- Okos Otthon kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eeent
csendes tag
Sziasztok!
Megérkezett a szettem: Lelit Anna + Graef 800. Ki is próbáltam. Elsőre fail, 20 sec alatt két csepp kávé lett. Az örlőt átállítottam 12-re, másodjára jó is volt, de olyan érzésem volt, hogy túl meleg volt a víz a kávénak : 95°C
Megnéztem az AVX oldalán, ott 88-90°C-ot ajánlanak a Good Morning-hoz. Próbálkozok majd tovább.
Ti a tampert mennyire nyomjátok le? Lehet az volt a baj az elsőnél, hogy a finom örlés mellett túlzottan le is nyomtam, úgy rendesen, erőből...Másik kérdés
Debrecenben van esetleg valakinek bevált helye, ahonnan kávét vesz, vagy inkább netes rendelés a jellemző?
Köszi!
eeent
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W