- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab001
tag
Azért alapvető fogalmakkal már tisztában vagyok, ilyen a csatornásodás is. De azért köszi! 🙂
Egyébként ezt a gondolatot tovább boncolgatva... Milyen lenne egy dupla kosárral megegyező geometriájú, de annál lényegesen alacsonyabb profilú szimpla kosár, amibe mondjuk 8-9gr örlemény fér? Ennek mi lehet a hátulütője? Mitől nem viselkedne ugyanúgy, mint a dupla kosárral?
Egyébként a másik gondolatodra reagálva, azért a sötétebb pörkölés és a szénné égetés között van némi különbség szerintem... Nem gondolom, hogy egy klasszikusan sötétebbre pörkölt kávé eleve szar lenne... Legalábbis nem hasonlítanám egy bolti, döglött kávéhoz... De nyilván különbözőek vagyunk, ízlések és pofonok... Szóval azt elfogadom, ha nem szereti valaki, de úgy gondolom, attól lehet az még jó kávé.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- HP EliteBook 840 G9 12. gen i7, 32GB DDR5, érintőkijelző, prémium üzleti laptop!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest