- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces1
aktív tag
Egy kardinális dilemmám van.
Nem hagy békén a gondolat, hogy én is elkezdjek használni disztribútort.
Csak az a "bajom" vele, hogy a felső állító része ugye felfekszik a kosár peremére, ami logikus, és ez is fém általában.
Viszont azon forgatva azt folyamatosan csiszolja, koptatja, és ez nem jó, nem tetszik.
(vagy kellene oda egy vékony műanyag alátét?)Mi a véleményetek, tapasztalatotok?
-
72lakiluk
tag
válasz
pweaver #83691 üzenetére
Nem igazán értem, hogy lehet ennyire citrusos egy eleve olaszos blend. Nálam most is 70/30 és 80/20-as megy, szinte csak crema van, úgy kell kivárni, mint egy korsó sört ha túl habosra csapolják
ezt én kb. 86-87 fok körül engedem ( pidem 93-on ). És csak a klasszikus íz jön, semmi bántó. Közepesnél picit sötétebb pöri.
-
vicces1
aktív tag
válasz
pweaver #83691 üzenetére
Ezeknek a blendeknek nem kell 95 fok, de valószínű, hogy meg sem közelíti ezt a hőmérsékletet az a kifolyó víz.
Nekem fel van írva: A Palermo aranyát 88, a Velencei gondolásokat 84!-fokra állított pid-el készítettem.
(vagyis ezen ízlett a leginkább, de ez nem egyetemes)Neked pont ez a legfőbb "szűk keresztmetszet", hogy nem tudsz a hőfokkal játszani, pedig itt nagyon jól lehetne, és érdemes is.
Aztán a másik, hogy meglehetősen friss az a pörkölés, és ezek szerintem kimondottan igénylik, hogy felbontás után akár 1 hetet pihenjenek, vagy bontatlanul többet is.
-
pweaver
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Gaggia Gran Style-om. Kapucziner Palermoját és Gondolásokat vettem múlt héten (05.22. pörkölés), illatra nagyon jó, de bárhogy próbálkozom nem sikerül jót húzni belőlük. Crema alig van és mellette eléggé citrusos ízvilág jön ki (kvázi citromlé).
Kézi őrlőm van, finomságon állítva megvan az a fokozat, ahol jól tamperelve már befullad a dolog. Próbálkoztam még a nyomásfokozós karral is (meg persze alapértelmezetten a kiherélttel), de sehogy nem akar úgy ömleni, mint itt egy-egy videóban vagy képen.
Előtte fél órával már be szoktam kapcsolni, csapolok is, hogy a fej is meg a portafilter is átmelegedjen (tudom eléggé ingadozhat a hőmérséklet is). Csapoláskor jön gőz is, eléggé forró, de kimérve 88-91°C a víz hőmérséklete, amit keveslek. (a mérés nem laborkörülmények között történt)
Esélyes, hogy az alacsony hőmérséklet miatt ennyire citrusos?
Gondolok arra is, hogy a termosztát túl hamar kapcsol le hiába hagyom több ciklusban föl-le melegíteni/hűlni és soha nem éri el a kívánt 95°C körüli hőmérsékletet?Persze a legjobb megoldás egy komolyabb gép lenne (erre PID-et rakni nem hiszem, hogy megérné).
-
Szabász
csendes tag
válasz
Sic.Transit #83686 üzenetére
Rendelésnél választható a pörkölés intenzitása! Alapból a Brasil Monte Cristo fix sötét, a többi közepes pörkölési szintre van állítva a webáruházban, gondolom ez a pörkölési szint a kedveltebb, de Ethiopia, Kenya, Costa Rica választható a világos is. Lehet ezért volt sötétebb a pörkölés.
-
vicces1
aktív tag
válasz
Peti...(16v) #83679 üzenetére
Ha kovászosuborkalé ízt hoztál ki egy shot-ból, az valószínűleg nem a kávé hibája.
-
válasz
hát elmehetünk inni egyet a budapest baristasba mondjuk, szigorúan a roburból kérve
én ittam remek kávékat világos pörkölésből, a legremekebbeket abból ittam. de itthon, saját pörivel nálam is inkább a határvonal működik: mokkásodik már picit, de van sav, vannak gyümölcsös, némi fanyarság.
ha egyébként csalamádéra emlékeztet, akkor ott azért el van kalibrálva valami, a savanyú kávé hibás kávé.
-
grizlisandor
veterán
-
Sic.Transit
csendes tag
-
Szabász
csendes tag
válasz
72lakiluk #83680 üzenetére
Maradok én is a klasszik vonalon, most a Mokasol kávéit kóstolgatom.
[link]
Ha valaki kedvet kapna, nekem 18g kávé, 89-90C , 30g csapolás vált be.Ami ideálig legjobban ízlett a kávékalmár Brasil Monte Cristo-ja.
[link]A világos pörkölésből legjobban iható számomra Ethiopian Yirgacheffe, kóstoltam Kávékalmár, Pacificaffe mind a kettő rendben volt.
72lakiluk: ha jársz erre ugorj be egy kávéra, rég találkoztunk.
-
jana86
csendes tag
válasz
"....így ha neki ízlene nekem meg nem, akkor bebizonyosodna, hogy nem a kávéval van baj, hanem velem...."
Szerintem erről van szó!
Pontosabban veled sincs semmi baj, de valószínűleg azokkal a kávékkal sem. Egyszerűen nem ízlik, pont. Ilyen az ízlés.
Én meg megiszom a jó kalsszikot is, sőt van, hogy kimondottan arra vágyom 100-ból 2-szer mondjuk. De az igazán nagy katarzist egy kenyaiból vagy egy geisha-ból készített dupla tudja adni tisztán.
-
Csápájev
őstag
válasz
Szintén zenész...
Én tej nélkül pl képtelen vagyok meginni a világos pörkölésű kávékat, azzal viszont ízlenek.
Millió próbálkozásból pár olyan volt,amire azt mondtam,hogy: hú, ez igen... -
válasz
Pont erre (is) lenne jó egy koffeinrandi, amit Bazsee próbált volna a hetekben megszervezni, de érdeklődés hiányában elmaradt...
-
72lakiluk
tag
válasz
Na pont így vagyok vele én is. Egy csomó kávét kóstolnék úgy, hogy abból a hozzáértő kihozza a maximumot én meg eldönteném, hogy melyikkel ügyeskedjek majd otthon
na ez lenne nekünk újoncoknak a legegyszerűbb. Persze ez kivitelezhetetlen, meg hát az otthoni technika más mindenhol, főleg ipari gépekhez mérve. Úgyhogy marad nálam is a klasszik felé hajlás, néha vmi SO próbálgatással.
-
Peti...(16v)
tag
Én egyelőre elengedtem a specialty vonalat. Sokáig próbálkoztam, a szettet hibáztattam ezért fejlesztettem, de csak nem jött el a katarzis. Aztán rá kellett jönnöm, hogy nem (csak) a szettel van baj, hanem hogy ez a vonal nem nekem való. Sok helyen próbálkoztam, de sosem kaptam emlékezetesen jó újhullámos kávét. Sőt, pontosan olyanok voltak ízvilágra még a jobbak is, amilyeneket otthon hibásnak gondoltam. Volt amelyik jobb volt, de abból se kívántam volna sorozatban többet. Ugyanez volt itthon, sikerült belőni egy kávét mondjuk 3. húzásra, jó volt, de nem esett jól a negyedik. Tehát lehet hogy jókat ittam, de ez a jó nekem nem ízlik.
Van egy határsáv a klasszik vonal és az újhullám között, ezt keresem. Legyen csokis, mogyorós vagy mandulás, de ne legyen lapos, és legyen benne valami izgalom, pezsgés, hullámok. Talán ez lenne a sav? De ne legyen kovászosuborkalé vagy csalamádé íze, mert nekem az nem kávé.
Sokszor gondolkoztam már azon, hogy el kéne menni egy hozzáértő személlyel közösen pár jó kávézóba, és ugyanazokat a shotokat megkóstolni,így ha neki ízlene nekem meg nem, akkor bebizonyosodna, hogy nem a kávéval van baj, hanem velem. Mert az is előfordulhat, hogy a sok próbálkozás ellenére még sosem volt szerencsém egy jó újhullámos kávéhoz...
-
válasz
Peti...(16v) #83672 üzenetére
az a vicc, hogy úgy "vagyok kénytelen" rendre megvédeni a klasszik vonalat, hogy én például már kávés pályafutásom eleje óta sem bírom meginni a robusztát, nagyon-nagyon régóta mondom mindenkinek, hogy ahogy egy bor is iszonyú lapos és gejl, ha nagyon savhiányos, úgy a kávénak is az adja meg az igazi összetettségét, és én magam sem pörkölök sötétre, hovatovább olyan zseniális shotokat is ittam már specialty kávézókban, hogy a mai napig érzem a számban.
nagyon drukkoltam SiD-éknek az induláskor és nagyon tisztelem őket a munkájukért.
a frankómondást viszont annyira képtelen vagyok elviselni, hogy például teljesen leszálltam már a szakmai vonatról és visszahúzódtam a kis váramba itthon, hogy tényleg a kávét tudjam élvezni, imádni nap mint nap.
-
-v-
addikt
18g ridgeless VST kosár nem kell valakinek? Én nem használom ..
-
Peti...(16v)
tag
Nekem is megvan/volt a véleményem a témáról, de pont azért kussoltam, mert nem akartam hosszabbra nyújtani a vitát. Meg egyébként is leírtátok helyettem.
Más: most ittam egy PY sötétre pörkölt robusztás blendet, még egy icipici cukrot is tettem bele, és rohadt jó volt! És ettől most boldog vagyok. Ennyi. Nekem erről szól az itthoni kávézás. Pont nem érdekel, hogy egy szűk szakmai réteg erről mit gondol.
-
válasz
soldier2 #83664 üzenetére
akkor mi a javaslat? mindenki fikázzon nyugodtan? elképesztő ez a topik (is) egyébként.
számomra annyira normális volna, hogy amikor valaki fikázik, trollkodik, akkor azt a közösség finoman visszatereli az empátia irányába. ennek adtam hangot, ráadásul nem is egyedül. komolyan döbbenetes, hogy erre egynél több kommentet kell vesztegetni. djboriska kirohanását meg már értelmezni sem tudom.
ha rajtam múlik (de leszavazható vagyok), akkor itt tolerancia lesz, senki sem fog lenézni semmilyen stílust, senki sem hord óriási mellényt.
-
Balázs jo lett a peaberrys interju
-
soldier2
őstag
Kezd gittegyletesedni az egész. Az egyik fél szerint szar a talján kávé a másik szerint nem, a többség meg leszarja az erről szóló fingfűrészelést, és várja, hogy legyen már vége, mert ennél már a Dedica flowprofiljáról való diskurzus is érdekesebb lenne.
-
-
Rush77
aktív tag
válasz
vicces1 #83650 üzenetére
Köszi.
Mondjuk én 18-asban gondolkodtam.
Most van egy AVX PRO7015 15 grammos. 1 hónapig próbáltam de nekem nem jött be (Eladó ha valakit érdekelne).
Ízben sokkal gyengébb mint a 18-as IMS. Mintha felönteném vízzel.
Ezért gondoltam 18-asra és mivel amúgy is rendelek a HasBean-től jövő héten, lehet kipróbálom.BTW.
Hétfőn voltam Szegeden és beugrottam a Kék Elefántba.
Ittam egy nagyon jó CM Colombia-t, illetve ha már ott jártam vettem egy csomag Warda Brasil Carmo-t.
Nagyon finom. Enyhe gyümölcsösséget érezni rajta. 20,5g -> 35s -> 35gAmit viszont nem értek, hogy az első 5 másodpercben (kb 10-nél jelennek meg az első cseppek) eszméletlenül buborékosan jön és utána viszont nagyon "selymesen".
A lefolyás mindvégig szép (a buborékokat leszámítva) -
Noroo
tag
Nehéz a bányászok élete...
-
vicces1
aktív tag
válasz
Rush77 #83647 üzenetére
Nálam változások (szubjektív):
VST--vel (azt tudni kell, hogy az enyém 15gr-os, tehát alacsonyabb -ez befolyásolhatja az alább tapasztaltakat.)
- hangyányit finomabbra lehet (kell) őrölni
- kissé gondosabb előkészítést igényel (de lehet csak én érzem így)
- ami tény, hogy nagyobb felületen van a kioldódás, (több lyukon, vagy hogy mondjam!)
- feneketlen karral láthatóan nehezebben áll össze egy sugárba a lefolyás (nálam) de azért megfelelő
- a kiütött pogácsa kivétel nélkül tökéletes, mégis mintha néha mikro-csatornásodna.
- ezzel együtt szélesebb, tágabb íztartományt érzek azokban a kávékban amikben benne is vannak a megadott ízjegyek.Szóval a specialty és-vagy világosabb pörkölésekhez többet ad ízben, én így érzem, ezekhez nagyon érdemes.
A szénhez jó az IMS is
- Nem komolyan venni!
VILÁGBÉKE!
A balos az IMS, jobbra a VST, lehet látni mennyivel nagyobb a felület.
-
-
Csápájev
őstag
válasz
djboris #83633 üzenetére
Itt szerintem keveredés van.
Senki nem mondja,hogy nem lehet utálni ezt vagy azt az oldalt!
Nyugodtan lehet utálni, sőt,le is lehet írni,hogy te mindig világos pörkölést iszol pl, csak fölösleges elkezdeni azon vitatkozni,hogy melyik a finomabb és fölösleges lehúzni a másik oldalt.
Ez egy véget nem érő story lenne, ezt próbálja Parci is magyarázni.
Te magad is azt írod,hogy ez egy szenzori oldal és nem kell,hogy jelentsen bárkinek itt a fórumon bármit.
Mi nem érthető ezen? -
válasz
djboris #83639 üzenetére
"Ezt nem tetted meg, pont ezért nem értem a kialakult személyeskedést a témában a többiek átlal."
ez mi? nekem ítéletnek tűnik. szia!
(olyan fura, hogy a szénbányázással kutya bajod volt, még az is fontos lett, hogy elmagyarázd mindenkinek a tudnivalókat, viszont meg sem kísérelted megérteni, hogy mi zavart itt több embert. na de mindegy.)
-
válasz
djboris #83633 üzenetére
először is, hihetetlen unalmas és roppant felesleges ezeket a köröket állandóan futkorászni. főleg, mert hiába futjuk le, az a pár emberke legközelebb simán ugyanúgy újrakezdi.
bíró úr, mindenki tudja, hogy a pörkölés előrehaladtával a savak tűnnek elfelé. van, aki azt szereti, amikor már teljesen eltűntek. mások azt, amikor még van, de háttérben. megint más azt, amikor alapvetően a savakról szól a kávé. odáig egyértelmű, hogy egy teljesen savhiányos kávé lapos(abb) lesz, és bár szeretheti ezt valaki, attól még kevésbé lesz összetett, ez így van. az én ízlésem is olyan (nem mintha ez bármit számítana), hogy savak nélkül nem szívesen iszok meg egy kávét, az adja az egésznek az ívét, a gerincét.
ámde.
szénbányázni, klasszikot en bloc áthúzni, mindezt magas lovas módon lenézni a dühítő, nem az, ha ezt valakik szóváteszik, még akkor sem, ha te ezt utóbbit minősíted személyeskedésnek. mások sem citromleveztek...
-
válasz
jugeen #83631 üzenetére
Ha esetleg szoktál használni 18 grammosnál nagyobb kosarakat is, akkor csak gyárit vegyél, mert a linkelt utángyártottba nem fog beleférni.
Pl. itt:
[link]
Ne tévesszen meg hogy baby van odaírva, ugyanúgy jó a Classichoz is.
A rugót és a kifolyót át tudod tenni a régi karból elvileg. Egyébként mi a baja a réginek? -
djboris
csendes tag
válasz
WiZARD #83550 üzenetére
Dale Harris ügyesen összefoglalja azt ami a specialty kávézás próbál magában foglalni.
Szigorúan szenzori szemszögbôl nézve, ahol a (preferenciát igyekszünk kikapcsolni) egyértelmûen a sok ízjeggyel, komplex svassággal és megfelelô mértékû édességgel rendelkezô kávékat értékeljük jobbnak. Illetve magasabb pontokat kapnak értékelésnél a jobb minôségû savak és a sok fellelhetô ízjegy miatt. Nagyon fontos, hogy a savasságnak jó minôségûnek kell lennie, nem feltétlennül extra magas intenzitásúnak, viszont minednképp szükséges a jelenléte egy komplex ízhez (lásd gyümölcsök). Sajnos a sötét pörkölés eléggé leegyszerüsíti ezeket az ízeket és viszonylag beszûkiti az ízspektrumot, illetve minenképp elvesz a komplex ízélménybôl. Mindettôl függetlenül ez tetszhet valakinek, a személyes preferencia nem vitatandó, illetve a fentiek nem jelentik azt, hogy minden világos pörölésû ital értkélhetô jónak, nagyon sok közöttük elég alacsonyra értékelendô. Viszont azt is meg kell jegyezni, hogy egyszerûen sötét pörkölés esetén nincs lehetôség (szimplán szenzopri aspektusból) magasra értkélni az italt, pontosan a hiányzó komplexitás és az egyszerû nem túl változatos izjegyek miatt. Mégegyszer ez nem jelenti azt, hogy ezt valaki szeretheti vagy sem. Szigorúan szenzori oldalról próbáltam megfogalmazni a dolgot. A forumozók számára ez nem feltetlenül kell, ez hogy jelentsen bármit is, fôképp ízlés oldaláról.
Viszont neked is szíved joga egy másik irányzatot nem szeretni söt akár fújni is rá. Amíg nem az embereket nézed le emiatt. Ezt nem tetted meg, pont ezért nem értem a kialakult személyeskedést a témában a többiek átlal. -
jugeen
addikt
Sziasztok! Gaggia Classic szűrőtartóm megérett a cserére. Igyekeztem visszakeresni, de nem találtam választ a kérdéseimre. Honnan mit/miket érdemes rendelnem, hogy legyen egy komplett új darabom? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Rush77
aktív tag
A Has Bean Jailbrake: Red Blendet és a Blake: Black blendet próbálta már valaki esetleg?
Gondolkodok, hogy rendelnék tőlük jövő héten. -
Csápájev
őstag
-
paljoc
tag
Velem olyan fordult elő a minap, hogy nemcsak cukrot kért az ember a kávéhoz amit készítettem neki, hanem hamutartót is és kedélyesen rágyújtott hozzá. Mondtam is neki, hogy "úgy-úgy, csak tessék-tessék, kedves egészségére!", hisz utána szépen kiépítette az új villanybojler vízbekötését /kiszállás, anyag plusz munkadíj 15e-ért/!
-
Gery0505
aktív tag
válasz
jana86 #83611 üzenetére
Igen, ez egy jó gondolat, hogy meg kell próbálni cukor nélkül a kávét, csak ahhoz még nekem is gyakorolnom kell sokat, hogy egyforma minőséget tudjak produkálni a GC-ből. Még alap gépünk van, lehet hogy a tuning is segíteni fog majd rajta, hogy még jobb legyen a lefőzött kávé, és akkor lehet hogy le tudnám tenni könnyebben a cukrot. Most még így egy kicsit nehéz, hogy nincs tizedgrammos mérlegünk, amivel pontosabban meg tudnám határozni a portafilterbe kerülő őrleményt. Szóval most még egy kicsit kesernyés a kávé ami lejön, valószínű, hogy egy picit megég, meg be kellene majd állítani pontosan a 100-asos módszerrel a mennyiséget is. Van hogy egy picit túltöltöm kávéval a szűrőt, és akkor nagyon csak csepegve indul meg, van hogy kevesebb kerül bele, és akkor átömlik rajta a kávé.
Az egyébként biztos, hogy sokkal kevesebb cukor kell bele mint a Szarvasis kávéba.
-
Gery0505
aktív tag
válasz
soldner #83609 üzenetére
Hát van, hogy nekem is befullad a kávé, és alig akar kijönni, de ilyenkor két dolgot lehet tenni, vagy csökkenteni kell picit a kávé mennyiségét, vagy egy-két fokkal durvábbra állítani az őrlőt. Párommal mi is sokat lamentáltunk azon, hogy milyen kávégépet vegyünk, szívtuk mi is egy kicsit a fogunkat, hogy sokba kerül a kávégép, de a mint itt sok tanult kolléga is mondta párszor, hogy a presszózás az technikai sport, tehát kell hozzá jó minőségű felszerelés. Ezt sajna nem lehet megúszni, viszont az eredmény kárpótolni fog majd mindenért. Tesóm mesélte, hogy a minap amikor egy plázában korzóztak valami miatt, tesómnak jó szokásához híven leesett a vérnyomása. Mondta a férjének, hogy igyunk egy kávét, és beültek a Costa-ba inni egyet. Régen tesómnak az volt "A" Kávé, a Costa volt neki a non plusz ultra. Megkapták a kávéjukat, belekortyolt, és azt mondta a férjének, hogy otthon jobb a kávé mint itt...
Tehát már ott áll a dolog, hogy az otthoni kávé jobban ízlik neki, mint a Costa-s kávé.
A kávéfőző vásárlásra egy picit visszatérve, ha megnézed a boltok polcain, hogy milyen gépeket lehet kapni, akkor elszörnyedve jössz ki a boltból. A GC meg olyan, mint egy ipari gép, persze nem az, mert kisgép, de minőségét tekintve az ipari gépekhez áll sokkal közelebb. Én is végigjártam jónéhány boltot, megnéztem megannyi kávégépet, és nagyon sokat gagyinak találtam. 60-65eFt-ért tényleg ajándék egy ilyen gép.
Az meg a harmadik szempont, hogyha nem megy tönkre a Szarvasi kávégép gyár, akkor most Szarvasi Mini espresso gépünk lenne, és nem találtunk volna rá erre a kedves kis közösségre, ahol csodákat művelnek sokan a kávékészítés terén. -
do0gpwn
újonc
Van esetleg valakinek felesleges/eladó zártszelvénye rex c100-hoz (110mm 50x50)? Szívesen megvenném!
-
SlayerSub
tag
-
jana86
csendes tag
válasz
Gery0505 #83606 üzenetére
Elvileg a jó kávéba nem kellene. Nekem büntetés lenne, ha cukorral kellene innom. A jó kávé önmagában sem keserű, sőt édes is tud lenni. De persze ízlések....
Egyébként én már akkor leszoktam a cukorról, mielőtt jó kávét kezdtem inni. (Amikor még a SB, McD, Costa, Fr, stb. kávékat gondoltam jónak.) Próbálj ki valamit: idd egy hétig cukor nélkül! Aztán, ha úgy gondolod, térj vissza a cukorhoz! Az egy hét egy bűvös időtartam a berögződések, megszokások megváltoztatásához....
-
Gery0505
aktív tag
válasz
soldner #83596 üzenetére
Valóban nem kell félned a használt Gaggia Classictól, mert tényleg olyan mintha új lenne. Totál fel vannak újítva, ki van takarítva, a tömítések újra cserélve, az OPV pedig beállítva 9 Bar nyomásra, és az elhasználódott alkatrészek pedig újra vannak cserélve. Tesóm is, meg mi is itt vettünk használt GC-t, és azóta is nagy örömmel használjuk, semmi gond nincs egyik géppel sem. Mutatnék néhány képet, hogy milyen szuper kávé főzhető GC-vel.
-
grizlisandor
veterán
Elég volt az égett kávéból, Pünkösd után meg megy fragola mesterhez a gép...
Tegnap 15 perc melegítésnél után megint megégett, marad a 10 perc melegítés utáni csapolás...Szerk.:
Beszéltem az interspárral, nemrég jött 10+ zsugor Vera, pár zsugorral biztos veszek, hogy legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest