Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
laychi
veterán
-
-
haly
őstag
válasz
peu407
üzenetére
1.1V esélytelen 4.5GHz-nél. 1.15V-1.2V között lesz, de talán egy picivel több is. Attól függ meddig skálázódik jól. Nekem pont 4.5GHz-ig jó a skálázódás (kb minden 100MHz után kér 0.040-50V-ot.), utána eldobja az agyát. 4.7GHz-hez például 1.472V kell, ami baromi sok. 1 órát mertem így használni össz-vissz.

LamaCube: Amúgy a LinX az nem AVX-es, így a teszt értelmetlen, mert stabilitásra ugye játékot használunk, hőmérsékletre meg AVX LinX-et. Töltsd le ezt.
Ezzel olyan 100 körüli GFlops értékeket fogsz kapni, nem pedig 60-at, ahogy a képen is látszik.
Arra készülj viszont, hogy a hőmérséklet meg fog ugrani úgy 10 fokkal a teszt alatt. -
monosz
őstag
válasz
peu407
üzenetére
Ez tényleg,viszonylag okés,de ahogy Asbee is kérdezte,megálja játékok alatt is?
De ha tolsz egy 3DMark 11-et,akkor kiderül hogy stabil-e.
Nekem anno 4,7Ghz.1,23V és 82 fok volt a legmagasabb mért hőfok,LinX alatt de jött a többi stabilitas teszt is: (3DMark11,Bf3,Crysis3).Ha ezekkel is pöpec,akkor mondhatod hogy stabil.
Egyébként,jó féle proci. -
bombibmw
veterán
-
trialboj
őstag
válasz
peu407
üzenetére
Kicsit utána néztem, és a legtöbben azt ajánlják, hogy ha van ilyen lehetőséget HT kapcsold ki, mivel lassítja a render időt.
Ez most azt jelenti, hogy jobban vagy nagyjából ugyan annyira érné meg 3570-t venni mint 3770-et?
mit jelent az h kiváló példány, jól bírta az OC-t?
Tudom, hogy ez másik témához tartozik, de csak a végső összeg belövése érdekében kérdezném, hogy egy ilyen procihoz elég egy visszafogottabb 20-25k ft os alaplap?
-
Asbee
veterán
válasz
peu407
üzenetére
Az a baj még mindig nem érted miről volt szó. Leírom neked utoljára olvasd el akár többször is. ST05 kolléga megkérdezte a HT ON valóban jobban fűt-e mint a HT OFF. Mi pedig csináltunk 1-2 mérést, hogy a HT ON jobban fűt. A többit ti magyarázzátok bele. Ennyi volt a mi célunk, nem volt itt semmi összehasonlítás, csupán ennyivel lehet melegebb egy i7 ht bekapcsal.
-
-
bandika0626
senior tag
válasz
peu407
üzenetére
Mivel nem sima konvertálásról van szó nálam hanem a videóban képzaj csökkentés meg élesség esetleg színkorrekció is van ezért biztosan jobban jövök ki belőle mint most. Mivel ez a féle videófeldolgozás szerintem megfelel a renderelésnek így szerintem úgy 20% körüli gyorsulást ki lehet hozni. Hiába húznám agyon a mostani procimat 4.2-4.3 fölött már nem hoz számottevő gyorsulást.
-
hitman,
őstag
válasz
peu407
üzenetére
1,2v-on nem jön be a 4500mhz-en a win
Most 4200-on teszteltem meg nézegettem úgy működött és elég jelentős fps növekedés lett crysis alatt.
Valahogy a 4500mhz-et ki szeretném sajtolni. Ha az meglenne nem nyúlnék semmihez a továbbiakban.
Mennyit merjek adni neki a 4500-hoz?
Hőfokban még jó vagyok. Most terhelve 60 fok körül van.
-
daveoff
veterán
-
-
szeva000
addikt
válasz
peu407
üzenetére
Az akkor nem egy óriási brobléma..
Mondjuk,ha kifogok egy olyat,mint a mostani q9550-em,hogy alapfeszen elindult 4GHz-en,akkor elégedett leszek.Mondjuk számomra csak a kíváncsiság a tuning határa,utána visszábbveszem valamennyit és úgy marad....Soha nem lesz a határon az bizta. -
ffodi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De, majd megírja 

Az is valami! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nálam ez az érték 1.3060V.
Lehet hogy ezért kér nálam 1.230V-ot(Fix beállítás) 4.2Ghz-hez?