- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sortiefish
tag
válasz
Toobee
üzenetére
Ilyen napi használat mellett ami majd lesz még több is biztos nem lesz gond, hogy tartályból használjátok és még a kávéfajtákat is elég gyakran váltogathatjátok majd. Előbb vagy utóbb úgysem fogja senki használni az automatát legfeljebb te unod majd meg az állandó kávéfőzést meg a sok túlórát, hogy utolérd magadat a munkában is.

Nem látni a vonalat, de teljesen feltölteném napi jelleggel, hogy minél kevesebb legyen benne a levegő bár nem tudom, hogy ez mennyit számít. Ugyan némi tapasztalatom már lett itthon is a babok tárolásával kapcsolatban ilyen rövid idő alatt is amin meg is lepődtem és elvileg sokat számíthat.
Majd arra szoktasd rá a kollégákat, hogy néha a mosogatásban és a gép tisztán tartásában vállaljanak szerepet már aki nem hajlandó megtanulni a karost használni.
Az atomot amúgy én is kinéztem, hogy itthonra szívesen látnék majd valamikor egyet a GC-t azt nem szívesen cserélném le nyilván a pénz miatt is, de később majd egy jó daráló vagy egy Atom jó volna erősítésnek.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest