikapcsolt a led,azaz nem fűtött, akkor 30 mp-et vártam és akkor indítottam el a csapolást.
Próbáld ki. -
Szabász
csendes tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Szia!
Nekem a jól bemelegített gép, és a hűtő csapolás jól működött az előző gépemnél. De a mostani gépemen ez a megoldás tökéletesen. A mutatott kazánhőmérséklet megegyezik a csapolási hőmérséklettel 9.000Ft- ból megvan.
[kép] -
& (#83454) GAgyiXyXy:
Ott van az aláírásbomban, hogy:
Felújított GC (új kazán, réz vízterítő, ipari felső szűrő, IMS 12/18 kosár).
ez a kávé(katt) amivel próbálkozok.Visszaolvasva(katt) másnak is volt ilyen problémája, sima GC-vel. Megoldás a phkollégánál(katt) 5-10-15 perces egyből csapolós módszer? Bekapcsolás után 5 perccel főzzem a kávét, hogy ne éggjen meg? 10 perccel és így tovább, vagy hogy van ez?
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Biztosan megégett, mert bőrödzik is. Csökkents a hőn. Én ezt a kávét 25-30mp-re eresztem és majdnem 1:3-ra (9/25, 17,5/50). Úgy nem lesz túl tömény szirup. Persze van aki azt szereti, de ez a kávé inkább a klasszik kategória, kezeld úgy. Jönnie kell a narancsos csokinak, ami egy remek ízkombó.
-
törölt tag
Sziasztok!
Keresek Miskolcon vagy környékén olyan fórumtársat, aki tud TDS-t mérni. Vizet pancsolok és vannak kétségeim. A segítségért cserébe adok nullás vagy a már beállított vizet.
Köszi -
bl4ze
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ha a kép színhelyes akkor lehet kissé megégett a kávé.
Milyen kávéval dolgozol, miből készült ez ? -
Hehe.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
50 perc után kezdtem csapolni, és egész elfogadható eredményeket kaptam.(vettem reggelit + felvettem a század grammos mérleget)
17g kávébab, 9-es őrlés, 38 másodperc, 30g kávé. pogácsa(kép)
17g kávé, 9-es őrlés, 32 másodperc, 28g kávé. 100 forintos(kép) pogácsa(kép) kávé(kép)Következő főzésnél 16,5g kávéval fogok próbálkozni, 9-es őrléssel.
Finom kávé, de ez a mordori íz világ nem gyere be, fagyasztani biztos nem fogom, ha megúntam lehet leőrlöm majd ismerősnek kotyogósba.Lányok nem kávéznak, max két kanálnyit cukor és sok tejszínhab kiséretével elfogyasztják. Panaszkodtak, hogy nincsenek hozzászokva ilyen illatos, meg erős kávéhoz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk.: adp, köszi megpróbálom következőleg kicsit hosszabbra.

-
sz.zs.
őstag
válasz
soldner
üzenetére
Eszpresszóhoz kb. 5 fokozatos tartományon belül fogod használni. Viszont azt nem tudom, hogy a 25, ill. a 40 fokozat hogyan viszonyul egymáshoz?! Tehát hogy ugyanaz a tartomány van-e 40 felé felosztva a 802-n, ebben az esetben finomabban lehet állítani, vagy pedig 15 fokozattal nagyobb az állíthatósági tartomány?! Ez utóbbi akkor jöhet jól, ha filterezésre is használná az ember. Viszont az a Krups, ha gyári állapotában van, nyomásfokozós karral és szűrőkkel rendelkezik, ebben az esetben viszont a Delonghi is jó hozzá, mert a Graef által előállított eszpresszó finomságú őrleményre a NEM NYOMÁSFOKOZÓS gépeknek van szüksége.
-
72lakiluk
tag
válasz
freaghill
üzenetére
Nem nagyon mennék 30sec alá. Nem sok kávé van, aminek jól áll a 25sec felé hajló lefolyás. A hőfok menjen lejjebb, de lehet alapíz is a kicsit kesernye
ezt a teszterek biztos mandulának ... stb. mondanák
mint ahogy a gyümölcsöst is sokunk savanykásnak mondja, de igazából az eper, paradicsom, cseresznye, citrusok ...meg sorolhatnám. Nálam már a bornál és a pálinkánál kiderült, hogy fejletlen az ízlelőrendszerem meg a fantáziám
de nem adom fel, fogyasztó maradok. -
soldner
tag
Sziasztok,
Próbáltam utána olvasni, úgy látom itt nagyon pörög a Graef CM702.
Delonghi KG521, nagyon szép készülék, LCD kijelző, de csak 18 fokozat. Olvastam olyan hozzászólásokat, hogy eszpresszóhoz nem elég finom az őrlemény.
Graef CM702, 24 fokozat, ami azért kevesebb mint a 40 fokozat.
Graef CM800 és 802, 40 fokozat jelenleg ugynazon az áron szerezhető be a két készülék.Ezeket néztem ki, ami belefér most a költségvetésembe.
• Graef CM702
• Graef CM800
• Graef CM802
• Delonghi KG521Eszpresszó készítéséhez melyik örlőt ajánljátok?
Köszi!
-
freaghill
őstag
Tegnap megint jobb volt egy fokkal a kávé.
17g->40g 30sec, viszont még mindig érezni keserűséget. Ma kísérletezek vele, hogy csökkentem az időt, lassan el fog tűnni a kesernyesség remélhetőleg. -
sz.zs.
őstag
Elvileg ilyenkor a hőfokkal kell feljebb menni, de milyen gép ez és milyen pid?
Szerk.: most nézem, hogy Lelit... nem ismerem a Leliteknek a lelkivilágát, de mintha valahol azt hallottam volna hogy jó 10-15 °-kal is feljebb kell állítani a pidet, mint amit szeretnél, mert köszönőviszonyban sincs a kilépő vízhőfok a pid által jelzett értékkel.
-
Sic.Transit
csendes tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Köszi, utánanézek!
Ez pl. javasolt? [link]
-
eeent
csendes tag
Segítsetek kicsit

A lefőzött kávé elég savanykás. Min változtassak? A crema és a mennyiség jónak tűnik, viszont a savanyú íz dominál. Pid 95°C-ról indul, és esik a lefolyás alatt 88-ig kb. A nyomás 9-10 bar a mutató szerint. -
adp
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Igazából ez az állnév
Azt a kávét én is gramm mérleggel teszteltem, mert pont akkor romlott el a másik, elég toleráns cucc, nem emlékszem pontosan de IMS kosárral valahogy 17g körül próbáld készíteni 17->45g kávé 25-30 mp alatt, ha kakaóporos akkor mielőtt csapolsz engedj ki egy kis vizet a gépből, hogy hűljön -
válasz
sz.zs.
üzenetére
Igen, valahogy éreztem. Sajnos benéztem, mert úgy emlékeztem, hogy anno a lidl-ből vásárolt mérleg tized gramm-os, de nem.
(#83430) angelside77:
Ha nagyon nem boldogulok, lehet az lesz.(#83432) SlayerSub:
Ez az első nem bolti döglött kávém, nagy összehasonlítási alapom nincs. Nem tökéletes az arány, de intenzívebb ízű, mint a boltiak, holland kakaópor ízzel.(ha szereti valaki, annak biztos pozitívum
)
Ha sikerül valami olyat létre hozni, amire büszke leszek, jövök majd képpel.
(#83433) adp:
Igen, eddig is megvolt, hogy ott álnéven tevékenykedsz.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
adp
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ez egy elég kezdőbarát kávé, teszt alatt nálam (szabiakos) szinten mindenhogy jó volt, ami itt azt is jelentheti, hogy elrontva sem volt ihatatlan, ha nem forráztam szét meleg vízzel
-
SlayerSub
tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
És milyen a chocorange? Pont azt akartam kipróbálni, mert nagy fanja vagyok a csoki narancs keverésének minden téren. (desszert, étcsoki)
Én se vagyok nagy spiler még, így méginkább érdekel, hogy kezdőként mit hozol ki belőle.
Jöhet ide videó de kép is megfelel..

-
fragola.6035
aktív tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Látom, hogy viton kázántömítés van benne. Jó eséllyel 5 éven belül bekeményedik és ereszteni fog, főleg, ha gőzölnek is majd vele. Célszerűbb lenne szilikont használni, az kb. örök élet.
-
angelside77
tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ha van lehetőséged, dobj fel egy videót, a (elő)készítési folyamatról. A többiek itt biztos meglátják, hogy ha valahol gond van. Jobban tudunk segíteni.
-
sz.zs.
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nincs benne szűkítő.
És még egy előzőre reagálva: az hogy nem tized grammos a mérleg, az lehet probléma, mert nagyon nem mindegy hogy 17,1, vagy 17,9 gramm van a szűrőben…
-
válasz
vicces1
üzenetére
Köszi, jegyzetelek.

Tudtommal nincs benne szűkítő.
Ezzel a kávéval(katt) próbálkozok.Persze, minden hobbi esetén megvan a szent írás, meg ugye mindenki hozzáteszi a saját tapasztalatait.

Más:
Már 2 liter Verát elpancsoltam.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#83425) Noroo:
Az a Vag topik miatt van.
Meg van ott egy pontosvessző kérem. 
-
Sic.Transit
csendes tag
Eladó PID-es Gaggia Classic, a szokásos tuninggal:
- réz vízterítő,
- ipari zuhany,
- Silvia gőzkar,
- új kosarakSimi tette rendbe, PID-elte.
-
Noroo
tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
A Seat altea-t nem értem bár tágulási abban is biztos van!

-
Noroo
tag
válasz
vicces1
üzenetére
egy kávés topic lehet álmosító?
az paradoxon lenne vagy ott valami nagyon el van b...va... 
-
vicces1
aktív tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
OK, akkor próbálgasd csak, inkább erősebben tamperelj, csak ne ferdén,
Nem tudom szűkítő van e benne.
IMS 18-ba persze jó lehet a 17gr is, ha robusztás blend (nem néztem melyik az a kávé)
Akkor a hőstabilitásról csak annyi, hogy nincs rézcső-tágulási.Tehát ne csapolj 12perc után!

(a mellékszálakkal ne törődj, néha kell ilyen is, nehogy álmosító legyen a topic) -
Noroo
tag
Jut eszembe... Lett valami a kaposvári összeröffenésből, őrlő teszt céljából?
-
vicces1
aktív tag
Fejezd be ezt a "nem sikerült értelmezni" szöveget!
Ezt a legtöbben leállították volna 20-25 mp-nél, abban a hiszemben, hogy besült, rossz, hibás, nem tankkönyvi, a baristahustle szerint istenkáromlás stb.
Szóval én nem ragaszkodok mereven a dogmákhoz. -
adp
őstag
válasz
vicces1
üzenetére
még mindig nem sikerült értelmezed, a fentebbi írást. Kezdőként tanácsos inkább a mimumim szintet megcélozni, mert sokkal nagyob az esély a jó produktumra, a helytelen előkésztés ( eloszlatás, tamperolás stb) miatt, mint, hogy teliteszi és jó szar lesz, mint amit a kolléga lefolyási táblázata is tükröz, a graefen egy fokozat kb 5-6 mp nem 1-2, ez mind a csatornásodás miatt.
Kétség kívűl a cél a legjobb töltősúlyt megtalálni, de kb ez 20-adrangú (végletektől tekintsünk el) a fentiekkel ellentétbenCsapolási idők nálam is 40 körüliek, mondjuk ebből fele előázatás, és nem is nagyon megyek mostanában 5bar fölé
-
válasz
vicces1
üzenetére
Bedobtam aláírásba is a setupot, felújított GC (réz vízterítő, ipari felső szűrő, IMS 12/18 kosár) + CM702 őrlő.
Nem sprólásból próbálkozok 17g-al, hanem tele van tömörítettlenül a kosár, + 100FT-s témának(katt) talán eleget teszek.
-
vicces1
aktív tag
Kösz a fáradozást, holnapra megtanulom.
Én szégyenlem, de nekem jobb, finomabb csapolások vannak, ha nem töltöm alul a kosarat. (és kevésbé csatornásodik)- naked-el csapolok. Azt már végképp félve írom le, hogy kizárólag 30 mp fölöttiek a lefolyások nálam. Akkor is ha ristrettot, vagy duplát készítek. - és ez így is marad. -
vicces1
aktív tag
-
adp
őstag
válasz
vicces1
üzenetére
egy pides-rézcsöves gaggiának 16 perc kell a bemelegedéshez, ha minimum ennyit de inkább 20 percet vár az 100% tökéletes, nem lesz "melegebb" 1 óra múlva, max a gépházad.....
Kezdőként inkább töltse alul mint túl mivel sokkal nagyobb az esély a csatornásodásra magasabb poginál, arra meg sokkal kisebb, hogy megérezze a töltősúlyértelmétízét... szóval a 16-17g az tökéletesen jó közepes pörinél -
vicces1
aktív tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
20 perc után legfeljebb a kart tedd fel, hogy az is átmelegedjen, meg a kosár.
Csapolással még várj perceket. (ha tehetem 1 órát is melegszik a gép)
Tömörítetlenül tele a kosár akkor jó, ne akarj 1 gr-ot spórolni, ha a kosár kéri akkor bele kell tenni a 18-19-et is.
(nem tudom ez a gyári dupla a Gaggiahoz, vagy esetleg IMS?!
Nyugodtan engedd tovább 30mp után is, ha már elindult a lefolyás, nem lesz semmi baja.
A normál kifolyónál ugye nem látja az ember a szűrőt, de lehet, hogy szép lassan csöpögősen enged át és a kifolyón akár csak 10-15 mp után jelenik meg az értékes nedű.A hiba nem a mérlegben van

Menni fog ez hamarosan, nekem az első hónapot kellet túlélnem, addig megfordult a fejemben sokszor, hogy ez nem fog menni, aztán megéreztem, megtapasztaltam, felfedeztem, elkezdtem élvezni a készítést stb. meg ilyenek.
-
-
sz.zs.
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Tárold csak a gépen, hogy melegedjen az is. Én is úgy csinálom, kitörlöm belőle a vizet mielőtt beleteszem a kávét.
Ott valami nem stimmel, ha 12 és 9 álláson is kb. hasonló mennyiség jön le. -
válasz
72lakiluk
üzenetére
& (#83398) sz.zs.:
Először is köszi, a kart akkor külön tárolom majd.
Az a 100as dolog, a felső szűrő és kávépogácsa közötti távolság miatt írtam, csak már belezavarodtam.
Őrlemény tényleg jobb lett egy spricc víztől.
Végre sikerült értékelhető mérget főzni.Szerintem nem vártam meg az elsőnél, hogy bemelegedjen a gép rendesen.
17g bab, 10 őrlőállás, 30 sec, 4g kávé
Vártam még pár percet, és utána ezek jöttek le.
17g bab, 12 őrlőállás, 20 sec, 53g kávé
17g bab, 11 őrlőállás, 24 sec, 44g kávé
17g bab, 10 őrlőállás, 30 sec, 55g kávé
17g bab, 09 őrlőállás, 30 sec, 57g kávéUtolsó két kávé már gazdára talált, ez a mordori kávé jobb ízű, mint egy omnia, de ez a holland kakaópor íz nem gyere be.
Hogyan tovább?
Reggel adok a gépnek 20 percet, hogy összeszedje magát, utána próbálkozok csak.
Hibát egyenlőre a mérlegben látom, mivel csak gramm pontos. -
Noroo
tag
én se "rutintalanul" indultam neki ... amúgy de... (csak ezt a fórumot olyan 30k-hsz-tól olvastam el pár hónap alatt, míg először kérdeztem....), de elméletben még mindig többet tudok, mint a gyakorlatban.. (sensory skillem: ízlik a kávé, nem ízlik a kávé) én még ezzel a kettővel operálok... ízjegyeket keresgélek, de még nem találtam.... de: "Örökké nem eshet"
-
-
Noroo
tag
"elsőre fail"
Lelit Victoriám van, és az első HÓNAP fail! Igaz csak 2 kv próbálkozás per nap deee (valszeg én vagyok a béna)"20 sec 2 csepp", sztem akkor túl finomra van állítva az őrlő...
Annában nem hiszem, hogy jobb a helyzet, mint a Vikiben, így ha 95fokot látsz az valszeg olyan 85-88-at jelent max. szal én a helyedben felfelé indulnék 2-3-4 fokot. ;-)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Lelit Victoriám van, és az első HÓNAP fail! Igaz csak 2 kv próbálkozás per nap deee (valszeg én vagyok a béna)