Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fragola.6035
aktív tag
válasz
csab001
üzenetére
Klasszik pörkölésnél még akár jó eredményt is adhat a szimpla LM. Jól lepihentetett PY Spicyval is egészen jó, de újhullámossal, pl. CasMoval még nem nagyon tudtam beállítani, hogy jó legyen. Kivéve talán egy-kettőt, mint pl. volt nemrég egy panamai, az egészen jól oldódott szimpláva is, vagy a braziljuk is elmegy szimplával.
Az IMS Single nekem egyáltalán nem jött be, pár hete kaptam egyet kölcsön. Eléggé keserű ízeket hoz, pedig próbáltam több darálóval is. De még nem adtam fel. Most van itt pár hétig egy Mythos 1 és EK is, azzal is rápróbálok. A másik gond vele, hogy tömörítéskor könnyen elmozdul az őrlemény pogácsa, csak Palmtamppal lehet normálisan használni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mazda topik
- Hobby rádiós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest