Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sortiefish
tag
válasz
Toobee
üzenetére
Ilyen napi használat mellett ami majd lesz még több is biztos nem lesz gond, hogy tartályból használjátok és még a kávéfajtákat is elég gyakran váltogathatjátok majd. Előbb vagy utóbb úgysem fogja senki használni az automatát legfeljebb te unod majd meg az állandó kávéfőzést meg a sok túlórát, hogy utolérd magadat a munkában is.

Nem látni a vonalat, de teljesen feltölteném napi jelleggel, hogy minél kevesebb legyen benne a levegő bár nem tudom, hogy ez mennyit számít. Ugyan némi tapasztalatom már lett itthon is a babok tárolásával kapcsolatban ilyen rövid idő alatt is amin meg is lepődtem és elvileg sokat számíthat.
Majd arra szoktasd rá a kollégákat, hogy néha a mosogatásban és a gép tisztán tartásában vállaljanak szerepet már aki nem hajlandó megtanulni a karost használni.
Az atomot amúgy én is kinéztem, hogy itthonra szívesen látnék majd valamikor egyet a GC-t azt nem szívesen cserélném le nyilván a pénz miatt is, de később majd egy jó daráló vagy egy Atom jó volna erősítésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Videó stream letöltése
- Nintendo Switch 2
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Robore Ur30 evezőgép - 50% kedvezménnyel
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest