Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Bóbitatáncol
üzenetére
kexksz: Koszi, akkor inkabb a minimalis recruiteres kapcsolat es a summary hianya.
Bobitatancol: En inkabb azt nem latom, ahol nem tervezne'k elore hogy a mar nem csak senior hanem idosebb is developert toljak people manager iranyaba. Agyrem. Jo, mar kezdek megbaratkozni a gondolattal (irtak itt paran), hogy van aki nem annyira szeret x ev utan is programozni es valtana, de az egy teljesen mas szakma, nem ertem miert eroltetik kb. mindenkire, ha nem akarja akkor is. Van olyan pelda a kozvetlen kornyezetemben, hogy raeroltettek, valtott szakmaiba, o hat van neki pm multja akkor ha atigazolt a fonok akkor nincs mas lehetoseg vallalja el a csoportvezetest "atmenetileg", aztan mikor mar me'g egy fokot (plusz akarhany embert) toltak volna ra akkor fogta magat ujra tavozott egy technikai helyre. En mazlista vagyok, mert eddig nincs people manager multam igy hatekonyan tudok tiltakozni... meg minden cegnel ezt jo elore lefektetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fogyjunk le!
- Crimson Desert
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest