Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
Srácok segítségre lenne szükségem.
Tegnap szétkaptam a Graef cm800-at,hogy kitakarítsam, persze semmi értelme nem volt, hisz 3 napos, de úgy voltam vele miért ne.
Szóval semmi mást nem csináltam csak levettem a kávé tartót, kivettem belőle a közepén azt a kis lyukas valamit meg levettem azt a részt amit tekerni kell a finomság végett.
Kitakarítottam a dolgokat és visszatettem rá a tekerős részt meg bele azt a lyukas valamit és a kávétartót.
A probléma az, hogy azóta gyakorlatilag rosszul darált, most próbáltam reggel és egyből láttam hogy tök durvára darálta meg a kávét.
Párszor szétkaptam meg össze és nem változott semmi.
Az eddigi 9-10-es finomságon tök durva a darálmány és ha levettem a teljesen finomra,akkor már semmit sem darált, benne maradt a tetején minden babszem.
Most megint szétkaptam és teljesen ki is porszívóztam,de azóta nem indítottam be,mert már így is vagy 4-5 kávényi kávét dobtam ki a kukába csak emiatt.
Nem tudom mit csinálok rosszul, elvileg egyértelműnek kellene lennie hogy hogyan rakom össze,de valami mégsem kóser és kezdek ideges, frusztrált lenni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest