Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beleriand72
tag
Sziasztok. A képen GC ipari és IMS felsőszűrő. 2 kérdésem: felsőszűrő pucolásnál vártok vele eddig az állapotig vagy azért ennél kicsit sűrűbben javasolt a tisztítás (ez az állapot kb egy-másfél hónap, 50-70 dupla). Most találtam meg a fiók alján az IMS-t, gondoltam kipróbálom. Mi az alapvető különbség a 2 végeredmény között? Én úgy látom, amikor vizet engedek át talán nagyobb mennyiség jön a szélek közelében. Első kávé mennyiségben több lett, tehát a daráláson lehet kicsit finomítani, utána tudok nyilatkozni a csatornásodásról. A pogácsán sokminden nem látszódik, kicsit pocsolyás lett a teteje, de kiütve elég egységes. Nyitott karral figyeltem, kicsit határozottabban indult a lefolyás a szélekről.
Mindez annak tudható be, hogy az ipari széle külön meg van erősítve, ezáltal jobban hozzászorul a vízterítőhöz, míg a sima IMS a nyomás hatására a széleknél egy kicsit "elengedhet"?
Várom a Ti tapasztalataitokat is, köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Elektronet Zrt. (internet, kábelTV, telefon)
- Politikai mémek
- Villanyszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Vigneau interaktív lokálblogja
- World of Tanks - OFF topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 RC drón szett - megkímélt állapotban, garanciával (2)
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- Casio G Shock Gpr H-1000
- DJI Air 2s drón RC szett újszerű állapotban, két akkuval és DJI RC-RM330 távirányítóval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest