Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14018) Lifer092


Lifer092
senior tag

Szánalmas az ügyintézés itt... Egyszerűen katasztrofális. Már kb. negyedjére buszozom be az NKH-hoz, hogy kiadják azt a szerencsétlen vizsga igazolást, amiről nem is kapok papírt mert már elektronikus. Csak azért menjek be, hogy lefénymásolja az iskolai bizonyítványomat. - Vagy nem volt ügyfélfogadás, vagy nem voltak nyitva. Ugyanis a weboldalukról néztem az ügyfélfogadási időt, ott ma is 8-tól van 16-ig, bementem, hozzáteszem melóból, odaérek és akkor látom hogy hát bizony 13-tól vannak 16-ig. Szánalmasnak tartom hogy egy állami intézmény saját weboldalán tévesen (vagyis gondolom én, régebbi) ügyfélfogadási idők szerepelnek.

- Ma felhívom az illetékes vezetőt, és megkérdezem hogy ugyan faxolva jó -e elküldeni a fénymásolatot, mert ha egy mód van rá, nem nagyon szeretnék hatodjára is bebuszozni (lehet hogy feleslegesen), plusz gyalogolni 1 órát, egy fénymásolat, meg egy Köszönöm! Viszlát! miatt. - Az itteni okmányirodás nő sem értette hogy mi a bánatnak kell ezért személyesen megjelenni, mikor az igazolást már elektronikusan töltik fel, úgysem kapnék semmi papírt. Na mindegy, ma telefonálgatok egy sort, mert ma elegem lett ezekből itt. :((( :((( :W

Nem elég hogy az ember kifizet egy rahedli pénzt mindennel együtt, még a kiadással, ügyintézéssel is szívatják az embereket.... Legalábbis engem.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.