- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Ajánlani nem mernék olyat amit nem próbáltam... Nekem még megvan a régi Krups XP5280 gépen és elégedett voltam vele...
A mostani igen drága gépem nem sokkal jobb kávét készít, ha a darálást leszámítjuk... Vannak ajánlott, bevált típusok, melyeket én nem próbáltam...
Ha érdekel a kávé, úgy általában, egész jó írásokat olvashatsz ezen az oldalon! Még gépeket is ajánlanak... Ami biztos, hogy minden gépnél és kávánál rá kell jönni, hogyan lehet elérni a legjobb eredményt... Ezért ha egy gépből rossz kávával kínálnak, még nem biztos, hogy a gép a rossz... Milyen darálást szeret, mennyit tegyek bele, mennyire tömörítsem és milyen vízmennyiség menjen át rajta... Ami még érdekes lehet, hogy inkább azokra a véleményekre hagyatkozz akik espresso kedvelőek, mert vicces lenne ha borszakértőnek vallaná magát az aki kólával issza a bort... Vagy épp egy nescafé nyelő azt mondaná a kiváló esperessodra, hogy "fúj, hát ez nagyon keserű, hogy lehet ezt a mérget meginni!"
(volt rá példa...
)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone 14 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4606, 100% AKKSI
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)