Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
04ahgy
nagyúr
A te procid nagyon kis szivárgású (magas feszt kér, kis melegedése van). Esetleg valakivel elcserélheted, akinek HTPC-be, vagy kisfogyasztású gépbe kell, mert ezek némileg kevesebbet kajálnak wattban is. (Tehát a TDP sáv alja fele helyezkednek el.)
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
S. Szabi
őstag
Nekem is a 4200-hoz kicsit 1,2 felett kér, pedig Costa Rica, ez van. Nekem 1,52 Volttal a 4800 se megy neki, csak kb. 4760 körül.
-
törölt tag
szépnek szép, még belűlről is
kár ezt takargatni csak mi azaz a sok láma biztos lesarkazná minden másodikat kénytelenek eldugni azt a magot jó alaposan..
és még milyen okosak lettek volna ha nem krómozzák hanem pl ezüstel galvanizálják a kupakot ami még fel is javítaná a hőátadási képességeket és a galvánizálásról is tudjuk hogy csak pár mikron épp ezért aki arra gondol milyen drága az nagyon nagyot is téved.
amennyi ezüst kellene egy procihoz sztem az max 500 Ft kiadást jelenthetne...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
az a króm réteg is galvanizált mert alig polirozgattam az aljáról egy keveset és elő is tünt a réz belső.
amúgy a fekete szutyok lekapargatása is közelített rendesen a maghoz valamit, a kérdés az tehát a króm kiiktatása számíthat e valami + -t. pl. Élettartam növekedés etc.több oldalról is lehet a tuningot közelíteni, és ez is egy érdekes oldal, de senkinek sem javaslom, mert még bárki más esetleg el is akarja adni majd a 3570K-ját, addig engem nem zavar ha családban marad.... rézzé polírozott sapkával kívűl belül...
de még gondolkodom rajta.
-
krx21
nagyúr
-
krx21
nagyúr
A cpu hűtőm elvileg krómozott vörösréz, tehát ott nem érintkezik közvetlen a rézzel...
A VGA-nál már réz a felület, de azt még nem vettem le...Feree13:
Egyetértek, én is szívesebben vennék, már egy sikeresen leszedettet, mint hogy megint nekem keljen kockáztatni, esetleg belevágok a nyákba...[ Szerkesztve ]
-
ST05
őstag
attol még hogy müködik nem azt jelenti feltétlen hogy vezethet.
tegyük fel vezet a kupak, amit ugye egy megintcsak fém leszoritoval rögzitesz, a hütök talpa többségében megint csak vezet, ebböl gondolom hogy nem vezethet, mert akkor ugymond tetötöl talpig minden összekötetésben van, ez azért szülhet némi ugymond érintésvédelmi problémát. valahol kell szigetelni a dolgokat, mert ugye nem használ mindenki spéci pasztát ami nem vezet. nyilván azokat is viccböl találták ki -
ST05
őstag
-
törölt tag
működött sőt utánna jöttek a pasztázási kísérletek aminek az eredménye lett a 612S-hűtőmhöz kapott érdekesen alacsony eredmények aminél az mx4 is csak picivel maradt alul 1-2 fokkal de alúlmaradt.
Nekem mint mondtam a pillanatragasztós mutatvány őlte meg a procit mert visszaragaztás után tőbbé be sem indult majd az újbóli levételnél derült ki miért is nem, szétmarta a nyákot a pillanatragasztóban lévő sav vagy nem tudom mi ami abban volt.
vakarhattam csinálhattam bármit alma,,, többé nem indult be.
pedig csak a sapka 4 sarkába raktam egy pici kis pöttyöt, de az is túl sok volt ezek szerint.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
A 3770K prociknak még nem néztem utána,mert nem voltam érdekelt benne,
így nem töltöttem vele feleslegesen az időt.#9174 reset :
bezzeg az előző procim nem kellett senkinekamugy 2100MHz-en megy most a proci 0.66V mellett...
100% terhelésen 36°C[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
reset
senior tag
Neki 3.8 GHz-nél van 1.200 V...Nekem 4.0 GHz elmegy 1.100 alatt [link] - pedig az enyém is Malay / ez sztem nem annyira rossz...
Stewen1967 Aham...így bekéri majd 1.8-hoz az 1.200 V-ot vagy esetleg afölött is / függ attól is, hogy milyenre állítottad az LLC-t.
[ Szerkesztve ]
-
Colos1
őstag
Én is így gondoltam.
Ha más eredményt kapott úgy, hogy nem jelzett hibát, akkor valami más is használta a CPU -t.
Én futtattam egyszerre LinX -et meg HyperPi -t, ott mindkettőben önmagában siralmas eredményt kaptamMindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple notebookok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Villanyszerelés
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- ASUS notebook topic