Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deer76
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Szia!
Köszi a választ, jóbarátom szeretne, most amúgy Gaggia Classicja van és továbblépne, ha lehet.
Presszót isznak elsősorban, esetleg tejeskávé, de inkább presszó.
Őrlője egy Leleit Fred. Gondolkodik kávépörkölésen is. -
Deer76
aktív tag
válasz
vicces1
üzenetére
Én sokféle kávét szeretek, talán a túl savasat nem. Ez kifejezetten finom, olyan ízű, mint mondod.
Amit gyümölcsösben szeretek, talán a Wardának volt igazi gyümölcsös, nem savas kávéja vagy van, talán a cseresznyére emlékeztet, sajnos nem tudom melyik.
Meg itt Szegeden ittam ír pörkölőtől hasonlót és régebben volt ilyen Yrgaceffe is, csak szerintem száraz feldolgozású. -
Deer76
aktív tag
Én most ilyen kávét iszom, úgy kaptam (meglepően világos):

-
Deer76
aktív tag
válasz
public NMY
üzenetére
Köszi, de pont arról váltana.

nekem meg egy Gaggia Baby Twin van. A classichoz képest nem a legjobb design. (Szerinted jobb Classicra lecserélni vagy nem lenne nagy előre lépés?)
-
Deer76
aktív tag
Sziasztok!
200-300.000 között milyen espresso gépet tudnátok ajánlani?
Köszönöm előre is. -
Deer76
aktív tag
Köszönöm a válaszokat. Nemrég cseréltem kartömítést és szilikonzsírral helyeztem fel. A kávégépem alul szivárog. Amióta a tömítést kicseréltem már nem kávés a víz, hanem tiszta. Nem nagy mennyiség. Egyelőre egy alap felsőszűrőt használok, mert gondoltam tesztelem, de van IMS felsőszűrőm is. Amúgy az is érdekes, hogy a lefolyás sokára (kb 20mp) indul csak el, de amúgy rendben van.
-
Deer76
aktív tag
Na most, hogy szűrő, kosár tömítés csere volt, még mindig szivárog főzéskor a víz a kávéfőző alján, igaz, most már tiszta.
-
Deer76
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék Gaggia Baby Twin (2015 vagy előtti) kávégéppel kapcsolatban.
Alján folyik valamennyire a víz, nehezen is jön ki belőle a szűrőn keresztül. Szerelőm szerint (sajnos márciusig nem ér rá) mivel valamennyi kávét is tartalmaz a kifolyó víz, lehet a kosár tömítés hibája. Kiszedtem, nem tűnik hibásnak. Javasolta, hogy szilikon zsírral megkenve jobb lesz. Gondolkodtam, hogy nem nagy tétel, veszek egy újat. Ti mit javasoltok? Jelenleg IMS felsőszűrőm van hozzá, érdemes azt is cserélni? Mit tennétek? Köszönöm előre is. -
Deer76
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Egy jó barátom megvenné irodába és korrekt árat szeretnék mondani.
-
Deer76
aktív tag
Sziasztok!
Tippetek szerint egy jól működő Graef CM70 (702 elődje) mennyit érhet?
-
-
Deer76
aktív tag
Sziasztok!
Az új Gaggiák (Classic, Baby) esetén is 58mm a tamper átmérője? (nekem régebbi Baby Twin van)
Más. Ki próbálta már a naughtydog (cseh pörkölő) kávékat?
A brazilt ittam tegnap a Kéke Elefántban, az ízlett. Vettem egy etiópot, majd kíváncsi leszek rá. -
Deer76
aktív tag
Valaki kóstolta már ezt? Szerintem kifejezetten kellemes aromájú indiai kávé. (Mondjuk a Malabar az egyik kedvenc)
India Harley Estate
-
Deer76
aktív tag
Van Szegeden ajánlott kávégép szerelő?
-
Deer76
aktív tag
Van akinek van (régi fajta) Gaggia Baby Twin espresso gépe és találkozott olyan jelenséggel, hogy melegítés közben magától elindul? Van, hogy szinte rögtön abbahagyja, de van, hogy ha nem kapcsolom ki, akkor folyatja tovább a vizet. Lehet légtelenítési gond vagy elektronikai?
-
Deer76
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
AVX-et vettem mert nem drága és gyakorlásra jó (AVX Gold Blend és Brazil Santos), (a Beanlight most ajándékba volt, előtte bolti Tchibo Barista Caffé Crema, ami nem ehhez lett véve, kotyogóshoz, csak soká fogyott el).
Próbálom majd. Mondjuk a 14/16-os kosár 16gr és megnézzük finomabb őrléssel...
Én még kezdő vagyok a presszó kávé készítésben, pár napja kezdtem. -
Deer76
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
A gép pár éve erről a fórumról lett véve, szervizelve is volt 1x (itteni fórumtárs), nem vettem, ajándékba kaptam sógoromtól (Ő vette egy Lelit Marát). Egyébként baja nincs, nem vízköves.(Szegedi szervizes van itt, ha kellene?)
Kávét mindenfélét, most világos pörkölésűvel (Beanlight Seasonal Blend-gyümölcsös íz meg van), majd AVX lesz.
A szóló szűrőkosár úgy látom nyomásfokozós (egy pici lyuk alul), de nincs rajta jelzés. -
Deer76
aktív tag
Nekem a Gaggia Baby Twinhez van 2db IMS szűrőm (14/16 ill 18/20 gr) meg egy nem IMS szimpla. Felső szűrő is IMS. Az ilyen precíziós szűrőkkel is 25mp körül kellene lennie a lefolyásnak? Graef CM70 őrlőben van 4db alátét és most 8-as fokozatra állítva a presszógépből nem zubogva, vékonyan folyik ki a kávé, még crema is van. A pogácsa nedves, de egyben kiesik, nem esik szét. Viszont 20mp alatti az idő. Lejjebb vehetem az őrlési szintet, csak az már lehet, hogy túl finom lesz.
-
Deer76
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Köszi, igyekszem. A kosarat nem töltöm túl, kb 16,5 gr kávét töltök bele.
Ma már volt valamennyi crema is. Igen, gyakorlok, de azért a rosszabbul sikerültet sem öntöm ki, koffeinnek jó.
Tamperelésnél kell figyeljek, mert volt hogy valamiért ferde lett. -
Deer76
aktív tag
válasz
stereofan
üzenetére
Köszönöm, ezeket feljegyeztem.
A mérleg megjött, végre tudok pontosan mérni.Sajnos még egy jó presszót nem tudtam készíteni. A pogácsa vizes és szerintem nem is annyira lassú a lefolyás, bár elég finom a szemcse. IMF felső szűrő van (talán az alsó is az), ez lehet, hogy befolyásol valamit.
-
Deer76
aktív tag
Gaggia Baby Twin:
Szimpla illetve I.M.S dupla kosárba kb mennyi gramm kávét kell tenni?
Ez a mérleg jó lenne nekem?
Home Mini SC910BA Graefet 2 helyett 4 alátéttel sikerült megfelelő finomságú őrleményre rávenni.
-
Deer76
aktív tag
Sziasztok!
Ma kapom meg a Gaggia Baby Twint. (Nem Saeco). Még sosem használtam espresso gépet, szóval sokat kell majd tanulnom hozzá. Az őrlőm egy Graef 70 (702 elődje, de kb ugyanaz).
Gondolom kell tamper és a konyhai mérleg (+- 2g pontosságú) sem lesz elég pontos ide.
Amúgy mennyit fogyaszt egy ilyen gép, pláne, hogy egy felfűtés 20-30 perc? -
Deer76
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Köszi, ezek szerint ez alap. Ajándékba kapnám, csak én még Brikkához vagyok szokva.
-
Deer76
aktív tag
Sziasztok!
Gaggia Baby (nem Philips Saeco, régebbi) működik, de kb 20 perc, hogy bemelegedjen. Milyen hiba lehet? Kell-e e vele foglalkozni?
-
Deer76
aktív tag
Sógorom megleptem karácsonyra egy Warda Coffee Guatemala El Morito kávéval, én sem ismertem, csak itt Szegeden a Kék Elefántban lehetett kapni. Espresso kávénak készítettük és nagyon meglepődtem az intenzív cseresznyés gyümölcsízen. Hasonló gyümölcsösséget csak az etióp Yrgachaffe-nél tapasztaltam eddig.
Más. French Press kávéhoz egy Graef CM 70 (702) őrlőt kb milyen fokozatra kell beállítani, mennyire legyen durva?
-
Deer76
aktív tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Nekem van egy Bialetti Kitty acél 4 személyes kotyogó. De máshogy működik, mint az alu. Valahogy hígabb a kávé ugyanolyan őrleménnyel. Tudsz némi tanácsot adni hozzá? Köszönöm.
-
Deer76
aktív tag
Hát kipróbáltam... a Brikka nem használható sima kotyogósként, mivel a legkisebb lángon is felfelé kispricceli a kávét, amin a nyitott tető sem segít.
-
Deer76
aktív tag
Most próbáltam a Burundi Kayanzát (Kapuczíner) Brikkában és bizony, jó gyümölcsös kávét sikerült lefőzni. Nem sima gyümölcs, valami plusz fűszert is érzek benne. Meglepően jó.
Szegeden a Kék Elefántba én is törzsvendég vagyok, igaz nem mindennap megyek, talán úgy hetente, két hetente. Baráti légköre van és sokféle kávékészítési mód közül választhattok.
-
Deer76
aktív tag
Bialetti kávékról van valakinek tapasztalata?
Vettem egy ilyet a balatoni nyaraláshoz, kotyogóshoz (50-50% arabica-robuszta):

-
Deer76
aktív tag
Most láttam a Sparban a L'Or szemes kávéit. Nem olcsók, de próbálta már valaki?
-
Deer76
aktív tag
Sógoromnak elromlott a Gaggia Baby Twin gépe. Tudtok Bp-en vagy Pest megyében megbízható szerelőt/szervizet? Köszi.
-
Deer76
aktív tag
válasz
soldier2
üzenetére
Most is aromaszelepes tasakban van, csak onnan jött az ötlet, hogy néha valaki írja, hogy "most ez van a darálóban" és azt hittem mindenki beletölt egy nagyobb mennyiséget.
A Kapuczíner Szilveszter blendjét kóstolta valaki? Annyira nem jött be, de az őrlemény finomításával jobb lett az eredmény.
-
Deer76
aktív tag
Fura kérdés, de akinek elektromos darálója van, az beletölt negyed kilónyi babot vagy a csomagolásban tartja és csak annyit tesz bele, amennyit le akar darálni? Szemes kávé veszít-e az aromájából, ha csak a daráló tartályában van max 1 hónapot (inkább 2 hét)?
-
Deer76
aktív tag
válasz
sz.zs.
üzenetére
Megoldódott a rejtély. Szóval az a helyes ennél a típusnál, hogy amikor felteszem a beállítógyűrűt, arra rakom rögtön a tartályt is és helyére forgatom. Eddig azért nem jött kávé így, mert túl sok volt az alátét neki, így 2-re csökkentve a számukat már a kávé is kijön és finomra őrli.
-
Deer76
aktív tag

-
-
Deer76
aktív tag
válasz
sz.zs.
üzenetére
Ja és itt nincs felső késtartó, pontosabban össze van csavarozva a babtartállyal.
(Kipróbáltam, hogy UNLOCK állásban lévő beállítógyűrűre már ekkor rápattintom a tartályt (ami együtt van a felső késsel), majd szépen helyre forgatom. Ez működött is, szépen behúzta a gyűrű a tartályt is, erre ha darálni próbáltam csak forgatta a kávé szemeket, de nem jött ki belőle semmi. Most 6 alátéttel ad a kotyogóshoz jó őrleményt, de ez így nem ok.Egy kép ebből a topikból:

-
Deer76
aktív tag
válasz
SlayerSub
üzenetére
Én is ráteszem a beállítógyűrűt, majd eltekerem 25-ig, (nem nyomom le a reteszelőgombot), ráteszem a babtartályt, ahogy lehet, majd ha már eltekerem a beállítógyűrűt, a tartály beugrik a helyére, utána egyenletesen durvára darál 1 fokozaton.
(Nem értem, hogy ha ennyire nehézkes jól összerakni, miért nem írnak erről a kézikönyvben?)
-
Deer76
aktív tag
Én is egy Graef CM 702-t kaptam karácsonyra. Igaz nekem csak Brikkához/kotyogóshoz lesz. Valaki tudja, melyik fokozatra érdemes állítani? Valamint nincs hozzá tisztító kefém, hol lehet szerezni? A gyártó oldalán külön nincs. (Az örlő használt, de jó állapotú.)
-
Deer76
aktív tag
Ma kipróbáltam a PY féle Locavora blendet Brikkában és ízlett. Van egy kellemes mellékíze, amit nem tudtam még azonosítani, maga a kávé elég olaszos.
-
Deer76
aktív tag
Ha a Hario Skerton mellett szeretnék egy elektromos kávédarálót, Brikka mellé melyiket ajánljátok? (Pl. Delonghi KG 89?).
-
Deer76
aktív tag
Ha valakinek van tapasztalata: a rozsdamentes acél Bialetti Kitty (4 személyes) kotyogóm csak hígabb kávét tud készíteni, nem lesz olyan, mint az alumíniumban. Gondolkodom, hogy cseréljem-e le inkább Moka Expressre. Van valakinek tapasztalata? Nem tudom magam rávenni a 4 személyes Brikkára, mert túl sok kávét kér (250g kávé kb. 10 napra elég) és max. 2 személyre lenne jó. (Egy főre van 2 személyes Brikka itthon.)
-
Deer76
aktív tag
Van egy 4 személyes rozsdamentes acél Bialetti Kitty kotyogóm. Ha ebben főzöm a kávét, híg lesz (szemben az alumínium főzőkkel (beleértve a Brikkát is)). Máshogy kell benne kávé főzni? Itt is melegítem a vizet, majd utána teszem be az őrleményt (nem tömörítve) és főzöm le.
-
Deer76
aktív tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Köszi, ismerem őket, de nem tudom van-e brikkába való kávéjuk.
Közben rendeltem Indiai Monsooned Malabart a Kapuczínertől. (Tőlük legutóbb Indonéz Gayot ittam és amit most: Mexikói Chiapas Tapachula. Ezeket ismeritek?)
Libretom: én még nem ittam savanyú Brazil Santost (több pörkölőből is volt), sőt egyik legjobban bevált kávé, mivel kesernyés se nagyon lesz (sima kotyogó ill. brikka).
-
Deer76
aktív tag
Szegeden melyik kávézóban lehet jó szemes kávét is venni?
-
Deer76
aktív tag
válasz
Kapucziner1
üzenetére
Köszi, így már világos, tehát arabicához képest erős.
-
Deer76
aktív tag
Megkóstoltam brikkában az általatok javasolt Indiai Monsooned Malabar kávét. Azt kell mondjam ízlik, kellemes, kicsit selymes, nem savanyú ízvilág. Amit nem értek, hogy a Kapuczíner oldalán magas koffeintartalmat ír, viszont ez arabica kávé. Mennyire lehet magas a koffeintartalma?
-
Deer76
aktív tag
válasz
üzenetére
Nem próbáltam, közepes pörkölésű kávékat veszek, az a javaslat.
Csak annyit írtam, hogy a száraz feldolgozású Yrgachaffe mindig hozta azt a fajta jellegzetes gyümölcsízt, amit eddig más kávénál nem tapasztaltam. A mosott Yrga is savanykás volt nekem, de van akinek az ízlett (Gaggia Babyben főzve.) -
Deer76
aktív tag
Köszönöm. PY Choco Madness valahogy nem volt az igazi. Száraz feldolgozású kávé legyen és nem túl magas koffein tartalomú (robusztás blendeket egyelőre hanyagoljuk, ha elfogy a mostani.)
(Gyümölcs ízben eddig a száraz feldolgozású Yrgachaffe vitte a pálmát.)
A Brazil Santost csak próbaképp vettem, mert olcsó, de meglepő módon kevésbé keserű és kellemes ízjegyeket produkál kotyogósban, pedig inkább blendekben szeretik. -
Deer76
aktív tag
Kotyogóban, brikkában bejött nekünk a Brazil Santos. Tudtok ajánlani hasonló arabica kávét? Édes, csokis vonal.
-
Deer76
aktív tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Köszönöm a választ, ezeket felírtam. Majd ki is próbálom/próbáljuk.

Amúgy a Kék Elefántban is ittam savanyút, de az nem tudom melyik volt.
Az AVX Gold blendnél félreérthető voltam, úgy értettem, hogy volt némi gyümölcsös beütése (nem savanyú), de a Yrgachaffé teljesen az.Ruandaiból melyiket?
-
Deer76
aktív tag
Sziasztok!
Pár hónapja találkoztam először az etióp Yrgachafféval. Ez volt az első és eddig egyetlen kávé, aminél megtapasztaltam az igazi gyümölcsös ízt (gyümölcsösebb kávét ittam már (pl AVX Gold Blend), de ennél eléggé kijön). Sógorom Gaggia Baby Twinjében készült először, de a mezei kotyogósomban és a brikkámban is hozta ezt az ízt, nyilván picit másképp. (Többféle pörkölőből is ittam és mind finom volt (Kapuczíner, Beanlight, AVX)). Mivel előtte gyümölcsös ízű kávéknál csak savanyú ízt éreztem felkapott kávézókban is, ezért meglepett a dolog. Kérdésem, tudtok-e hasonló kávéfajtát ajánlani?
Alapból a csokis kávékat szeretem és nincs bajom a robusztával sem. -
Deer76
aktív tag
Mostantól a Szegedi Mediamarktban is kaphatók AVX kávék. A kínálat folyamatosan bővülni és változni fog. Hétfői pörkölésűek a kávék.

Tud valaki Brikkába/kotyogósba ajánlani AVX kávékat?
-
Deer76
aktív tag
A PY féle Yellow Bourbon hogy muzsikál brikkában?
-
Deer76
aktív tag
Megjött a 2 személyes brikka. Most sárga Tschiboval járatom be. Még ezt a kávét is cremával főzte le. ☺
-
Deer76
aktív tag
válasz
sortiefish
üzenetére
Sógorom megvette ezt, úgy tűnik tényleg vatta új, de nincs tamper. Mekkora kell hozzá?
-
Deer76
aktív tag
Bialetti márkájú cuccokat honnan érdemes rendelni?
-
Deer76
aktív tag
válasz
Sinisi
üzenetére
Nálunk mindig csak egyféle kávé van. Így nem szoktam keverészni, igaz nemrég kezdtem el a szemes kávéval való kávézást, hiszen még csak másfél hónapja van darálóm. Az tény, hogy sokkal jobb.
Sógorom vett egy Graef darálót (CM 702) azt próbálgatja most Lidl Bellarom Bio szemes kávéval.
Brikkával készítette el, ilyen lett:
-
Deer76
aktív tag
válasz
Sinisi
üzenetére
Köszönöm, csak arra voltam kíváncsi, hogy előjöhet-e kotyogósban ez az édesebb, tejcsokis ízvilág? Elég drága kávé csak úgy próbálgatni.

Sinisi: pont veled konzultáltunk arról, hogy kijön kotyogósban a különbség, de persze nem lesz olyan, mint az eszpresszó. Azóta milyen kávékat készítesz? Lehet, hogy a PY Get up!, bár finom, de talán kotyogóban már elég erős, ezért pl a Pacificcafé Rome Espresso helyett kevesebb robuszta százalékkal rendelkező kávét nézek majd, lehet, hogy a következő próba a Palermo aranya lesz.
-
Deer76
aktív tag
Ezt szerintetek érdemes volna kipróbálni kotyogósban vagy túl drága ahhoz?
https://www.kapucziner.hu/martinique-arabica-kave

-
Deer76
aktív tag
válasz
Sinisi
üzenetére
A kotyogós az nekem van. Majd a vacak kis 1 személyest akarom valami Bialettire lecserélni. Lehet nem Brikkára, hanem Mokkára. Sógoromnak van 4 személyes Brikkája, de indukciós tűzhelyen nem tudja használni és venni akar egy normális kávéfőzőt. (A mostani egy Hausmeister azt hiszem.)
-
Deer76
aktív tag
válasz
sortiefish
üzenetére
Sógorom felvette a kapcsolatot az eladóval, meglátjuk mi lesz. Ha azt mondjátok jól jár vele, akkor rendben.
Köszönöm a tippeket.
(Darálóból majd újat vesz, Graef-et). -
Deer76
aktív tag
válasz
sortiefish
üzenetére
Köszönöm a válaszokat, ha tudtok jó gépet, írjatok. Kb max. eddig az ársávig (max 70k, de inkább alatta).
-
Deer76
aktív tag
Sógorom kérdése:
Milyen ötlet kávégépet nézni Ebayen?! Nagy rizikó rendelni 20 - 30 e Ft értékben egy Gaggia Classicot, majd 15 e Ft -ért felújítani? Felújítatni hol lehet?Esetleg tud valaki eladót, ami jó?
-
Deer76
aktív tag
válasz
üzenetére
Erre még emlékszem gyerekkoromból.
Igen, ez hozzátartozott az ABC-khez. De nem feltétlenül idősekre gondoltam, sógorom, aki nálam majd egy tízessel fiatalabb, is az Omniát preferálta.ronin s8: a nyugdíjas állással semmi gond nem lenne, ha valaki jól dolgozik, csak manapság már ciki egy helyen sokáig dolgozni. De őszintén szólva én sem vagyok az 5-évente-munkahelyet-váltok típus.
-
Deer76
aktív tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Tényleg, miért ragadtak le az emberek az Omniánál? Nálunk is csak az volt kávé, amit mindenki inni akart, bár csak savanyú lé lett kotyeszban. Utána vettem darálót, azóta elismerték, hogy finom kávét főzök a frissen pörkölt szemes kávéból. Én csak napi egyet iszom, de igényem volt jó ízű kávéra.
-
Deer76
aktív tag
Jó reggelt! Ma különösen finom lett a Get up!. Létezik, hogy kell a frissen őrölt kávéknak 1 hét, hogy jobban kijöjjenek az ízek? De lehet, hogy csak annyi az egész, hogy most a szűrőt nem kocogtattam, csak simán késsel elsimítottam az őrleményt a peremig. Bár a kotyogós talán nem ennyire érzékeny.
Esztergomban melyik kávézó ajánlott?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- EAFC 26
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest