- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Kingston A400 - SATAFIRM S11 probléma megoldása.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
Tegnap úgy döntöttem,hogy letekerem a szűrőtartóról a kettes kifolyót,mivel rá volt rohadva és meg is akartam tisztítani meg ha vennék egyes kiömlőt,akkor ugye jó lenne cserélgetni is.
Szóval sehogy sem akart lejönni, fél óra szarakodás után sikerült, törölközővel becsavartam és egy csőfogóval nagy nehezen le tudtam tekerni.
Persze a fogás miatt a festék is lejött róla meg meg is lett karcolászva a kifolyó.
Na szóval vissza is tekertem tisztítás után, viszont nem áll jól,mert ott szorul ahol kellene, nem abban az állásban.
Így most ha azt akarom hogy derékszögben legyen a szűrőtartó nyelével,akkor tök laza az egész mozog jobbra-balra.
A kérdésem hogy mivel tudnám megfogatni,hogy korábban szoruljon?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest