Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Brutus880
tag
válasz Fail3D! #10728 üzenetére
Ha 3204B958 itt a 32 kell nézni akkor az Costa Rica a legjobb mert nem melegedős fajta de ha 22-vel kezdődik akkor az Malayból származik az pedig nagyon melegedős fajta.
[ Szerkesztve ]
Gyakran használnak nyomdafestéket nem tűrő szavakat, igaz, nem kötőszó gyanánt. De nekem elhihetitek: egészségesebb bármely nyugtatónál!
-
ST05
őstag
válasz Fail3D! #20233 üzenetére
[link]
not fully compatible, but it could work. This is because this specific RAM memory works at 1600MHz which is perfect, but the voltage this memory needs in order to reach 1600MHz speed will be 1.65v, and the recommended voltage is 1.5v.You can find that information in the datasheet of this processor at the following link (page 11): Desktop 3rd Gen Intel® Core™ Processor Family: Datasheet, Vol 1
-
Shokkolo
addikt
válasz Fail3D! #20265 üzenetére
C/C -ben igen, ebben igazad van. (te legalább leírtad, hogy miben értendő az összehasonlítás ).
Konkrétan nekem ez a poszt nem tetszett "szakmai" szemmel. A többi meg szimplán a szememet bántja.
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Fail3D! #20274 üzenetére
processzorja valogatja. A 4.7 GHz csak egy teszt volt, minden venti maxon. Ugy kb 4.4 - 4.5 GHz az amit biztonsagban le tudok huteni a H100i-vel. Megyen majd skalpolasra, aztan lehet osszerakok egy rendes vizhutest es akkor lehet majd 5 - 5.2 GHz-eket kergetni.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
ÁdiBá
veterán
válasz Fail3D! #20322 üzenetére
NE akarjuk már azt kihasználni. Inkább gyorsabb grafikus kártyák kellenének.
PCI-e 3.0 az más tészta. Melyik bolond programozó csapat írná úgy a játékot hogy a csatolókat terhelje le adattal a videokártyák hatalmas számítási kapacitásai helyett...
Ne úgy képzeljük el a PCe3.0 mint a processzorokban található HT dolgot ami esetleg ténylegesen tud teljesítmény többletet okozni.
Nem beszélve arról hogy már több mint egy éve nyugodtan kihasználható a PCe3.0...#20325) Fail3D! Mert nem tud többet a grafikus processzor. Az alaplap illetve ezek a processzorok már használják szépen a PCi3.0. Lényege nem az hogy 50% gyorsabb legyen tőle a játék teljesítménye...
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
kovsol
titán
válasz Fail3D! #20325 üzenetére
Miért a vinyó gyorsul attól, hogy Sata3 -ra kötöd és nem sata2? Vagy Usb3 ra rádugod a 10MB/s -t tudó pendriveot az se lesz tőle gyorsabb.
A játékok direkt úgy vannak megírva, hogy ne terheljék fölöslegesen a pci-e foglalatot. Amúgy meg most is 100% -ra ki van hajtva a GPU ereje.May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz Fail3D! #20330 üzenetére
HDD, én nem SSD-t írtam.
usb3 pendriveok 90% -a parasztvakítás. Sata3 -t is csak ssd tudja kihasználni.
De légyszives mond el mi értelme lenne annak, hogy a pci-e buszokat halálra terheljük, ha megoldható úgy is, a gpu maximális kihasználása, ha nem terheli a buszt? CPU-GPU közötti kommunikácó késleltetése meg túl nagy és nem is közösen címzett memóriát használnak. Jelen felállás szerint nem látom értelmét erőltetni ezt.
Új generációban lesz majd olyan, hogy a CF hidet elhagyják és csak a buszon át megy a kommunikáció. De ez is csak a töredékét fogja majd elhasználni a sávszélnek.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz Fail3D! #20342 üzenetére
Hol írtam, hogy nincs értelme a sata3, usb3, pci-e 3-nak? Sehol! Miért kell kiforgatni a szavaimat. Azt mondom, hogy ha egy eszköznek nincs szüksége a normális működéshez arra a plusz adatátviteli sebességre akkor fölösleges ezen vergődni.
PCI-e 3.0 pl többkártyás rendszereknél tök hasznos lehet ahol x8-x8 felállású 3.0 ugyan olyan gyors, mint egy pci-e 2.0 x16-x16 felállás.
Témára nem kívánok több időt fordítani. Bocs az offért.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
ÁdiBá
veterán
válasz Fail3D! #20342 üzenetére
Jelenleg ezeket inkább marketing szerepe van.
Az újabb deszkák természetesen támogatják. De tényleges értelme még nincs.
Viszont PCIe3.0 csatlakozóra nem csak videokártyát lehet csatolni.
Lesz értelme. USB3.0-nak is van értelme ha megfelelő eszközt csatlakoztatsz rá ami ezt a teljesítményt, sebességet ki is tudja használni.ÁdiBá
-
WaterWawe
őstag
válasz Fail3D! #20551 üzenetére
Ez az úgynevezett VGA Horwire gondolom. Túlfeszeléshez van.
Nekem is az Asus GTX780 DirectCU van tervbe mellé.Hallottam olyanokat hogy nem manual voltage-t kell adni a procinak tuning
esetén hanem offset beállítással kell megoldani.... most akkor hogy is van ez?cyberkind: Na pont ettől tartok én is.
[ Szerkesztve ]
-
Mi5i
aktív tag
válasz Fail3D! #20590 üzenetére
Nekem offset +0.005-ön 4.3-at, +0.03 körül 4.4-et megy szépen, LLC level 5-el. Cpu-z 1.072 körül tetőzik, de feljebb nem próbáltam nagyon, 4.5 viszont valami nagy lépcső, ott auto-n is kék képernyő egyből win-be lépésnél. Auto-n meg kevesebb feszt is ad neki a lap, ami azért fura
Tehát potenciál biztosan van benne bőven, de kupakolni nem fogok emiatt -
WaterWawe
őstag
válasz Fail3D! #20599 üzenetére
Hát de senki nem ad el 3770k-t. Amit mondjuk meg is értek de mitől ilyen rohadt drága a boltokban? Még én 2012 decemberében olcsóbban vettem az enyémet boltból. De visszasírom azt, 4.8GHz 1.3V. De hát sajnos a 90k-s Gigabyte lap egy selejt volt, így 4.4 is instabil volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- AMD Ryzen 5 3600 használt processzor eladó garanciával!
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest