Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
skoda12
üzenetére
Szkeptikus vagyok azzal az oldallal. Kicsit az az érzésem, hogy inkább azok írnak oda, akik el akarják panaszolni a bánatukat. Én kevesebb, mint 5 év tapasztalattal az említett sáv felett keresek és már tavaly is hívtak volna vidékre(!) br750-ért, pár hónapig lakhatási támogatással megtoldva. Igaz, én aránylag vállalhatóan tudok kommunikálni, akár angolul is. Sokaknál viszont nagyon hiányzik az idegen nyelv tudása, ennek hiányában érthető, hogy nem kapnak értelmes fizetést. Szakmailag is elég híg a felhozatal (akár ha csak a kollégáim között körbenézek). Abban viszont egyet értek, hogy a fizu sávok alig-alig emelkedtek az elmúlt években.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest