Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
miért, a rome omnia kategória? két olyan kávé, amit én nem tudok élvezettel fogyasztani a robuszta miatt. hogy mi zavar a robusztában? hát, a mocsári és földes illat, amitől az ízben sem tudok elvonatkoztatni. ha nagyon tornázik vele az ember, nem ihatatlan, hanem "csokis", de éppenséggel nem ízlik, van elég arabica, ami szintén csokis és nincsenek ott a zavaró jegyek.
hát, ennyi. van, akit nem zavar, van, akit igen. és azt hiszem, nem én leszek az egyetlen, akit igen, pláne nem a kávébuzi topikok közönségéből. sőt.
(és még mindig azt mondom én is, hogy ez még a jobbik robuszta. de az én ízlésem ezt sem veszi be, mást szeretek a kávéban)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest