Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fail3D!
addikt
udv, majdnem a klubban vagyok 3770k rol valtanek le 3570k ra a kerdesem az lenne hogy jelen pillanatban 2500k t hasznalok 4.8on csak hogy az epeniszem is jol erezze magat, es a 3570k nak atlagosan mekkora a.tuningpotencialja mert itt olvasva 4.3 lattam de akkor nem is valtok at ivy re csak szimplan eladom a procit, ha ennyire semmi elorelepes nincs.
-
Fail3D!
addikt
bx806 al kezdodik a batch szamom ez most hova tartozik? jofajta? i7-s
-
Fail3D!
addikt
ez a memoria higy 1.5 1.65 nem hiszem hogy lenyeges ill tenyleg tonkre teszi a procit, vettem egy komobdottan inteles tamogatasu ramot es 1.65v, sot a az alaplap is irja hogy mind2 tamogatott es nincs ajanlas 1.5 re, a legtobb conpatibilis ram a lap szerint 1.65v. Amenyiben meg tenyleg tonkrevagja a procit akkor felkene jelenteni jopar ceget hogy igy adja el inteles ramnak. Illetve az alaplapgyartot is hogy nem ir errol.
-
Fail3D!
addikt
válasz hellboy0415 #20321 üzenetére
a konzolokbol kiindulva ezlesz es a bf4 el vegre megindult ez a vonat mar vartam higy vegre 64 bitre adjanak ki jatekot Remljuk lassan a pcie 3.0 is lassan kihasznaljuk bar az ujabb 3 ec addigra vege a vga piacnak...
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
válasz kovsol #20329 üzenetére
hatha egy sata 3 as sdd t radugok gyorsabb a sata 3 ban szoval gondolom biztos ehez is kell meg par ev hogy ki is hasznaljuk, csak meg nincs olyan vga , de cafolj meg ha tevedek. Vagy akkor a sata3 ssd ugyan olyan a sata2 be dugva? vagy az usb 3 as pendrive?
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
válasz kovsol #20331 üzenetére
szoval meg ninsc kihasznalva tudom hdd-t irtal en meg hogy van ertelme a sata3 portnak, de vegulis minek akkor fejelszteni ha nincs is ertelme? az usb3 parasztvakitas? 90%-ban de van ertelme annak a maradek 10% nak a pcie 3.0 nak meg 99,9% marketing ertelme es 0,1% z hid hasznalatanak mellozese?
-
Fail3D!
addikt
válasz stargazerhu #20605 üzenetére
vagy it vagy a masik totyikban mondtak hogy az igp t leszamitva jobb a 3770k, tuningban biztos
-
Fail3D!
addikt
válasz hszilard666 #20707 üzenetére
ezt nemtudom elhinni)
#20709) bombibmw akkor z p lapott kelett volna asrockbol is venni...
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
Anno neztem teszteket es nem nitros hutessel az olcsobb es dragabb lapok kozott talan 150mhz kulonbseg volt Mondjuk ha tuning, az asrock lapokat nem szidnam. 2500k es 2600k is jarattam 5ghz bennuk, nem 24/7 csak teszt erejeig. de 4.8 t 24/7 re is beraktam es ar-ertekben az extrem 4 verhetetlen. Azert van most csak rog lapom, mert matx kelett es jo arban volt, amugy teljes mertekben Asrock fun vagyok Nekem eddig bevalt es vol 3-4 asrock lapom 1155 foglalatbol.
-
Fail3D!
addikt
Udv, anno olvastam, hoyg van 1 csapat, aki az igp-re csinal drivert es sokkal jobb teljesitmeny erheto el vele mint az eredetivel, tudtok valami linket kuldeni roluk? mert a google nem akar a baratom lenni, pedig tuti hogy volt errol cikk talan a ph-n.
-
Fail3D!
addikt
válasz WestCoast92 #24959 üzenetére
Thx, viszont elneztem, mert hd4000 el kerestem arra meg meg nincs,..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I7 14700KF BOX , 3 ÉV GARI , BONTATLAN !
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- Intel I7 13700 - 16mag/24szál - Eladó! 92.000.-
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Hibátlan - AMD Ryzen 7 2700X 3.7GHz 8 mag 16 szál CPU processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs