Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bilimbalam
tag
válasz
Pfiucska
üzenetére
Ez szerintem rohadt jó bér!
Tesóm 30 éves, 6 év releváns tapasztalattal most kap nettó 500-at mérnökként budapesten, és nem a butábbak, munkakerülők vagy életképtelenek közé tartozik. Néha sírhatnéka hogy ezért kel fel minden nap….
Ahogy meséli, meg ahogy én is tapasztalom, mindig van legalább egy szolgalekű barom aki ingyen túlórázik meg dolgozik éjjel, mert azt hiszi ettől lesz majd promotálva… És amikor 10 év után kap plusz 100k-t havonta, akkor elégedetten tekintenek vissza, hogy beérett a kemény munka gyümölcse…….
Amíg vannak ilyenek, addig sosem lesz normális fizu. Te viszont szerintem irtó szerencsés vagy a netto 400-zal. Én 3 éve kaptam ennyit 5 év után itsként…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Arc Raiders
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest