- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljoc
tag
Megvettem Tobee-tól a piros Magister ES40-et, egy ismerős pont keresett valami kis büfébe gépet, gondoltam jó lesz oda. Mikor jött érte, ránéz a pörkölőgépre: "jé, ez ugyanaz a dizájn, mint a kávéfőző".
Bakker, és tényleg! :-) /mondtam neki ha nem fog menni a vállalkozás, akkor azonnal hozza vissza, de azt sem bánom ha el sem viszi/
Amúgy tök jó kis masina, nyugodt, nem égeti a kávét, talán még picit alul is lövi ha sok csapolás megy egymás után. Két napig próbálgattam, az első random húzás ilyen lett vele, mint a képen. Jól járt volna vele ha megveszi valaki innen a fórumról akár otthonra is, kép alapján nem volt túl kívánatos jelenség, de élőben ez a piros/inox kombináció nagyon jól festett, főleg a pörigép mellett!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Pixel 7a Dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest