Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mutyi

senior tag

Srácok segítségre lenne szükségem.
    Tegnap szétkaptam a Graef cm800-at,hogy kitakarítsam, persze semmi értelme nem volt, hisz 3 napos, de úgy voltam vele miért ne.
    Szóval semmi mást nem csináltam csak levettem a kávé tartót, kivettem belőle a közepén azt a kis lyukas valamit meg levettem azt a részt amit tekerni kell a finomság végett.
    Kitakarítottam a dolgokat és visszatettem rá a tekerős részt meg bele azt a lyukas valamit és a kávétartót.
    A probléma az, hogy azóta gyakorlatilag rosszul darált, most próbáltam reggel és egyből láttam hogy tök durvára darálta meg a kávét.
    Párszor szétkaptam meg össze és nem változott semmi.
    Az eddigi 9-10-es finomságon tök durva a darálmány és ha levettem a teljesen finomra,akkor már semmit sem darált, benne maradt a tetején minden babszem.
    Most megint szétkaptam és teljesen ki is porszívóztam,de azóta nem indítottam be,mert már így is vagy 4-5 kávényi kávét dobtam ki a kukába csak emiatt.
    Nem tudom mit csinálok rosszul, elvileg egyértelműnek kellene lennie hogy hogyan rakom össze,de valami mégsem kóser és kezdek ideges, frusztrált lenni.

Új hozzászólás Aktív témák