Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubabela
senior tag
Hústű a wdt-hez (átkavargatni az őrleményt) tejfölös vagy joghurtos pohár pedig azért fog kelleni, hogy kevergetés közben ne hulljon ki
(levágva belőle egyfajta szűrőmagasítóként is szolgál, persze van elegánsabb megoldás is, de ez a legegyszerűbb és a legolcsóbb) Az 58mm a szabvány, de a kosár maga nagyobb. Típustól függően lehet akár 58,7 mm is. Én azt javaslom, hogy a szimpla kosarat hanyagold amíg bele nem jössz (utána meg azért nem fog kelleni mert kevesled majd, persze nem mindenkire igaz ez). Kosár témában nehéz tanácsot adni, rengeteg féle van, a keresőbe beírva a vst, ims vagy reneka szavakat tudsz olvasgatni kicsit. Nekem nincs kedvencem, talán kicsit a reneka, de van mellette vst-m is, de a gyárival is lehet jókat húzni. Izlés, kisérletező kedv és pénztárca kérdése. Ki kell tapasztalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI RC2 drón távirányító
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(levágva belőle egyfajta szűrőmagasítóként is szolgál, persze van elegánsabb megoldás is, de ez a legegyszerűbb és a legolcsóbb) Az 58mm a szabvány, de a kosár maga nagyobb. Típustól függően lehet akár 58,7 mm is. Én azt javaslom, hogy a szimpla kosarat hanyagold amíg bele nem jössz (utána meg azért nem fog kelleni mert kevesled majd, persze nem mindenkire igaz ez). Kosár témában nehéz tanácsot adni, rengeteg féle van, a keresőbe beírva a vst, ims vagy reneka szavakat tudsz olvasgatni kicsit. Nekem nincs kedvencem, talán kicsit a reneka, de van mellette vst-m is, de a gyárival is lehet jókat húzni. Izlés, kisérletező kedv és pénztárca kérdése. Ki kell tapasztalni.