Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hellboy0415
aktív tag
Hali minden zseninek. Szerintetek érdemes kupak javítást eszközölni egy i5 3570k procin tuning előtt? Vízzel van hűtve, Ha igen akkor tud valaki olyan személyt aki meg tudná csinálni? Köszönöm.
Samsung S20 ULTRA
-
hellboy0415
aktív tag
-
hellboy0415
aktív tag
Hali mesterek. Szerintetek milyen atz AC MX 4-es paszta? Érdemes kupak javítás után azt használni?
Samsung S20 ULTRA
-
hellboy0415
aktív tag
válasz Gtaati #19581 üzenetére
..nem akarok értetlenkedni de a sima 3570 is megy 4.8 Ghz-et? Annak nem 3.8 a plafon? Mintha nekem úgy rémlene az szorzó záras??? Vagy ha tévedek akkor bocsi. Sajna én nem esem bele az átlag felhasználók körébe. vízhűtés meg minden más ami kell. még a vga is vizezve van nehogy melege legyen szegénynek. Engem csak az zavar, hogy még a víz sem képes ezt a szarul pasztázott valami kordában tartani. én az ultrát vettem mert azt könnyebb szét kenni.
[ Szerkesztve ]
Samsung S20 ULTRA
-
hellboy0415
aktív tag
Hali. Csak gondoltam gyors be kukkantok és köszönök a mestereknek. Szép estét és magas órajeleket
Samsung S20 ULTRA
-
hellboy0415
aktív tag
Tiszteletem uraim. A mai napon meg érkezett a Coollaboratory Liquid Ultra és lehet, hogy holnap le is pattintom a kupakot az én kis procimról. Lehet nagyon drágán vettem? Szerintetek? ITT VETTEM Én vettem meg az uccsó darabot.
[ Szerkesztve ]
Samsung S20 ULTRA
-
hellboy0415
aktív tag
Hali. a kérdésem az lenne, hogy mitől van az, hogy a procim tuning közben szépen megy 4.3 ghz-en fesz emelés nélkül de mikor 4.4 vagy 4.5-öt szeretném be lőni kék képernyő. Lehet, hogy ott már fesz emelés kell neki? A proci egy i5 3570k
[ Szerkesztve ]
Samsung S20 ULTRA
-
hellboy0415
aktív tag
válasz rayoliviero #19650 üzenetére
Nekem is ilyen van és ezzel minden pörgősebb...
Samsung S20 ULTRA
-
hellboy0415
aktív tag
válasz rayoliviero #19653 üzenetére
Neked már le van szedve a kupak és van alatta paszta cserélve? Hidd el nagyon megéri 20-23 fok javulás terhelés alatt. Mármint minuszba...
Samsung S20 ULTRA
-
hellboy0415
aktív tag
-
hellboy0415
aktív tag
Hali mindenkinek. Érdekes dolog ez a kupaktalanítás.. Speckó én magamna szedtem le egy i5 3570k-rol és bizony megérte a sok para.. -20 minimum amivel jobb lesz.
Samsung S20 ULTRA
-
hellboy0415
aktív tag
Kicsit meg gyepáltam a procimat és az szerintetek jó ha 10 LinX után a víz 24.3 fokos? Lehetséges ez? A proci 4.3Ghz-en ment.
Samsung S20 ULTRA
-
hellboy0415
aktív tag
Szép estét mindenkinek és magas órajelek mellett hideg magokat.
Samsung S20 ULTRA
-
hellboy0415
aktív tag
Figyi sajna vannak gyengébb darabok és szerintem ne add el még korai lenne. Az én 3570k az pl: 4.3Ghz-en max 51 fokos.Gyepálhatom Linx-el AIDA 64-el vagy bármi mással nem melegszik jobban. Hála a LIQUID ULTRA pasztának. Még egy kis feszt....had pörögjön az a bitang...
[ Szerkesztve ]
Samsung S20 ULTRA
-
hellboy0415
aktív tag
Hali. Neked is olyan procid van mint nekem ugye? Neked 4.5-ghz-en kell offsetben feszt pakolni vagy megy magától?
Samsung S20 ULTRA
-
hellboy0415
aktív tag
válasz FuRiONight #20064 üzenetére
Ivy.. 3570k Asrock Fatality Z68 Profesional Gen 3
FuRiONight (#20064) Újabb és sokkal melegedősebb mert vacak a hővezető paszta a kupak alatt.
[ Szerkesztve ]
Samsung S20 ULTRA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Formula-1
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11