Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
skoda12
üzenetére
Szkeptikus vagyok azzal az oldallal. Kicsit az az érzésem, hogy inkább azok írnak oda, akik el akarják panaszolni a bánatukat. Én kevesebb, mint 5 év tapasztalattal az említett sáv felett keresek és már tavaly is hívtak volna vidékre(!) br750-ért, pár hónapig lakhatási támogatással megtoldva. Igaz, én aránylag vállalhatóan tudok kommunikálni, akár angolul is. Sokaknál viszont nagyon hiányzik az idegen nyelv tudása, ennek hiányában érthető, hogy nem kapnak értelmes fizetést. Szakmailag is elég híg a felhozatal (akár ha csak a kollégáim között körbenézek). Abban viszont egyet értek, hogy a fizu sávok alig-alig emelkedtek az elmúlt években.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Peugeot, Citroën topik
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G SM-S918B/DS 12GB 512GB Phantom Black Gyári független Garancia Dodozában
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest